math1998

New Member
لایک ها
224
پاسخ : کتاب برای شروع المپیاد ریاضی!

ببین اگه المپیاد فیزیکی بهتره مباحث جبر و ترکیبیات رو بخونی (البته کمی هم هندسه) چون سوال های ترکیبیات ایده گرا هستن و توی المپیاد فیزیک هم بهت کمک میکنه .(اگه واقعا نمی خوای بطور تخصصی ریاضی رو بخونی نظریه اعداد رو نخون و بیشتر روی همون 2 مبحث کار کن)

genius1

New Member
لایک ها
5

از نظر من ابتدا کتاب بسیار دستنخورده را با نام آموزش المپیاد ریاضی انتشارات مدرسه شروع کنید تا بقیه کتاب ها را بفهمید.منخودم چون در رشت نه استاد المپیاد ریاضی هست و نه من سمپاد می روم و این که معلمانم از المپیاد چیزی نمی دانند،کتابخانه ی مدرسه را زیر و رو کردم و این کتاب ناب را یافتم!!.اما بعد ها وقتی توی این سایت آمدم فهمیدم که تیزهوشانی ها کتابی دارند به نام ریاضیات تکمیلی 1 برای سال اول.اگر این دو کتاب را بخوانید و از نظریه اعداد صفا که آسان است ،شروع کنید به نتیجه می رسید.(برای هندسه هم همان هندسه ی 1 و 2 ی دبیرستانی بزای مرحله اول کافی است)

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

سلام دوستان من سال دومم و المپیاد فیزیک میخونم ولی بدم نمیاد تفریحی ریاضی هم در حد مرحله 1 سال بعد بدمو قبول شم
( در حد روزی 1-2 ساعت خوندن )
کلاً میخوام شروع کنم
کدوم کتابا رو بخونم ؟ نظریه اعداد و جبر و هنسه و ترکیبیات کتاب معرفی کنید
هندسه ی آقای احمد پور رو دارم ، ترکیبیات خوشخوان آقای ثروتی رو دارم اینا کتابای خوبین دیگه ؟! کافین واسه مرحله 1 ؟
بعد اگه زیادن کدوم مباحثش رو بخونم ؟
جبر هم پیشنهاد بدین
جبر آقای مهدی صفا رو دارم ، استارتژی جبر دانش پژوهان رو هم دارم الفباشو هم بگیرم و بعد بخونم خوبه ؟
نظریه چی ؟
بعد به نظرتون اول مثلاً جبر سال سوم رو کامل بخونم بعد برم سراغ این جبر ، یا مستقیم سر این برم ؟!
همینطور هندسه و ترکیبیات ( ته کتاب ریاضی سال دوم )
لطفاً راهنمایی کنین.

سلام خدمت شما دوست عزیز .... اول یه نکته بگم جبر المپیاد ریاضی به جبر سوم دبیرستان ربطی نداره ... حالا بریم سراغ ادامه کار:

اگه هدفتون فقط قبولی تو مرحله 1 هست کافیه ترکیبیات اصول شمارش رو بلد باشین (جایگشت و ترکیب با تکرار- مسئله مسیر - شمول عدم شمول - معادله خطی و ...)
نظریه هم هم نهشتی بخون و بخشپذیری هندسه هم 2 فصل اول کتاب احمدپور رو خوب بخون ..... البته بدون اینا هم میشه م 1 ریاضی قبول شد فقط از یکی دو ماه مونده به امتحان م 1 بشین دوره های قبلو حل کن ... راحت قبول میشی

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

سلام خدمت شما دوست عزیز .... اول یه نکته بگم جبر المپیاد ریاضی به جبر سوم دبیرستان ربطی نداره ... حالا بریم سراغ ادامه کار:

اگه هدفتون فقط قبولی تو مرحله 1 هست کافیه ترکیبیات اصول شمارش رو بلد باشین (جایگشت و ترکیب با تکرار- مسئله مسیر - شمول عدم شمول - معادله خطی و ...)
نظریه هم هم نهشتی بخون و بخشپذیری هندسه هم 2 فصل اول کتاب احمدپور رو خوب بخون ..... البته بدون اینا هم میشه م 1 ریاضی قبول شد فقط از یکی دو ماه مونده به امتحان م 1 بشین دوره های قبلو حل کن ... راحت قبول میشی
ممنون استاد ولی بی زحمت تاریخ پست هارو یه نگاه بندازید !
اون زمان من دوم بودم. الآن پیش دانشگاهی هستم :4:

لایک ها taha

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

ممنون استاد ولی بی زحمت تاریخ پست هارو یه نگاه بندازید !
اون زمان من دوم بودم. الآن پیش دانشگاهی هستم :4:
ااااااااا ... تویی؟ :d آواتارت عوض شده بود نشناختم .... (آخه پست قبلی تاریخش برای همین دیروز بود...)

:d

شرمنده

بالا