پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله دوم المپیاد ادبی 1394
بدترین و بیشرمانه ترین کار باشگاه از تاریخ شروعش همینکار هست
اعلام نتایج هفته دوم تیر
برگزاری دوره از اواخر تیر (بعد از ماه رمضان)حدود یک ماه باشه
ینی بر فرض اگه کسی دوره قبول شد و نقره گرفت باید دو دستی بزنه تو سرش که کل دوستاش کنکور روخوندن اما این تابستان طلایی رو از دست داده
دوستان حالا بگید شما هم حال منو داشتید یا نه؟
یعنی وقتی دیدم نوشته اطلاعیه باشگاه در مورد مرحله ی دوم المپیادها،تا زمانی که بازش کردم و تا آخرش خوندم قلبم اومده بود تو حلقم...
سرعت اینترنت هم که لامصب یک چیزیه تو مایه های سرعت نور...آخ همین جوری اون دایرهه می چرخید...به اندازه ی دو سال طول کشید...
یعنی وقتی دیدم نوشته اطلاعیه باشگاه در مورد مرحله ی دوم المپیادها،تا زمانی که بازش کردم و تا آخرش خوندم قلبم اومده بود تو حلقم...
سرعت اینترنت هم که لامصب یک چیزیه تو مایه های سرعت نور...آخ همین جوری اون دایرهه می چرخید...به اندازه ی دو سال طول کشید...
دوستان
به نظر من کلاسای کنکورتون رو ثبت نام کنین و برنامه ریزی تون رو هم بر پایه ی قبول نشدن(نعوذ بالله)انجام بدین و از این دو هفته نهایت استفاده رو بکنین؛مخصوصا بچه های رشته تجربی
منم دیشب آخرین شب شعرمو در محضر امام جمعه رفتم و گفتم تا سال آینده بدرود!
اون نصیحت هم از خودم نیس
از مدال نقره المپیاد زیست سال 91 هس که به همچین وضعیتی دچار شد!
دوستان
به نظر من کلاسای کنکورتون رو ثبت نام کنین و برنامه ریزی تون رو هم بر پایه ی قبول نشدن(نعوذ بالله)انجام بدین و از این دو هفته نهایت استفاده رو بکنین؛مخصوصا بچه های رشته تجربی
منم دیشب آخرین شب شعرمو در محضر امام جمعه رفتم و گفتم تا سال آینده بدرود!
اون نصیحت هم از خودم نیس
از مدال نقره المپیاد زیست سال 91 هس که به همچین وضعیتی دچار شد!
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
داداش با کنکور تجربی و اون فیزیک و زیست رعب آور چی کار کنیم؟
خیلی از مدال هایی که باهاشون صحبت کردم میگن اگه قبل از دوره هیچی هم نخونی ضرر زیادی نمیکنی. حتی خود استاد ها هم هنوز تصمیمی ندارن چه کتابی قراره درس بدن ;-)
فعلا بچسبین به کنکور که المپیاد حتی برای نقره یک هم آب و نون نمیشه
خیلی از مدال هایی که باهاشون صحبت کردم میگن اگه قبل از دوره هیچی هم نخونی ضرر زیادی نمیکنی. حتی خود استاد ها هم هنوز تصمیمی ندارن چه کتابی قراره درس بدن ;-)
فعلا بچسبین به کنکور که المپیاد حتی برای نقره یک هم آب و نون نمیشه
تموم دوستای المپیاد ادبی که قبولیشون حتمی نیست و بلاتکلیفن
همه جواب بدن
#حدود دو هفته دیگه نتایج میاد
شما این دو هفته رو چکار میکنید ؟؟
-برا کنکور میخونید ؟؟و ریسک نمیکنید
-استراحت میکنید و هرکاری که دوس دارین انجام میدین
خدایی همه بگن هااا
من بلاتکلیفم