پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله دوم المپیاد زیست شناسی 1394
سلام.میدونید دوستان
به نظر من وقتتون رو تلف نکنید.
منم مثه شما هر روز حداقل 5-4 دفعه سر می زنم به سایت ولی کار عقلانی اینه که واسه کنکورتون بخونید.
کلا 8 نفر بدون کنکور می رن دانشگاه و رشته خودشون و تضمینی وجود نداره که شما جزء اون 8 نفر باشین تازه اگه قبول بشین.
با یه سهمیه 10 % هم نمیشه اون جای دلخواه قبول شد پس اگه می خواید پزشکی تهران - شهیدبهشتی - شیراز یا دیگ حداقل مشهد قبول بشین ، برین از همین الان سراغ کنکور.
تو کلاس 30 نفره ما تقریبا 85% استارت کارو زدن و همین طور خودم.
اگه کنکور بخونین چیزی رو از دست نمی دین. فوقش حالا المپم قبول می شید و دیگ در بدترین شرایط مدال برنز می گیرین و از همه دوستان 10% جلو می زنین.
پس شک نکنید ک کنکور مهم تره و باید اونو بخونید.
البته اینا نظر منه که خودمم به قبول شدن زیاد امید ندارم. 20% تقریبا
ممنون ک وقت گذاشتین خوندین
سلام.میدونید دوستان
به نظر من وقتتون رو تلف نکنید.
منم مثه شما هر روز حداقل 5-4 دفعه سر می زنم به سایت ولی کار عقلانی اینه که واسه کنکورتون بخونید.
کلا 8 نفر بدون کنکور می رن دانشگاه و رشته خودشون و تضمینی وجود نداره که شما جزء اون 8 نفر باشین تازه اگه قبول بشین.
با یه سهمیه 10 % هم نمیشه اون جای دلخواه قبول شد پس اگه می خواید پزشکی تهران - شهیدبهشتی - شیراز یا دیگ حداقل مشهد قبول بشین ، برین از همین الان سراغ کنکور.
تو کلاس 30 نفره ما تقریبا 85% استارت کارو زدن و همین طور خودم.
اگه کنکور بخونین چیزی رو از دست نمی دین. فوقش حالا المپم قبول می شید و دیگ در بدترین شرایط مدال برنز می گیرین و از همه دوستان 10% جلو می زنین.
پس شک نکنید ک کنکور مهم تره و باید اونو بخونید.
البته اینا نظر منه که خودمم به قبول شدن زیاد امید ندارم. 20% تقریبا
ممنون ک وقت گذاشتین خوندین