پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله دوم المپیاد زیست شناسی 1394
خداااااااااااااا
چرا پستها قاطی شده...بچه ها خواهشا این کدهای بالای مطالبو موقع نقل قول کردن چک کنید همه اسما رو داره جابجا میزنه .توجه بنمایید...
راستی من الان زدم ب باشگاه
گفتم:نتایج کی میاد؟:115:
گفتن :هفته دوم :/
_ ببخشید ولی دوستام تماس گرفتن گفته بودین15 ام 16 ام میاد این صحت داره؟
_خب هفته دوم تیر ینی همون15-16 ام دیگه!!!!
_خیلی ممنون.خب نمیشه زودتر بزنید الان 7-8هزار نفر منتظر نتایجن و موسسه های کنکوری و .. الان یا ثبت ناماشون تموم شده یا تا2روز دیگه مهلت داره ، بچه هاهنوز نمیدونن تکلیفشون..(حرفم را قطع نمودندی )
_خواهرم الان بنظر شما7-8هزار نفر همشون میخوان برن موسسه ثبت نام کنن؟:176:ببینید براساس چیزی ک کمیته ها تصمیم گرفتن کلاسا بعد ماه رمضان شرو میشه و ماهم نتایجو دیرتر میزنیم...علت دیگه ای هم نداره..تا قبل از شب های قدر نتایج زده میشه...
_خیلی ممنون.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
دوستان زشته.این کارو نکنید.
مثلا ما قشر المپیادی جامعه هستیم.
خیلی زشته.....
بچه ها خواهشا توجه بنمایید بعضی چیزا کاملا جنبه فان داره انقدر سریع جبهه نگیرید!:81:
آخه واقعا به شخصیت های ما میخوره؟که اینطوری جبهه میگیرید؟؟؟عجب....بعضی از دوستان عین پاسخگویین تلفن باشگاه برخورد میکنن بعضی وقتا اصن آدم شک میکنه نکنه نفوذی باشن بین ما!!!این تایپک همینطور ک از اسمش مشخصه فعلا فضای سرگرمی ماست (تا اعلام نتایج البته...)
(قبول دارم که نباید بد دهنی کرد نباید ب باشگاه و کمیته (یا حتی به همدیگه)توهین کرد بچه های اینجا هم چنین کاری نمیکنن
و توهین و غیره اصلا شوخی و فان محسوب نمیشه.اما دقیقا مشخصه چی جدیه چی شوخی!یکم آروم تر...
درضمن جناب فیزیولوژی لطفا لطفا لطفا کدهارو موقع نقل قول تغییر ندید لطفاااااااا!الان مطلبو از
j.khanali نقل کردین ، میزنه ک از من نقل کردین دیروز هم پستهای یکی دیگه رو نقل کردین ب اسم یکی دیگه میزد....