پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله دوم المپیاد زیست شناسی 1394
سوالای دوره 13 و14 اینابود که معیاربودایناخیلی شانسیه سال ما که خ بد بودمال شماهم مث پارساله تقریبا ولی زیاد خودتونو اذیت نکنین بذارین بعدامتحاناچک کنین قبولم نشدین کنکورقبول میشین
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
ببین اونا حقیقتش اصلابه فکرنیستن قبولیم خ شانسیه من وضعیتم باشمافرق داره وتجربه کردم الان خودتونواذیت کنین چ فایده داره؟؟
درضمن من بین دوستام ک المپیادبودن بیشترشون کنکوروزیادمشکل ندارن سهمیه هم نیازی نیست برایک المپیادی
اگه کسی الان بره المپیادباید فقط برای علاقه بره واینکه چقدربعداتودانشگاه کمک میکنه وگرنه ضربه میخوره باوضع الان حتی قویم نمیتونه بگه قبول میشم برین نتایج پارسالو ببینین کیاقبول شدن
نه همون 47 بوده ماهااعتراض دادیم پارسال
چرا امتحان اینجوری بود؟؟سبک امتحان دیگه بدتر از این نمیتونست باشه
تلفیقی از ibo و مرحله یک و یه سری سوالات مسخره بود!!
صرف نظر از قبول شدن یا نشدن به نظر من اصلا معیار تعیین لیاقت نمیتونه باشه این امتحان
تلفیقی از ibo و مرحله یک و یه سری سوالات مسخره بود!!
صرف نظر از قبول شدن یا نشدن به نظر من اصلا معیار تعیین لیاقت نمیتونه باشه این امتحان
شما الان داغین نمیفهمین!بابا ینی چی؟ینی وقتی داشتین شب بیداریا و سختیای خوندن المپیاد زیستو تحمل میکردین 1%هم به کنکور و سهمیه ش فکر نمیکردین؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!من بدبخت که شیمی بودم و تو تالار شیمی آیریسک بچه ها نوشتن 1سوال سختمون لو رفته بوده
درضمن من بین دوستام ک المپیادبودن بیشترشون کنکوروزیادمشکل ندارن سهمیه هم نیازی نیست برایک المپیادی
اگه کسی الان بره المپیادباید فقط برای علاقه بره واینکه چقدربعداتودانشگاه کمک میکنه وگرنه ضربه میخوره باوضع الان حتی قویم نمیتونه بگه قبول میشم برین نتایج پارسالو ببینین کیاقبول شدن
فك كنم كفش 55-56 بود