وضعیت
موضوع بسته شده است.

parinaz

New Member
لایک ها
2
سلام!منم بگم! من سر درس خوندن به سرعت حواسم پرت میشه یا حوصله ام سر میره و این باعث میشه از یه درس برم سراغ درس دیگه بدون تکمیل قبلی! آخرشم بی خیاله درس میشم! یه جورایی درک نکردم کنکور دارم! آخه وقتی دبیرستانی بودم بچه های پیش اصلا یه جور دیگه برام بودن! هنوز باور نکردم خودمم پیشی شدم! من چی کار کنم!؟

bihamta

New Member
لایک ها
345
سلام.
یکی مشکل منو بحله!

من انگیزه دارم روحیه دارم حال دارم، اما نمیتوتنم بشینم پای درس.چند مدته زیاد نمیخونم.(خاطر نشان کنم به طور کلی تنبل هم هستم
)

mshf

New Member
لایک ها
10
خوب کافی تا حدی بخونید که همه چیز را بلد باشید ممکنه با 5 ساعت بتونید به دستش بیارید ولی اصولا ادمای تنبل دیگه توجیه ندارن یه سال که بیشتر نیست تنبلی نکنید
سعی کنید کم کم بیشتر درس بخونید مثلا اگه امروز 3 ساعت خوندید فردا 3 ساعت و ربع بخونید و همین طور

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
parinaz گفت
سلام!منم بگم! من سر درس خوندن به سرعت حواسم پرت میشه یا حوصله ام سر میره و این باعث میشه از یه درس برم سراغ درس دیگه بدون تکمیل قبلی! آخرشم بی خیاله درس میشم! یه جورایی درک نکردم کنکور دارم! آخه وقتی دبیرستانی بودم بچه های پیش اصلا یه جور دیگه برام بودن! هنوز باور نکردم خودمم پیشی شدم! من چی کار کنم!؟
khub in ke bavar nakardin konkoriEn tabiE man ta khude konkooram bavar nakarde boodam pisham fek mikonam bekhatere ine ke kasi ke az door be konkoor neghah mikone onoo bozoghtar az oni ke has mibine o ma ha ghabl pish shodan ye tasavore dighe az pisha baramoon naghsh baste bood
vali in ke dochare havas parti mishin ziad khub nis yeki az rahhalaye bartaraf kardanesh ke be man komak mikard in bood ke ye kaghaz zire dastam bood o har mozoE ke bezehnam miresid belafasele yaddasht mikardam ta badan behesh fek konam o bedone khochik tarin konjkavi dobare darso shoro mikardam badan be tadrij on yaddashta kam shodan oavakher be 0 residan o ba tamarkoz 100% dars mikhundam tori ke vaghti orjans omad tabaghe paEn khunamoon ham ba on hame saro seda nafahmidam

r_dh

New Member
لایک ها
3
به نظرمن رفع کردن مشکل تنبلی همون غلبه به نفسه.اگه بتونید به نفستون غلبه کنید مطمئنن می تونین به تنبلی هم غلبه کنین.مهم ترین بحث همون هدفه.اگه هدف داشته باشین و همیشه جلوی چشمتون درنظرش بگیرین مطمئن باشید که موفق می شید.راستی اگه یه موضوعی از درس خوندن منحرفتون کرد اونو یه گوشه ای یادداست کنیدو بگید بعد از درسم توی زمان استراحت بهش می رسم و بعد این کار رو بکنید.(همون چیزی که خانوم شریفی گفت)من خودم هم این کار رو می کردمو نتیجه بخشم بود.
موفق باشید
درپناه حق

parinaz

New Member
لایک ها
2
یه مشکل دیگه! منتصمیم گرفته بودم صبح زود بیدار شم! اما غیرممکنه!

r_dh

New Member
لایک ها
3
مهم نیست.همون به مرور ساعت بیدارشدنتونو کاهش بدید(نه اینکه از خوابتون بزنید-حتماشبهاروزودبخوابید).البته اگه از یه زنگ ساعت یاموبایل یاازکسی در خونه کمک بگیرید هم خوبه.ببینید مثل پادگانه دیگه(البته من هنوز نرفتم ولی شنیدم
-حالاراستو دروغشونمی دونم!)افسرهرروز صبح بالگد(ببخشیددیگه)دررو باز می کنه و سربازاروبه زور از تخت مرتب نکردشون می کشه پایینو بیدارشون می کنه.تا40-50روز این موضوع ادامه داره.بعدازچهل روز دیگه افسره اونطوری نیست.قبل از اینکه وارد بشه سربازا بیداروتختاشون مرتبوپوتینا پاشونو...اگه چندروز به زوربیدارشین بعد از چندروز خودبه خود عادت می کنین.ببخشید دیگه مثال دیگه ای یادم نیومد.
موفق باشید

parinaz

New Member
لایک ها
2
تشکر! اما خیلی سخته! من به امید صبح شب زود میخوابم اما صبح هم بیدار نمیشم!

r_dh

New Member
لایک ها
3
درهرصورت شماباید8ساعت خوابو توی برنامتون داشته باشید.اون موضوع هم مطمئنارفع می شه.چندروزی رو با زور یکی ازافرادخونه بیدارشید.بعدش عادت می کنید.
موفق باشید

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
hcaebbb گفت
parinaz گفت
khub in ke bavar nakardin konkoriEn tabiE man ta khude konkooram bavar nakarde boodam pisham fek mikonam bekhatere ine ke kasi ke az door be konkoor neghah mikone onoo bozoghtar az oni ke has mibine o ma ha ghabl pish shodan ye tasavore dighe az pisha baramoon naghsh baste bood
vali in ke dochare havas parti mishin ziad khub nis yeki az rahhalaye bartaraf kardanesh ke be man komak mikard in bood ke ye kaghaz zire dastam bood o har mozoE ke bezehnam miresid belafasele yaddasht mikardam ta badan behesh fek konam o bedone khochik tarin konjkavi dobare darso shoro mikardam badan be tadrij on yaddashta kam shodan oavakher be 0 residan o ba tamarkoz 100% dars mikhundam tori ke vaghti orjans omad tabaghe paEn khunamoon ham ba on hame saro seda nafahmidam
منم یه روش همینطوری داشتم با این تفاوت که مثلا موقعی که حواسم پرت بود به طور ناخود آگاه رو کاغذ مذکور تیکه کلماتی رو از هر فکرم مینوشتم بعد از یکی 2 ساعت به اون یادداشت ها نگاه میکردم و اصلا نمیفهمیدم که اینا چیه که من نوشته ام!!!! بعد عزمم رو جزم میکردم که وقتمو الکی صرف چیزهایی که حتی یادم نمیاد چین نکنم

لایک ها
1
سلام به همه بروبکس کنکوری...

من هم کنکوری 89 ام و رشته تجربی - بندرعاس (شهید حقانی)
به نظرتون بهتر نیست راجع به این که که هفته ای چقدر می خونیم و تو چه آزمونهایی شرکت می کنیم و چه رتبه هایی میاریم و ... حرف بزنیم؟!
من حدودا" هفته ای 45 ساعت میخونم و تو آزمونها معمولا" رتبه 2رقمیه! بیشتر پیش میخونم چون پایه رو کم و بیش بلدم! عمومی و اختصاصی هم به نسبت 3 به 2 میخونم!
(یه لحظه پیش خودتون فکر نکنین که من از اون بچه خرخونای ضایع هستما! منم مثل خودتونم
)
بقیه هم شروع کنین...
یالا دیگه چرا منتظرین؟!!!

parinaz

New Member
لایک ها
2
من 30 ساعت رتبه ام هم 100 یا 200 میشه!

pirate17

New Member
لایک ها
40
parinaz گفت
تشکر! اما خیلی سخته! من به امید صبح شب زود میخوابم اما صبح هم بیدار نمیشم!

منم همین مشکلو داشتم!مخصوصا یکمم خوابم سنگینه منو با توپ و تفنگم نمی تونن بیدار کنن!تنها راهی که به ذهنم رسید کنم این بود که زنگ گوشی رو تا حد امکان بلند سرسام اور انتخاب کنم!دیگه یه وضعی بود که من هر روز ساعت 5 البته با نیم حواسی بیدار می شدم و از ترس مامان بابامم در اتاقو شبا می بستم!
من از خیلیا شنیدم که ادم وقتی یه مدتی یه کاریو تکرار کنه (حدود 21 روز) بعد خود به خود به اون عادت می کنه!الان طوریم که حتی بدون ساعت خودم 5 صب از خواب می پرم!
(همون طور که اقایr_dh فرمودن)

راستی به نظرم بهتره این جا به هم کمک کنیم و همدیگه رو راهنمایی کنیم و تجربه هامونو به هم بگیم!البته این نظر منه فک می کنم این طوری مفید تر می شیم واسه همدیگه!

bihamta

New Member
لایک ها
345
آره دقیقا.
همین روش رو به کار بگیرید.خیلی زود جواب میده.ما که صبحها امتحان داریم باید یک ربع به هفت مدرسه باشیم.اولاش سخت بود اما بعد یه هفته راحت شد.دیگه عادت کردم حتی شب 2 هم بخوابم صبح 6 خودم بیدارم.
اما سعی کنید درست بخوابید.یعنی به موقع.
منم با pirate موافقم.تجربه .چیزه خوبیه

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
ye rahe dighe ine ke sa@ bezarin ro mizetoon ba sedaye zange boland bad pashin khamoshesh konin in tori majboor mishin ke az takht biayn biroon vali ghabl az khab masiretoono moratab konin makhsosan ketabaye vasatoo jam konin ta nayoftin man 2 3 bar bad jori tajrobash kardam kheili bade

bihamta

New Member
لایک ها
345
ببخشید یه سوال؟
ما که تخت نداریم چی؟

r_dh

New Member
لایک ها
3
به هرحال ازروی تشک بلندشو.منظورخانوم شریفی این بودکه یه وقت کله پانشی رو کتابا.بعدهم اگه یه کلی کتاب جلوپات باشه وقتی از خواب پادشاهی بلندمیشی واون همه کتاب می بینی همون خواب رو ترجیح می دی.
سعی کن وقتی می خوای از خواب بلندشی اتاقت مرتب باشه.این طوری انگیزت هم بیشتره.راستی یه پیشنهاد:اگه زیادازکامپیوتراستفاده می کنین حتی الامکان کامپیوتر تو اون اتاقی که درس می خونین نباشه.این طوری کمترتحریک می شیدروشنش کنید.
موفق باشید

irmath

Member
لایک ها
4
سلام من پیش ریاضی ام از علامه حلی رفسنجان ( از استان کرمان)
فقط سنجش میدم رتبه ام هم تو آزمون اولش 50 بود
الآن که با دفتر برنامه ریزی کانون پیش میرم خیلی بهتره
مثلا لا اقل میدونم هفته ی اول 33 بعد 27 بعد 29 بعد 36 شد و با دوستم عهد کردیم این هفته 40 ساعت را بخونیم اگه نخونیم باید به همدیگه پیتزا بدیم.اینحجوری به خاطر پول هم شده لااقل می خونیم.به نظرم اگه بتونید یه دوست خرخون و خوب پیدا کنین و با هم درس بخونید و قرار بذارید و از این حرف ها خیلی مفیده(البته من هنوز همچین دوستی پیدا نکردم آخه یا دوستامن بالای 60 ساعت میخونن یا زیر 20، اگه هیچ کدوم از شما حاضرید اینجوری با من بخونید من پایه ام)
اما در مورد خواب : جالبه من ساعت گوشی ام را کوک می کنم یه 2 متر دورتر میذارمش ولی وقتی زنگ میزنه بلند میشم و خاموشش میکنم و دوباره می خوابم(من برای خواب ظهر این مشکل را دارم)
برای خواب صبح هم به نظرم بهترین کار اینه که وقتی برای نماز صبح بیدار میشید، یه چایی درست کنید و بعد از نماز نخوابید چایی بخورید و بخونید.(رو من که داره جواب میده)
و اما اتاق من همیشه کثیف و همه چیز قاطی پاتی است ولی چیزی از انگیزه ام کم نمی کنه.
یه تجربه ای که من دارم و رو من جواب میده اینه که وقتی از خواب بلند میشم برای مبارزه با بی حوصلگی میرم کتابخونه ،3 ساعت اونجا میخونم بعد میام خونه میخونیم ، اینجوری با تغییر محیط میتونید برای خودتون تنوع ایجاد کنید و با ابزده ی بیشتری درس بخوانید.
و اخرین توصیه اینه که مثل من پول گوشیتون را نپردازید تا قطعش کنن اینجوری دیگه مشغول گوشی نمیشید و تنها استفاده ی شما از گوشی هما جنبه ی درسی آن است
یا حق

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
منم با فاصله گوشیمو میذاشتم چون اگه دم دست بود بلافاصله خاموشش میکردم ولی وقتی با فاصله بود سعی میکردم از جام بلند شم و خاموشش کنم و اونوقت دیگه خوابم نمیبرد!!
در ضمن هر چند مدت مثلا هر 2 هفته یه بار زنگشو عوض میکردم آخه آدم نسبت به این صدا بعد از یه مدت شرطی (از نظر علمی که نه (در واقع عادی شدن)) میشه و بیدار نمیشه
اگه خواستین یه صدای زنگ دیجی که واسه خودم میذاشتم آپلود کنم تا شما هم استفاده کنین باور کنین نمیذاره بخوابین!! اگه میخواین بگین تا آپلودش کنم

r_dh

New Member
لایک ها
3
سلام.جالبه.جناب irmathشمامثال نقض حرفای من هستید!(دربعضی موارد)البته همیشه پیدامی شه.بادفتربرنامه ریزی هم خیلی موافقم.جدابه بشرکمک می کنه.
اون گوشی رو جالب گفتی.منم اولاهمین کاررو می کردم.
بعدش تموم شد.باپیشنهادیعدازنمازهم بیش از حدموافقم.

اون ماجرای اتاق کثیف اکثراوقات برقراره.البته بستگی به عادت هم داره.مثلااگه چشم عادت کرده که شلوغی رو ببینه براش مشکلی پیش نمیادیااینکه عادت کرده باشی همزمان که درس می خونی یه موزیک ملایم هم گوش بدی.اماشلوغی معمولاتاثیرمنفی داره.من که خودم از شلوغی متنفرم.

تاحالاازهرکدوم ازنخبه های کنکورکه سوال کردم کتابخونه روپیشنهادنکردن.من خودم دوش گرفتن روپیشنهاد می کنم.خودم تو یه ماه آخرهرروز صبح زودبیدارمی شدم و یه دوش می گرفتم.این طوری بهم کمک می کرد سرحال باشم.
آخرین موردرواصلاقبول ندارم.چون بعد از یک سال بایدیه کلی بدهیه دیگه هم بپردازی که سربه فلک می زنه.حالایه سال باتلفن حرف نزدن مشکلی به وجودنمیاره که.میاره؟
منم یه سال تمام سیم کارتم رو از گوشیم دراوردم وباتری گوشیم روبرداشتم.طوری که بعدازیه سال یادم رفت کجاست!!!کلاازگوشی بازی زیادخوشم نمی یومد.به شماهم پینشنهادمی کنم خوشتون نیاد.
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا