وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara_0098

New Member
لایک ها
0
salam>bebakhshid mhkhastam bebinam age ka30 konkuri hast komakam kone.albate man 2 sale dg konkur daram.mer30

bihamta

New Member
لایک ها
345
سلام.
از الان کمک؟
چه کمکی؟

kquran

New Member
لایک ها
18
راستش یادمه یه روز یعنی حدود 50 روز پیش تو این سایت بل وشویی بود سر اینکه همه ی کنکوری های 88 مصمم بودن و قول دادن که اینجا بمونن و به دوستای کوچیکترشون کمک کنن...
شاید خودشون دیگه نمیان...شاید هم اینجا کسی تحویلشون نگرفت رفتن پی زندگیشون!!!
در هر صورت ما هستیم!

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
man ke hamishe hastam

zhrs

New Member
لایک ها
0
دوستان من یکی که دارم می برم دیگه...لطفا اگه کسی دلداری بلده بسم الله

parinaz

New Member
لایک ها
2
زندگی زیباست! منم قلم چی خوب ندادم

pirate17

New Member
لایک ها
40
زندگی زیباست!ولی گاهی بیش از اندازه زشته!

منم قلم چی رو خوب ندادم!یعنی بیش از اندازه بد دادم!ولی با یه ازمون که بهار نمی شه!

cleopatra

New Member
لایک ها
23
ان شاء الله سال دیگه وارد دانشگاه میشی! اون وقت به عمق زشت بودن زندگی پی می بری!

من کنکوری 88 بودم رشته تجربی
کمکی خواستین می تونین برام pm بذارین! سوالت درسی رو اگه ذهنم یاری کرد! کمکتون می کنم!
دلداری و کسب روحیه و مشاوره هم اگه خواستید می تونید برید سراغmshf !!!!!!!

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
bacheha asan mohem nis har adami chand azmoono kharab mikone pishmiad dighe

mitonin tarikhe ina ro yaddasht konin o badan ke azatoon khatere bad az konkoor porsidan beghin

motmaen bashin zodtar az oni ke fek konin mighzare o tamom mishe pas sayetoono bokonin to in chand mah kam kari nakonin chon hadeaghal sarnevesht 4 sale dighe atoono misaze har vaght khaste shodin be hadafetoon fek konin obe ye tabestone royaE

movafagh bashin

David

New Member
لایک ها
0
salam bache ha ye soal dashtam inke ma bayad baroa umumiaaa ham test bezanim ya bad az eyd mishe resund??age bayad bezanim bayad ziad test bezanim???ye rahnemayiye asasi konin mano mamnun...daneshamuze pishe riazi hastam.....

parinaz

New Member
لایک ها
2
مسلمه که باید زد! اما لازمه کافی نیس! برای اینکه ریتمه سوال دستت بیاد! اما به هرحال عمومیه! کتاب باید قورت داد! این اصله!

mshf

New Member
لایک ها
10
برا همه درسا باید زیاد بزنی به جز دینی که به جاش باید چند دور کتاب را بخونی یعنی اگه برا دینی تست نزدی مهم نیست ولی باید ایه ها را قورت بدی و باید با نحوه طرح سوال اشنا باشی بعد عید هم نمیتونی جبران کنی البته اگه زبان یا عربی یا حتی ادبیاتت عالیه میتونی جبران کنی بستگی به وضغیتت داره

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
hcaebbb گفت
bacheha asan mohem nis har adami chand azmoono kharab mikone pishmiad dighe

mitonin tarikhe ina ro yaddasht konin o badan ke azatoon khatere bad az konkoor porsidan beghin

motmaen bashin zodtar az oni ke fek konin mighzare o tamom mishe pas sayetoono bokonin to in chand mah kam kari nakonin chon hadeaghal sarnevesht 4 sale dighe atoono misaze har vaght khaste shodin be hadafetoon fek konin obe ye tabestone royaE

movafagh bashin
آره واقعا من هر وقت فکر میکنم میبینم واسه من که سال پیش یکی از بهترین سالهای زندگیم بود فقط آخرش یه ذره خراب شد!!

r_dh

New Member
لایک ها
3
سلام علیک.عجب بحث شیرینیه اینجا.کنکور!!!خوب یه جواب به یکی از سوالا:آقای David برای عمومی ها هم باید تست زد.ولی توی عمومی هاهمه چی بستگی به خودت داره.ممکنه بعد از یه مدتی متوجه بشی که نیازی به تست زدن زیادبرای مثلاادبیات نیست.این به خودت بستگی داره.ممکنه توی یه درس عمومی هم یه کلی تست بزنی و بازم ارضانشی.مثلاخودم کل گاج سفید رو زدم+کتاب تست جامع سازمان سنجش.دست آخرهم88زدم!درحالی که دوستی داشتم که آبی قلمچی رو فقط زده بود و عربی رو 100زد(یوسف صیفوری-رتبه ی 3منطقه3)به هر حال همه چی بستگی به خودت داره.البته حداقل پینشنهادمن اینه که ادبیت رو زیادتست بزنی.
موفق باشی

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
بله منم موافقم در واقع عمومیا خوندن و تست زدن واسه افزایش مهارتتونه و سر جلسه خودتونید و مهارتتون که باید همونجا در مورد حل سوالات تصمیم بگیرین
مثلا ادبیات بیتاش خارج از کتابه و تصمیم گیری در مورد گزینه ها سر جلسه انجام میشه!

baghbagho

New Member
لایک ها
0
سلام.گاهی اوقات می بینی مدتی خوب درس می خوانی ولی به هر دلیلی یک وقفه ایجاد میشه ممکنه حالا مریضی باشه یا مشکل روحی باشه (یاس فلسفی ) یا یک اتفاق بد .....بعدش ادامه روند رو به جلو دچار تزلزل می شوی حس می کنی مثل قبلش بازدهی نداری.بحث تنبلی نیست دوست داری با همون قدرت پیش بری ولی زمان بلند شدن دوباره ات یک کم طولانی میشه .شما اگر دچار این اتفاق شدین چیکار کردین یا میکنین دوران استپ خوردگی را به سرعت باد رد کنید وبه حالت قبل برگردین؟

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
باور کنین راهی بجز حرف زدن با خدا ندارین!

r_dh

New Member
لایک ها
3
baghbagho گفت
سلام.گاهی اوقات می بینی مدتی خوب درس می خوانی ولی به هر دلیلی یک وقفه ایجاد میشه ممکنه حالا مریضی باشه یا مشکل روحی باشه (یاس فلسفی ) یا یک اتفاق بد .....بعدش ادامه روند رو به جلو دچار تزلزل می شوی حس می کنی مثل قبلش بازدهی نداری.بحث تنبلی نیست دوست داری با همون قدرت پیش بری ولی زمان بلند شدن دوباره ات یک کم طولانی میشه .شما اگر دچار این اتفاق شدین چیکار کردین یا میکنین دوران استپ خوردگی را به سرعت باد رد کنید وبه حالت قبل برگردین؟
سلام دوست عزیز.فکرمی کنم آقای بهادری درست گفتن.بهترین راه صحبت کردن باخداست.همیشه فکرکن که هرشروعی رو پایانی هست.خوب دونوع پایان برای این شروع هست:خوب یا بد.این مدت هم چه بخوای چه نخوای میادومی گذره.اگه بخونی اون پایان خوبه در انتظارته(یعنی یه رتبه ی خوب+یک رشته و دانشگاه خوب+ازهمه مهمتر(حداقل از نظرمن)یه تابستون باحال که فقط بری خوش بگذرونی!شمال و ازاین جورحرفا.)امااگه خدایی نکرده نخونی اون پایان بده در انتظارته(خدایی نکرده یه رتبه ی بد+یه روحیه ی بد+یه تابستون بدترازبد)درضمن همیشه به اون هدف بزرگی که توی سرت داری فکرکن.یه پیشنهادی بهت می کنم.روی دستت باخودکاربنویس که دوست داری رتبت چندبشه(مثلابنویس200)هروقت یه جایی کم اوردی بهش نگاه کن و به خودت بگو:"هدف من اینه.برای رسیدن بهش تنبلی جواب نمی ده.بایدبراش تلاش کنم."من خودم روی دستم نوشتم90.دست آخرهم134شدم.اگه بخوای می تونی.اینطوری یاد می گیری که به نفست هم بیشترغلبه کنی.چقدرحرف زدم!!
ببخشیدسرتو درداوردم
موفق باشی
یاعلی

mshf

New Member
لایک ها
10
ایده حرف زدن با خدا که غیر ارادیه من از اول تابستون تا روز قبل کنکور سفت و سخت درس میخوندم گاهی ناامیدی و وقفه بود اما تنبلی نبود درست مثل حالتی که گفتید
به طوری که تا نزدیکای عید به خودم میگفتم از فردا شروع میکنم در حالی که 9 ماه بود شروع کرده بودم حالا من پیشنهاد میکنم مثل من سخت نگیرید با لذت درس بخونید درست برغکس کاری که من کردم نه برای کنکور برای یادگیری اگه زیاد میخونید بد نیست گاهی یه تک روز استراحت کامل کنید ایجاد چند انگیزه مختلف خیلی کاگره که اگه از یکیش خوشتون نمیمد برید سراغ یکی دیگه مثلا اولش انگیزم پزشکی قبول شدن بود بعد دیدم خیلی بیمزه س از اون یکی انگیزه استفاده کردم یهنی کسب رتبه شایسته!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا