مرگ ناگهانی یک رویا(ی یک کنکوری)(4ساعت و 10 دقیقه طول کشید!!!!!!!!!)
به نام منشا تفکر و دانش(به تقلید از استاد میثمی)
سلام من سریعا میرم سر اصل مطلب
من موقعی که داشتم میرفتم(تقریبا از 2هفته قبلش این احساسو داشتم)سر جلسه کنکور یه اطمینان نسبی داشتم که تک رقمی میشم اما حالا با وجود اینکه تصحیح نکرده ام اما فکر میکنم اگر زیر 200 بشم شانس آورده ام.(لا اقل لطفا همگی برام دعا کنید که بهتر بشه!(چه انتظاری!!!!!!)) خب حالا دلیلم چیه که میگم میدونستم تک رقمی میشم؟
1-آمار پیوسته 2 سال شرکت در امتحانای قلم چی
2-رتبه 10 در امتحان دوم جامع سنجش و رتبه 18 امتحان سوم جامع سنجش (مرحله1اش رو شرکت نکردم )
3-رتبه 9 در امتحان جامع پیش2 قلم چی رتبه 13 در امتحان مرحله2 جامع همون و سومین امتحانش با وجود اینکه تقریبا سر جلسه خواب بودم رتبم شد24 (مرحله اول جامع اش رو به خاطر تداخل با سنجش شرکت نکردم)
4-موفقیت های سالهای قبلم(البته اگه بشه اسم موفقیت روش گذاشت!!!!!!)
تو آخرین مجله قلم چی هم اسمم به عنوان نفر10 منطقه زده بودن (تجربی منطقه2)
چون میدونستم تو 2هفته آخر میتونم خیلی از اشکالام رو برطرف کنم (که تقریبا رفع کردم (مثل تاریخ ادبیات ها- آیه ها-شکلهای شیمی وزیست-حفظی های فیزیک و…….)
احتمال میدادم که رتبه ام بهتر از امتحانهای آزمایشی بشه.
در طول سال کم کاری زیاد کردم اما خداییش سرجلسه کنکور یادم نمیاد که واسه ندونستن یه چیزی به خودم لعنت فرستاده باشم. مثلا من زبان فارسی3 زبان3 نخوندم یعنی وقت نکردم که بخونم شیمی2 و3 رو خوب نخوندم(اما شیمی رو توضیح بدم که شم شیمی ام!!!!خوب بود بابا منم یه نیمچه المپیادی بودم!!!! تجارب زیادی هم از مسابقات آزمایشگاه داشتم)
اما حالا دلایل عدم موفقیت در کنکور:
متاسفانه سوالات ریاضی امسال وحشتناک بود و من هم امید زیادی به ریاضی داشتم و وقتی یه تعدادی از سوالا رو جواب ندادم خودتون میدونین چه حالی شدم!!
وقت زیادی هم سر فیزیک و شیمی ازم گرفته شد تعداد کثیری از این 2 درس رو هم جواب ندادم غلطا که نمیدونم چندتاست شاید کم شایدم خیلی زیاد!!!!!
ولش کن میخواستم یه تراژدی بنویسم اما پشیمون شدم میترسم با این حرفها کنکوری های امسال رو ناامید کنم
اگر کنکوری های سال های قبل و کنکوری های سالهای آینده موافق باشن من و سایر کنکوری های قبل تجربیات ارزشمندی داریم که میتونیم در اختیار کنکوری های سالهای آینده بزاریم مخصوصا کتابای خوب
لطفا دوستان موافق نظرشون رو بزارن تا ما (و مخصوصا خودم!!!)هم بیشتر بنویسیم؟!