sergenius

New Member
لایک ها
1
یه سری سوال از رنگ آمیزی دارم که خودم نتونستم حلشون کنم اگر حلشون کردید ممنون میشوم راه حل آنرا بگذارید

1) آیا اعداد طبیعی را می توان با 2009 رنگ، رنگ کرد طوری که شروط زیر برقرار باشد:
1-از هر رنگ بینهایت بار استفاده شده باشد
2-هیچ سه عددی پیدا نشوند که تشکیل تصائدی حسابی بدهند و از سه رنگ متمایز باشند

2)آیا می توان اعداد طبیعی را با دو رنگ رنگ کرد طوری که اعداد طبیعی x و y وجود نداشته باشند بطوریکه x ، y ، x+y و xy همگی از یک رنگ باشند؟

3)نقاط فضا را با سه رنگ، رنگ کرده ایم برای هر مثلث قائم الزاویه دلخواه ثابت کنید مثلث تکرنگی همنهشت با آن وجود دارد

4)فرض کنید n عددی زوج،S مجموعه ای از n نقطه روی صفحه باشد بطوریکه هیچ سه تا همراستا نباشند و L مجموعه همه ی خطوطی باشد که هریک از دو نقطه ی S می گذرند. ثابت کنید هر نقطه ازS را می توان قرمز یا آبی کرد بطوریکه برای هر دو نقطه ی p , q از S آندو همرنگ باشند اگر و فقط اگر تعداد خطوطی که آنها را از هم جدا می کند فرد باشد

آخرین ویرایش توسط مدیر

sa1378

New Member
لایک ها
1,077
پاسخ : یه سری سوال از رنگ آمیزی

اولی رو فکر کنم اگه جوب نداشته باشه حل کردم
رنگ 1----> عدد 1
رنگ 2----> عدد 2 و 3
رنگ 3----> عدد 4 و 5 و 6
و...
رنگ2009----> عدد ...
بعد دوباره رنگ 2009 رو استفاده میکنیم برای 2009 عدد و کم میکنیم و...
این الگوریتم رو همینجور ادامه میدیم
البته نمیتونم ثابتش کنم

sergenius

New Member
لایک ها
1

1,6,11
متاسفانه پیشنهادت کار نمی کنه

aras2213

New Member
لایک ها
228

یه سری سوال از رنگ آمیزی دارم که خودم نتونستم حلشون کنم اگر حلشون کردید ممنون میشوم راه حل آنرا بگذارید

1) آیا اعداد طبیعی را می توان با 2009 رنگ، رنگ کرد طوری که شروط زیر برقرار باشد:
1-از هر رنگ بینهایت بار استفاده شده باشد
2-هیچ سه عددی پیدا نشوند که تشکیل تصائدی حسابی بدهند و از سه رنگ متمایز باشند

2)آیا می توان اعداد طبیعی را با دو رنگ رنگ کرد طوری که اعداد طبیعی x و y وجود نداشته باشند بطوریکه x ، y ، x+y و xy همگی از یک رنگ باشند؟

3)نقاط فضا را با سه رنگ، رنگ کرده ایم برای هر مثلث قائم الزاویه دلخواه ثابت کنید مثلث تکرنگی همنهشت با آن وجود دارد

4)فرض کنید n عددی زوج،S مجموعه ای از n نقطه روی صفحه باشد بطوریکه هیچ سه تا همراستا نباشند و L مجموعه همه ی خطوطی باشد که هریک از دو نقطه ی S می گذرند. ثابت کنید هر نقطه ازS را می توان قرمز یا آبی کرد بطوریکه برای هر دو نقطه ی p , q از S آندو همرنگ باشند اگر و فقط اگر تعداد خطوطی که آنها را از هم جدا می کند فرد باشد
برا سوال اول:AoPS Forum - Colored positive integers with 2009 colors • Art of Problem Solving

sergenius

New Member
لایک ها
1

اون جواب برای تصائد هندسیه نه حسابی
با این حال مرسی که دنبالش گشتی

aras2213

New Member
لایک ها
228

اون جواب برای تصائد هندسیه نه حسابی
با این حال مرسی که دنبالش گشتی
:204:

گفتم چرا حلاشون اینقدر عجیب غریبه!

به هر حال اگه حل کردم یا حلش رو جایی دیدم حتما میزارم!

شرمنده...

بالا