وضعیت
موضوع بسته شده است.

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171
پاسخ : یه سوال از المپی های عزیز به خصوص بچه های تبریز

چشم ولی به حرف مامانم رسیدم که میگه پسرا اصلا نمی خونن! در هر حال خیلی چیزا واسم روشن شد از بازار گرمی استادا تا فهمیدن اینکه کلا تو تبریز همه ی المپی ها تو یه وضع برابرن البته شاید اونایی که حتی کمپلم با معلم می خونن عمرشون بر باد رفته باشه!
منظورم این نبود که ما درس نمیخونیم منظورم این بود که درسی واسه خوندن نداریم
البته خیلیا اینطورین

آخرین ویرایش توسط مدیر

elistiyan

New Member
لایک ها
379

.........................

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
303

یه لنگه پا میپرم وسط بحث دوستان اهل خطه سرسبز تبریز
ما خودمون شهرمون تا اونجا که من خبر دارم دو تا برنز داره، البته جفتشون پسرن
یکیشون زیاد باهاش صحبت نکردم، چون پیش دانشگاهیه
ولی اونی که دو سال از ما بزرگتره، راستش خیلی زیاد تو کار کمک کردن نیست، یعنی باید خودتو بکشی تا بخوای یه کمکی ازش بگیری و یه زنگی بهش بزنی(گرچه بیچاره تقریبا همیشه به من جواب داده:204:)
ولی من یکی از دوستان طلا رو میشناسم، که واقعا با اینکه مشغلشون از اون آقای همشهری ما بیشتره، با اینکه من همش دوجلسه بهاشون کلاس داشتم، ولی وقتی بهش مسیج هم میدی به دقیقه نکشیده جوابتو میده، کاملا هم تمام تجربیاتشو در اختیارت میذاره
به نظرم تو المپ آدم باید راهنمای خوب داشته باشه
مخصوصا کسی که تو کمیته بوده و از وضع باشگاه خیلی خوب خبر داره
به نظرم کلاس گرفتن یه چیز بیخوده
ولی واسه شروع و آشنایی با المپ بد نیست
البته شرکت تو دوره هایی که میذارن رو هم من خیلی مفید میدونم

elistiyan

New Member
لایک ها
379

اولا سلام به شما از خطه ی سرسبز تره مازندران دوما خوش آمید بفرمایید تو دم در بده!
سوما:آی ساغول!حرف دل منو گفتی همین جنابی که جواب شمارو میده بهتر از تمامی کلاسای بی برنامه ای که مدرسمون واسمون گذاشته باور کن ما یه جلسه با آقای آ-ا کلاس داشتیم قبل م1 {و این آخرین کلاس ما بود} توصیه هاشون به اندازه ی دوسال المپ خوندنم به دردمون خورد تو المپیاد واقعا به یه راهنمای درست و حسابی همیشه احتیاج داری همیشه البته دوره ی ما افتضاح بود معلم خوب بود ولی شهرستانی ها رو ملاحظه کرد و شروع کرد پتانسیل عمل درس دادن ما بیخی شدیمو درس خوندیم یه ذره حل سوالات دوره های قبل مفید بود که اونارم خودمون حل کرده بودیم البته فک کنم مال پسرا خیلی مفید بوده نه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

javad moradi

New Member
لایک ها
26

بابا از تجربه پارسال ما که بدتر نیست!!!
پارسالیا با 2تا از بچه های تیم همون سال کلاس داشتن ولی ما کلا 3تا قبولی دادیم (تازه فرزانگانیا با 3تاشون کلاس داشتن و 1قبولی دادن :204:)
تازه وضع قبولیامون هم معلوم الحلاله:181: (مسعود میدونه)
والسلام

لایک ها
841

سلام
بچه ها به نظر شما بهترین استاد المپیادتون کیه؟ منظورم فقط موثق بودن حرفاش و تدریس خوبه
در واقع زیستو خودت باید بخونی بعععععله میدونم اما منظورم یه استاد راهنماست تا معلم کسی که منابع معرفی شده ازش واقعا به درد بخوره و کمک کنه یه راه درست و حسابی رو تو مسیر المپ بگیری و بری....
پیشاپیش از عزیزانی که پاسخ خواهند داد کمال تشکر را دارم
:115:
فک کنم بهترین معلم نجوم تبریز آقای ن.چ.س باشه.(لازمه کامل بنویسم؟) ایشون کلا برامون 2 هفته هم کلاس نذاشتن ولی تو همی فرصت کوتاه خیلی کامل مطالبو گفتن.(کلاس فشرده بود) البته خوندن خودمون خیلی تاثیر داره تو المپیاد نجوم.
ولی عجب دعوایی بود تو صفحات پیش...

س.ا.

elistiyan

New Member
لایک ها
379

فک کنم بهترین معلم نجوم تبریز آقای ن.چ.س باشه.(لازمه کامل بنویسم؟) ایشون کلا برامون 2 هفته هم کلاس نذاشتن ولی تو همی فرصت کوتاه خیلی کامل مطالبو گفتن.(کلاس فشرده بود) البته خوندن خودمون خیلی تاثیر داره تو المپیاد نجوم.
ولی عجب دعوایی بود تو صفحات پیش...

س.ا.
خیر جناب انصارین{امیدوارم اسمتونو درست نوشته باشم چون تو یکی از پستاتون دیدم رو اسمتون خیلی حساسین!} نجوم ها هم از نظر سال بالایی هاشون هم از نظر استاد بهترین المپی های تبریزن واقعا حمایتی که شما از طرف استاداتون دارین و راهو بهتون نشون میدن ستودنیه البته بچه های نجوم تبریز واقعا قدرن

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
56

راستی گفتین دخترای تبریز نظر بدن، بنده اونجا برگ چغندر بودم نظر میدادم؟:-d
فقط اتحاد

elistiyan

New Member
لایک ها
379

راستی گفتین دخترای تبریز نظر بدن، بنده اونجا برگ چغندر بودم نظر میدادم؟:-d
فقط اتحاد
سلام شیداجان لطف کردین
  • :8:
منظورم این بود که بیشتر نظر بدین اتحاد برای این خوبه که کسی نباشه که هم باسوادباشه هم باهوش باشه بعد به خاطر درست عمل نکردن زحماتش حیف شه کسی که به بنده ی خدا کمک کنه خدا خودش طوری میکشدش به اوج که حتی خود بنده هم تعجب کنه

elistiyan

New Member
لایک ها
379

آقا المپياد اصلن به معلم نيست!معلم مگه راهنمايي ميكنه؟؟يه آقايي بود ما چن بار باهاشون كلاس داشتيم،اصلن آدمو درست حسابي راهنمايي نميكرد،يني ميگفت چي بخونيا ولي...شما شماره ي يك انسان المپيادي خوش اخلاق رو پيدا كن،ترجيحن انترن نباشه:4:،باهاش حرف بزن!
غزال جان این موردو باهات موافقم شروع انترنی برابره با فراموش کردن اینکه خودت تو دبیرستان چه قد زحمت کشیدیو......

• :19:

لایک ها
841

خیر جناب انصارین{امیدوارم اسمتونو درست نوشته باشم چون تو یکی از پستاتون دیدم رو اسمتون خیلی حساسین!} نجوم ها هم از نظر سال بالایی هاشون هم از نظر استاد بهترین المپی های تبریزن واقعا حمایتی که شما از طرف استاداتون دارین و راهو بهتون نشون میدن ستودنیه البته بچه های نجوم تبریز واقعا قدرن
اینو قبول دارم. به دلیل نامعلومی هر تبریزی که میاد تو راه المپیاد نجوم، نسبت به شهرش یه احساس مسئولیت درش ایجاد می شه که باعث می شه یه صمیمیتی بین اعضای گروه المپیاد نجومی های تبریز به وجود بیاد و همه قصد داشته باشن به بقیه کمک کنن و سطح همدیگه رو بالا ببرن تا سطح المپیاد نجوم تو تبریز بالا بره. بقیه نجومیا هم موافقن؟ یه جورایی احساس می کنم این احساس مسئولیت در المپیاد های دیگه کمتره.(نمی گم اصلا نیست. فقط به دلیل نامعلومی تو نجوم قوی تره.)

س.ا.

mahallehm

New Member
لایک ها
487

اینو قبول دارم. به دلیل نامعلومی هر تبریزی که میاد تو راه المپیاد نجوم، نسبت به شهرش یه احساس مسئولیت درش ایجاد می شه که باعث می شه یه صمیمیتی بین اعضای گروه المپیاد نجومی های تبریز به وجود بیاد و همه قصد داشته باشن به بقیه کمک کنن و سطح همدیگه رو بالا ببرن تا سطح المپیاد نجوم تو تبریز بالا بره. بقیه نجومیا هم موافقن؟ یه جورایی احساس می کنم این احساس مسئولیت در المپیاد های دیگه کمتره.(نمی گم اصلا نیست. فقط به دلیل نامعلومی تو نجوم قوی تره.)

س.ا.
به نظر من دلیل اصلیش اين هست که کمتر افرادی به المپیاد نجوم روی میارند و تو تهران کمتر روی نجوم سر مایه گذاری میشه ولی تو تبریز از خیلی رشته های دیگه بیشتر بهش توجه میشه! این نظر منه!! البته منکر صمیمیته نیستم. یه شوخی: از قدیم گفتن: المپیاد های علمی و نجوم. D::126:

elistiyan

New Member
لایک ها
379

دوستان از نظراتتون ممنونم
یه سوال دیگه:
کسانی که از مرحله ی دوم المپ سالای قبل قبول شدند فکر می کنند دلیل موفقیتشون چی بوده؟ چه کار کردن که قبول شدن اما دیگران این کارو نکردن و نتونستن قبول شن ؟درواقع فوت کوزه گریتونو میخوام پیشاپیش از دوستان گرامی که نظر خواهند داد متشکرم.

mostafa.math

New Member
لایک ها
6

سلام به بچه های با غیرت تبریز !
آقا من کامپیوتری هستم. نمی گم خیلی شاخم هیچی نیستم اما اگه بخواید میتونیم باهم کار کنیم و تو بحث الگوریتم و برنامه نویسی اون چیزایی که بلدم رو یاد بدم و اون چیزایی که بلد نیستم و یاد بگیرم.
من همیشه از صمیمیت گرون نجوم تبریز حال می کردم { تو وبلاگ هاشون می خوندم ! } البته دیگه اونم داره ته می کشهو
حالااگه تو تبریز رشته کامپیوتر کسایی که واقعا بخونن هستن ایمیل بزنن بشینیم درست و حسابی کار کنیم و بترکونیم !!
هر کی پایه بود ایمیل بزنم باهم آشنا می شیم.

لایک ها
841

دوستان از نظراتتون ممنونم
یه سوال دیگه:
کسانی که از مرحله ی دوم المپ سالای قبل قبول شدند فکر می کنند دلیل موفقیتشون چی بوده؟ چه کار کردن که قبول شدن اما دیگران این کارو نکردن و نتونستن قبول شن ؟درواقع فوت کوزه گریتونو میخوام پیشاپیش از دوستان گرامی که نظر خواهند داد متشکرم.
از بین بردن استرس. مهمترین عامل قبولی تو مرحله 2 هستش.

س.ا.

elistiyan

New Member
لایک ها
379

سلام دوستان
ممنون از جواباتون واقعا!

• :98:
    در ضمن خسته نباشین {در رابطه با امتحانات نهایی}
    درسته تاپیک برنامه ریزی و دوره 17 داریم اما ازتون میخوام چکیده ی تجربه ی المپی بودنتونو بگین اینکه پس از چند سال خوندن واسه المپ به نظرتون مهم ترین فایده اش چی بود؟ و باعث شد تو نگرشتون به یه شاخه ی درسی یا کلا درس خوندن و یاد گرفتن چه قد متفاوت شه؟ و اینکه اگه یه بار دیگه برین از اول دبیرستان بازم المپ می خونین یا نه؟ فک کنم سوال خوبیه تو فاصله ی اعلام جوابا باعث میشه یه کم به راهی که اومدیم فک کنیم.
    در ضمن بیشتر فکر امتحاناتمون باشیم مواظب باشیم معدله نپره!

لایک ها
841

سلام دوستان
ممنون از جواباتون واقعا!

در ضمن خسته نباشین {در رابطه با امتحانات نهایی}
    درسته تاپیک برنامه ریزی و دوره 17 داریم اما ازتون میخوام چکیده ی تجربه ی المپی بودنتونو بگین اینکه پس از چند سال خوندن واسه المپ به نظرتون مهم ترین فایده اش چی بود؟ و باعث شد تو نگرشتون به یه شاخه ی درسی یا کلا درس خوندن و یاد گرفتن چه قد متفاوت شه؟ و اینکه اگه یه بار دیگه برین از اول دبیرستان بازم المپ می خونین یا نه؟ فک کنم سوال خوبیه تو فاصله ی اعلام جوابا باعث میشه یه کم به راهی که اومدیم فک کنیم.
    در ضمن بیشتر فکر امتحاناتمون باشیم مواظب باشیم معدله نپره!
تجربه ی المپیاد خوندن رو مگه می شه خلاصه کرد؟!
اولین فایده ی المپیاد نجوم برای من این بوده که برای امتحانات دروس اختصاصی لازم نیست زیاد بخونم و یا سوال حل کنم. مثلا الآن ما فردا امتحان جبر و احتمال داریم ولی من فقط صبح نیم ساعت براش خوندم و کاملا آماده ام.
دومین فایده هم هنوز کشف نشده.
قطعا اگه بازم برمی گشتم به کلاس اول دبیرستان المپیاد می خوندم.(همین نجوم و اخترفیزیک) و البته شروع می کردم از همون اول می خوندم...

س.ا.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

منم اگر سال اول میدونستم المپ چیه حتما میخوندم:4:
الانم میگم اگر 100 بار دیگه هم به همون موقع برگردم بازم میخونم. البته سعی میکنم خانوادمو سال دوم با خودم هماهنگ و موافق کنم و تا تابستون سال سوم طول نکشه این بار:3:

sheida_khajir

New Member
لایک ها
56

سلام شیداجان لطف کردین
  • :8:
منظورم این بود که بیشتر نظر بدین اتحاد برای این خوبه که کسی نباشه که هم باسوادباشه هم باهوش باشه بعد به خاطر درست عمل نکردن زحماتش حیف شه کسی که به بنده ی خدا کمک کنه خدا خودش طوری میکشدش به اوج که حتی خود بنده هم تعجب کنه
سلام دوست عزیز. حتما. من خیلی هم خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم. خب کمک کلا به دو بخش تقسیم میشه یکی کمکای اختصاصیه که خب واسه هر رشته مخصوص به خودشه یکی هم کمکایی از قبیل دادن روحیه و اعتماد به نفس و گفتن تجربه ها و... در مورد اولی خب تو هر مقطعی مثلا از الان تا م 1 کمی قبل م1 بین م1 و م2 و بعدش از یکی که قبلا این راهو رفته( المپیاد زیست) و با تجربه هس بپرسین که باید چه جور بخونین چیا بخونین رو چیا تمرکز داشته باشین و ... این باعث میشه که به قول خودتون راهو درست برین و به خاطر اشتباه رفتن راه ضربه نخورین. ینی دچار غرور نشین و تا میتونین از راهنماییای درسی المپیادیا بهره ببرین. در مورد کمک دومی هم خب سعی کنین با دوستاتون رابطه خوبی داشته باشینو بتونین همدیگه رو کمک کنین درضمن سعی کنین دوستای چند سال بزرگتر از خودتون که مسیر المپیادو رفتن هم داشته باشین و ازشون کمک بگیرین این میتونه مثلا از المپیادیای سالای پیش مدرستون باشه
من تو این زمینه میتونم کمکتون کنم هروقت خواستین و نیاز بود حتما بگین منم تا جایی که بتونم سعی میکم کمک کنم:)
راستی اون کمک اولی که گفتم نیازی به رفتن به کلاس و اینا نداره ها!! درضمن اون اتحادی که میگم چیز کوچیکی نیس سعی کنین با هم دوست باشین و همدیگه رو بکشین بالا مغز چند نفر بیشتر از مغز یه نفر کار میکنه! پس با هم مشورت کنین چیزایی که یاد میگیرینو به دوستاتون بگین با هم رفع اشکال کنین یادتون نره اتحاد همه رو باهم موفق میکنه ولی اگه جو بینتون سرد باشه همتون باهم پسرفت میکنین!
در مورد سوال دومم که من هنوز قبول نشدم! ولی با شناختی که از المپیادیا دارم میتونم بگم چند عامل از بقیه مهمترن مثل توکل به خدا تلاش راهنمایی گرفتن از بقیه روحیه ی خیلی خیلی خوب( خیلی مهمه) اعتماد به نفس و نداشتن استرسو ...
یه توصیه دیگه: درگیر مسائل فرعی نشین و به دزس خوندنو تلاش خودتون متمرکز شین اون حرفایی که بهتون انرژی میدن رو تو مغزتون حک کنین و اون حرفایی که ارادتون رو سست میکنن بندازین دور. درسته مشاوره گرفتن خیلی کار خوبیه ولی این باعث نشه که فقط درگیر حرفای بقیه شین یا اکثر وقتتونو با این کار تلف کنین!
منم اگه صدبار برمیگشتم بازم المپیاد میخوندم.شمام سست نشین و تا آخر راه برین!
موفق باشین:)

آخرین ویرایش توسط مدیر

elistiyan

New Member
لایک ها
379

یه اصلاحیه
بچه ها من فقط سوال اولو از بچه های تبریز پرسیدم چون قاعدتا نمی تونم برم کلاس المپ شهر دیگه!
در مورد این سوالم از هر کجای ایران بزرگمون که هستین اگر جواب بدین واقعا لطف کردین
..........
باااااااااااااااااااااااااااااا تشششششششششششششششششششششککککککککککککککککککککککککککککککککککر {دیگه خودتون عمق و غلظت تشکر رو حساب کنین!}

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا