پاسخ : ماراتن سوالات ریاضی اول دبیرستان
البته اگه توابع ما پيوسته نباشن اگه اين چيزايي رو كه شما ميگين ثابت كنيم نامساوي ما ثابت نميشه ولي اينجا توابع پيوسته هستند و اين كار امكانپذيره ولي بايد ثابت كنيد كه نقطه ي برخورد توي اين محدوده وجود نداره چون بي نهايت جواب داره كه توي اين محدوده نيستن مثل يه چيزي نزديك به 4 راديان پس اثبات هنوز تموم نشده.
جناب yosemite اين سوال سطحش خيلي بالاتر از اول دبيرستانه و منم از ديروز تا حالا هر چي سعي كردم نتونستم با معلومات اول دبيرستاني حلش كنم و فكر مي كنم تنها راهش استفاده از مشتق باشه.
ببینید به توابعی مثل (f(xمیگیم صعودی که داشته باشیم
وبرای حل اینگونه سوال اول ثابت میکنیم دوتابع صعودین یا نزولی(نزولی برعکس اونشرطه)و بعد ثابت میکنیم که به هم برخورد نمیکنن و برای حل دستگاه شما که دو طرف نامساوی شما رو برابر قرار میدیم که به راحتی میتوان اونو با استفاده از ماشین حساب یا اگه سر جلسه امتحان هستین باید یه عدد برای اون سینوس انتخاب کنین و با استفده از اون دیگر اعدادو حساب کنین و مقایسه کنین تا به این نتیجه برسین که جواب نداره ولی روش اول یا ماشین حساب برای شما بهتر است!
یه روش دیگر هم برا قسمت آخر هست که همونطور که گفتم میتوانیدشیب خط مماس نمودار را حساب کنید که در نقطه یک نموداز از اونیکی بیشتر است و برا همین دو روش وجود دارد که یکی مشتق و یکی نمودار!
بهتر است به معلمتان بگویید یا خودتان بروید و روش محاسبه شیب خط نمودارو حساب کنین من که از حسابان سوم و پیش و وماس یاد گرفتم و حالا انتخاب به سلیقه شما بستگی دارد!
یه روش دیگر هم برا قسمت آخر هست که همونطور که گفتم میتوانیدشیب خط مماس نمودار را حساب کنید که در نقطه یک نموداز از اونیکی بیشتر است و برا همین دو روش وجود دارد که یکی مشتق و یکی نمودار!
بهتر است به معلمتان بگویید یا خودتان بروید و روش محاسبه شیب خط نمودارو حساب کنین من که از حسابان سوم و پیش و وماس یاد گرفتم و حالا انتخاب به سلیقه شما بستگی دارد!
جناب yosemite اين سوال سطحش خيلي بالاتر از اول دبيرستانه و منم از ديروز تا حالا هر چي سعي كردم نتونستم با معلومات اول دبيرستاني حلش كنم و فكر مي كنم تنها راهش استفاده از مشتق باشه.