به نظرم اصلا اوایل نباید به راه حل سوال نگاه کرد .... سوالایی که توی المپیاد میدن همشون ایده های جدید دارن ..... اگه الان که اول کارین وقت زیاد دارین روی سوال ها فکر نکنین بعدا به مشکل می خورید .... من سال دوم چوب همین روش رو خوردم ..... بازم می گم به نظر من اصلا اصلا اینکارو نکنید .... چون همون طور که گفتم المپیاد ریاضی درس تاریخ نیست که شما یه چیزایی حفظ کنید بعد برید سر جلسه همون ها رو بنویسید .... در ثانی ایده های حل مسائل ریاضی از خود دنیای ریاضیات گسترده تره .... المپیاد خوندن مثله دوچرخه سواری میمونه اوایل کار که شروع به خوندن می کنید مسیر صافه منتها چون اول کارید خسته می شید سری ... اینجا یه سری پیاده میشن و بادوچرخه می دَوَن
d) یعنی رو سوال زیاد فکر نمی کنن ... اما یه سری اینجا به خودشون سختی می دن تا قوی شن ... یعنی رو سوال ها اینقدر فکر می کنن تا خودشون حل کنند ... ایناتوی اونجاهایی که مسیر سر بالایی با شیب 70 درجه میشه اصلا کم نمیارن ... اما اونایی که قوی نشدن با مخ می خورن زمین و ملق میزنن و به جای اینکه برن بالا میان پایین .... (اگه دقت کرده باشید توی مقدمه همه کتابای المپیاد گفته که روی مسائل تا جایی که می تونید فکر کنید و حتی تا خودتون حل نکردید از سوال نگذرید ... اصلا یکی از ویژگی های المپیاد سر و کله زدن با مسئله است)