نمی دونم دارم جوب میزنم یا نه ولی فک کنم اینم غلطه چون مثلن لاندا رو یک بذارید بعد a رو هم یک بذارید حالا b,c رو برابر بگیرید و خیلی کوچیک جمله اول که میره به سمت یک جمله دوم و سوم هم با هم برابرن و میشن
که چون a=1 پس میشه b رو اونقدر کوچیک گرفت که این آقاهه از هر چیزی کمتر شه............:3:
ببخشید دارم در مورد سوال قبل حرف می زنم، چون سوال حل شده من ایده ای که می گفتم رو میذارم (البته متاسفانه من راه دوم ali_irysc رو متوجه نشدم ولی استقرا درسته) :
رو به صورت
تعریف می کنیم که
. حکم مسئله معادل با اینه که:
از فرض هم نتیجه میگیریم:
که تبدیل میشه به مسئله ی کتاب (104 مسئله ی تئوری اعداد) که با استقرا ثابت میشه.
در مثلث abcدایره ی محاطی مثلث را میکشیم تا بر bcدرdمماس باشد.adدایره ی مذکور را در kقطع میکند.I1,i2مراکز دایره ی محاطی مثلث های bkd,ckdمیباشد.ثابت کنیدi1i2باbcموازیه.
این سوال فکر کنم مال short listولی نمیدونم چه سالی.در ضمن خودم حل نکردم.
در مثلث abcدایره ی محاطی مثلث را میکشیم تا بر bcدرdمماس باشد.adدایره ی مذکور را در kقطع میکند.I1,i2مراکز دایره ی محاطی مثلث های bkd,ckdمیباشد.ثابت کنیدi1i2باbcموازیه.
این سوال فکر کنم مال short listولی نمیدونم چه سالی.در ضمن خودم حل نکردم.
در مثلث abcازhمرکز ارتفاعی خطی رسم کردیم تاac,abرادرp,qقطع کند کهap=aq.ثابت کنیدhmعمود بر وتر مشترک دو دایره یapq,abcاست(mوسطbc)
راستی در مورد سوال قبل هم که گذا شتم ممنون چون اگه کسی اشتباهشو نمیگرفت حالا حالا ه.... .
در ضمن این سوال کاملا درسته(دیگه نترسید):53:
BE ، CF رو ارتفاعهای مثلث بگیرید . دایره AEHF رو هم
بگیرید
رو هم دایره محیطی بگیرید .
پس نسبت قوت P,Q به این ۲ دایره یکیه ، پس طبقه یک لم معروف درباره قوت (در هندسه مسطحه Kurt هم برسی شده) P,Q با محل تقاطع اون ۲ دایرهها هم دایرن . پس کافیه نشون بدیم که HM بر وتر مشترک این ۲ دایره عمود هست که اینم بدیهیه چون H ، M و تقاطع غیر از A
,
با هم هم خط هستند ! (برای یه اثبات سریع برای این هم خطی ، میتونید بگید که M روی خط BC و روی دایره نه-نقطه هست پس بعد از انعکاس به مرکز H روی تقاطع اونها هست . اما تصویر BC همون دایره