این تحلیلی چه بلاهایی که سر من نیاورد.
هم از نظر روانی یهو بهت بگن برنامه اونطوری نیس اینطوریه کلی شوکه شدم حالا یه بار هم سالی رو زدم و پاک کردم دوباره ترمی زدم کلی اعصابم خورد شد و وقتم هم پرید.درصد پایین یه درس دیگه رو ترجیح دادم به اینکه درصد تحلیلیم صفر شه اونم باعث شد ترازم بیاد پایین.همش هم تقصیر ایناس.
خوب پشتیبان وظیفشه این ابهامات رو برطرف کنه .من که صبح بهش گفتم چرا اینجوریه گفت همین دیروز به ما زنگ زدن و اطلاع دادن!!!!!
آخه برفرض که نوشته البته من تا حالا اون بالاهارو نخوندم فقط برنامشو میخونم . اگه دقت کنین برنامه ترمی 4 فصل اول گسسته هس ولی من رفتم سوالاش رو بزنم دیدم فصلای آخره !!! اون توضیحشون با این برنامشون و سوالاشون اصلا همخوانی نداره.
فک کنم باید دست به دامن همین گزینه 2 شیم.من سوالای تابستونشونو دیدم ریاضیاش جالب بودن.بقیه اش رو دیگه حوصلم سررفت نیگا نکردم.
این قلمچی فقط بلده جلسه 5 نفره تشکیل بده اونم یه ساعت . سر وقت هم که میریم می بینیم هنوز جلسه اون یکیا تموم نشده کلی باید معطل شیم !!
جلسه برترین ها هم که میذارن به درد نمیخوره !!! ما یه بار رفتیم مثلا ویدئو کنفرانس قلمچی سه ساعت فقط سوالارو خوند.باید تا شب میشستیم ببینیم کی جواب میده !!!!!!!
آزمون بعد هم اجباریه هردوشون ولی بودجه بندی با سوالا نمیخونه آخه