من یه کشفی کردم . البته شاید شما ها قبلا فهمیده باشین ولی من که اولین بارمه نمی دونستم .
می دونستین شماره شناسنامه رو هرچی بزنید باز کارنامه تون میاد ؟ یعنی مثلا 1234567890
شماره کاربری ها هم پشت سر همه . یعنی می تونید برید کارنامه ی همه ی بچه های مدرستونو ببینید !
قبلا میشد اما الان دیگه خیلی وقته که نمیشه اینکارو کرد.....البته با اجازتون من موفق شدم کارنامه ی شما و چند تا از هم مدرسه ایاتونم ببینم اما فک میکنم چون جدیدالورود هستین اینطوریه الان مال ماها که واسه سال 86 نمیشه!!!
با سلام
تا حالا براي شما اتفاق افتاده اختصاصيهاتون رو اعلام كنن ولي عموميها رو نه؟ من الان فقط درصداي اختصاصيم هست. جلوي عموميها خاليه. درحالي كه تو پاسخنامه پايين صفحه، پاسخنامه عمومي هست. خوب پس چرا تصحيح نميكنن؟[/
quote]
با سلام
تا حالا براي شما اتفاق افتاده اختصاصيهاتون رو اعلام كنن ولي عموميها رو نه؟ من الان فقط درصداي اختصاصيم هست. جلوي عموميها خاليه. درحالي كه تو پاسخنامه پايين صفحه، پاسخنامه عمومي هست. خوب پس چرا تصحيح نميكنن؟[/
quote]
با سلام
quote]
اين مسئوله واقعاً گيج بود. نميدونست كي بايد عموميها رو جمع كنه. دو دقيقه بعد از وقت بچهها بهش گفتن، تازه يادش افتاد!
ولي فكر نكنم اينطوري باشه. الان رفتم ديدم درصدام تو كارنامه كلاسور هست، ولي تو كارنامه اصلي نيست.
سلام بچه ها من دو تا سوال دارم
1-میزان انحراف پرتوهای آلفا بتا گاما به چه چیز مربوطه؟
2-وقتی 4 تا پرتو آلفا 4تا پرتو بتا 4تا پرتو گاما از هسته خارج میشه چی میشه؟
لطفا به من جواب بدین
با تشکر از همگی
سوال نوسان فیزیک:
در یک ساعت دیواری به ازای هر نوسان کامل آونگِ آن ،عقربه ی ثانیه شمار 2 ثانیه پیش روی می کند. اگر ساعت در داخل یک آسانسور واقع شود که با شتاب 1.9متربر مجذور ثانیه تند شونده پایین برود در هر دقیقه چقدر جلو یا عقب می افتد؟
1)3 ثانیه جلو 2)3 ثانیه عقب 3)6 ثانیه جلو
قابل توجه دوستانی که میگفتن سوال 135 گزینه 2 درسته ...
دیروز که با حرفاتون قانع نشدم رفتم سایت کانون تو قسمت اشکالات کانون نظرمو گفتم اینم جوابشون:[TABLE][TR][TD][/TD][TD]داوطلب گرامي سلام در سوال 135 شيمي پيش دانشگاهي رياضي آزمون 24 دي اشكال وجود دارد. جواب گزينه 3 است. چون همانطور كه در پاسخنامه آمده است، با افزايش فشار ، غلظت واكنش دهنده نسبت به فراورده ها بيشتر افزايش مي يابد. بنابراين شدت رنگ در سيستم كاهش خواهد يافت. پس گزينه 2 درست نيست. موفق باشيد[/TD][/TR][/TABLE]
سلام در سوال 135 شيمي پيش دانشگاهي رياضي آزمون 24 دي اشكال وجود دارد. جواب گزينه 3 است. چون همانطور كه در پاسخنامه آمده است، با افزايش فشار ، غلظت واكنش دهنده نسبت به فراورده ها بيشتر افزايش مي يابد. بنابراين شدت رنگ در سيستم كاهش خواهد يافت. پس گزينه 2 درست نيست. موفق باشيد
اما رنگ به غلظت ماده بستگی داره.درسته که با افزایش فشار غلظت واکنش دهنده ها نسبت به فراورده ها بیشتر افزایش پیدا میکنه اما واکنش دهنده ها بیرنگن و افزایش یا کاهش غلظتشون تاثیری روی رنگ سامانه نداره و مهم اینه که غلظت واکنش دهنده ها افزایش پیدا میکنه پس سامانه پررنگ تر میشه ، این موضوعو دقیقا کتاب سبز پیش 1 گفته ، یعنی توی سوال کتاب سبز هم جواب میشه با افزایش فشار رنگ کم میشه ولی توی جوابای تشریحی توضیح داده که سوال غلطه و باید میگفت پررنگ تر میشه!
سلام در سوال 135 شيمي پيش دانشگاهي رياضي آزمون 24 دي اشكال وجود دارد. جواب گزينه 3 است. چون همانطور كه در پاسخنامه آمده است، با افزايش فشار ، غلظت واكنش دهنده نسبت به فراورده ها بيشتر افزايش مي يابد. بنابراين شدت رنگ در سيستم كاهش خواهد يافت. پس گزينه 2 درست نيست. موفق باشيد
اما رنگ به غلظت ماده بستگی داره.درسته که با افزایش فشار غلظت واکنش دهنده ها نسبت به فراورده ها بیشتر افزایش پیدا میکنه اما واکنش دهنده ها بیرنگن و افزایش یا کاهش غلظتشون تاثیری روی رنگ سامانه نداره و مهم اینه که غلظت واکنش دهنده ها افزایش پیدا میکنه پس سامانه پررنگ تر میشه ، این موضوعو دقیقا کتاب سبز پیش 1 گفته ، یعنی توی سوال کتاب سبز هم جواب میشه با افزایش فشار رنگ کم میشه ولی توی جوابای تشریحی توضیح داده که سوال غلطه و باید میگفت پررنگ تر میشه!
آقای علی 1993 شما قبلا با چندتا از دوستان یه وبلاگی داشتین کنکور 90 بود فکر کنم. من آدرسش یادم رفته ، دنبال یه چیزی میگردم اونجا
میشه آدرسشو بگید؟
ممنون
بچه ها یه کتاب تست فیزیک پیش ، دارم دنبالش می گردم. الگو رو دارم. قلمچی دارم ولی ازش خوشم نمیاد. گاج هم عمرا بزنم !
خیلی سبز میگن پیش 1 ش بده . اشکال زیاد داره !!
فقط می مونه 10 استاد. اونم سوالاش خیلیه !
بچه ها یه کتاب تست فیزیک پیش ، دارم دنبالش می گردم. الگو رو دارم. قلمچی دارم ولی ازش خوشم نمیاد. گاج هم عمرا بزنم !
فقط می مونه 10 استاد. اونم خیلیه !
فقط می مونه 10 استاد. اونم خیلیه !
من هم یه ماه پیش به همین نتیجه رسیدم که باید بیشتر تست فیزیک بزنم. مشاور ما تابستون گفت نیازی به بنفش قلم چی نیست ، چون تو آزمونامون ازش سوال می داد ! من خوشخوان خریدم . ( آقای بی همتا هم خوشخوان دارن فک کنم . )
از عباس پور پرسیدیم ، اونم گفت که گاج سبز ( گفت فقط آزموناشو می زده ) البته نگفت چاپ چه سالی
فقط هر کاری می کنید کاج سفید نخرید که تستاش خیلی زیاده
سلام بچه ها من دو تا سوال دارم
1-میزان انحراف پرتوهای آلفا بتا گاما به چه چیز مربوطه؟
2-وقتی 4 تا پرتو آلفا 4تا پرتو بتا 4تا پرتو گاما از هسته خارج میشه چی میشه؟
لطفا به من جواب بدین
با تشکر از همگی
1.پرتوی گاما که منحرف نمیشه ، و انحراف پرتوها به طور کلی با جرمشون رابطه ی عکس داره و با بارشون رابطه ی مستقیم.
2. وقتی پرتوی الفا خارج میشه 2 تا از عدد اتمی و 4 تا از عدد جرمی کم میشه و اگر بتا خارج بشه عدد جرمی ثابت میمونه و عدد اتمی یکی زیاد میشه و گاما هم هیچ تغییری نمیده.
پس با خارج شدن این تعداد پرتو که گفتید 4 تا عدد اتمی و 16 تا عدد جرمی کم میشه.
!)خیلی خوبه ولی 2تا اشکال داره!1.خیلی زیاده به خصوص واسه الان که پیش2 هم باید بخونیم2.فقط حرکت و دینامیکو داره!
ولی اگه یه کتابی میخواین که جمع و جور باشه کتاب انتشارات دریافتم خوبه...به خصوص نوسان و موجش!
سلام به همگي
اميدوارم از اين روزهاي برفي لذت ببريد (البته اگه تو شهر شما هم برف اومده باشه). ما مثلاً قرار بود تو اين تعطيلياي اتفاقي بريم مدرسه، ولي امروز صبح دوستم sms داد كه تعطيله.
در مورد فيزيك، اگه تست زياد نميخواين، به نظر من هم خوشخوان كتاب خوبيه. تستاش كمه ولي كاملاً مطالبو ميپوشونه.