[FONT=times new roman, new york, times, serif]
: ششم اینکه زندگی تان، میدان و مسابقه اسب دوانی نیست [/FONT]
خودتان را دائم با دیگران مقایسه نکنید… مقایسه کردن و"رقابت پیشگی"، استرس زا است… [/FONT]
اینکه جاسم فوق لیسانس دارد و من ندارم و قاسم لامبورگینی دارد و من ندارم [/FONT][FONT=times new roman, new york, times, serif]
و عبود فلان دارد و من ندارم، شما را دقیقا می کند همان اسب مسابقه که همه عمرش را بابت هویج ِ سر چوب، دویده وبه هیچ کجا هم نرسیده… [/FONT]
زندگی مسخره تر از چیزی است که شما فکرش رامی کنید… [/FONT]
هیچ دونفری لزوما نباید مثل هم باشند… [/FONT]
خودتان باشید…[/FONT]
هفتم اینکه از مواجهه با عوامل "ترس زا" هراس نداشته باشید: [/FONT]
مثال ساده آن، دندان پزشک است… [/FONT]
وقتی دندان خراب دارید، یک کله پیش دکتر بروید و درستش کنید… نه اینکه مثل بز بترسید و یک عمر را از ترس دندان پزشک، [/FONT][FONT=times new roman, new york, times, serif]
بادرد آن بسازید و همه لقمه هایتان را با یکطرفتان بجوید… [/FONT]
نیم ساعت جنگیدن با درد، بهتر از یک عمر زندگی با ترس ِ درد است… [/FONT]
ترس، استرس می زاید.[/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]هشتم اینکه خوب بخورید و بخوابید [/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]و شعارتان "قبر بابای دنیا " باشد: [/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]آدمی که درست نخوابد و نخورد، مغزش درست کارنمیکند… [/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]مغز علیل هم، عادت دارد همه چیز را سخت و مهلک نشان دهد… [/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]آدم وقتی گرسنه و خسته است، یک وزنه یک کیلویی را هم نمی تواند بلند کند، چه برسد به یک فکر چند کیلویی…!![/FONT]بازگو کردن مشکلات، وزن آنها را کم میکند…
نهم اینکه بخندید: [/FONT]
همه مشکل دارند… [/FONT]
من دارم، شما هم دارید… همه بدبختی داریم، گرفتاری داریم و این موضوع تابع محل جغرافیایی آدمها هم نیست[/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]یاد بگیرید بخندید… به ریش دنیا و مشکلات بخندید… [/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]به بدبختی ها بخندید… به من که دو ساعت صرف نوشتن این موضوع کردم،بخندید… [/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]به خودتان بخندید… [/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]دو بار اولش سخت است، اما کم کم عادت میکنید و می بینید که رابطه خنده و گرفتاری، مثل رابطه خیار است و سوختگی پوست… درمانش نمی کند اما دردش را کم میکند.[/FONT]
[/FONT]