saharnaz گفت
pozitrone گفت
بروبچز تجربی توجه کنن.مخصوصا محمد مهدی.یه برنامه تخمین رتبه پیدا کردم بر اساس اطلاعات 86 که تقریبا شبیه امساله(یعنی بچه های 86 زیستوخیلی خوب و شیمیو بد زدن.).هر کی خواست درصداشو بگه تخمین بزنم هم واسه ریاضی هم تجربی.رتبه ی خودمو تخمین زدم 200 شد.واسه تو هم زیرگره 1 700 زیزگروه 2 600.میگم نمی خوای حداقل تهرانو انتخاب کنی؟انتخاب اول شیراز؟البته کارت درسته.منم اگه تو یه شهر بزرگ با دانشگاه خوب بودم شاید این کارو میکردم.
راستی یه سوال بی ربط.بچه های فعال سال پیش کجا هستند؟
سلام درصدايي كه دادن زيادد با درصداي شما فرق نميكنه...زياد ولي رتبه خيلي بالاتره چجوري؟ زيست 86 خيلي از امسال اسونتربود كلا همه درسا از پارسال سختربود نه؟ رتبه من حدودا چن ميشه ادب=80 عرب=90 دين=65 زبان=75 رياض =80 زيست= 72 فيزيك=72 شيمي=70 درصدايي كه خودمون ميگيريم چقد با درصداي كارنامه ميخونه؟! با چه رتبه ي منطقه 2 داروي تهران ميشه قبوليد؟
ببخشید مطمئنی درصدا رو درست دیدی؟می دونی 12 درصد زیست و 26 درصد شیمی چقدر اختلاف ایجاد می کنن؟تازه ضریب زیست و شیمی دو برابر ریاضی فیزیکه.تازه اختصاصیا هم که ضرب در 3 می شن.و عمومی ها خیلی کم اهمیت ترن.زیست امسال واقعا آسون بود شاید شما ریاضی بودی به نظرت سخت اومده.من خودم زیست 86 رو کمتر از کنکور خودمون زدم!
تخمین رتیه رو هم تا چند ساعت دیگه می گم.[ ببخشيد ديني 72 زدم من زيست 86 بالاي 90 زدم و از چنتا از بچه هامون كه توپن هم پرسيدم بنظر اوناهم زيست امسال يه جوري بود شما خيلي زيستت خوبه