سلام !
امروز تصمیم گرفتم که یه کار جدید تو سایت انجام بدم ، یه کاری که باعث بشه یه مقدار جنبه آموزشی به پستها بدیم . فقط به حل مسائل المپیاد ریاضی قانع نباشیم !
اینجا سعی میکنم یه سری لینک یا مطلب بذارم که هم زمان با اینکه قابل فهمن (حداقل برای من بی سواد) ، کمتر در کتابهای المپیادی پیدا میشن .
اما چند تا نکته :
۱- لطفا همه همکاری کنن . :210:
۲- اگه کسی سوالی درباره هر کدوم از لینکها داره همین جا مطرح کنه ، سعی میکنیم با کمک اساتید سایت جواب گوی باشیم .
۳- لینکهای که من میذارم واقعاً گلچین شدن . اگه شک دارید میتونید بپرسید مثلا "فلان مطلب به چه درد ما میخوره:7: ؟" ، تا منم مدارکمو رو کنم و حرفم رو ثابت کنم :115: !
۴- اگه مطلب درخواستی هم داشتید بگید .
خوب واسه شروع من چند تا لینک از یه سایت میزارم ......... بیشتر نظریه اعدادی هستن .
امروز تصمیم گرفتم که یه کار جدید تو سایت انجام بدم ، یه کاری که باعث بشه یه مقدار جنبه آموزشی به پستها بدیم . فقط به حل مسائل المپیاد ریاضی قانع نباشیم !
اینجا سعی میکنم یه سری لینک یا مطلب بذارم که هم زمان با اینکه قابل فهمن (حداقل برای من بی سواد) ، کمتر در کتابهای المپیادی پیدا میشن .
اما چند تا نکته :
۱- لطفا همه همکاری کنن . :210:
۲- اگه کسی سوالی درباره هر کدوم از لینکها داره همین جا مطرح کنه ، سعی میکنیم با کمک اساتید سایت جواب گوی باشیم .
۳- لینکهای که من میذارم واقعاً گلچین شدن . اگه شک دارید میتونید بپرسید مثلا "فلان مطلب به چه درد ما میخوره:7: ؟" ، تا منم مدارکمو رو کنم و حرفم رو ثابت کنم :115: !
۴- اگه مطلب درخواستی هم داشتید بگید .
خوب واسه شروع من چند تا لینک از یه سایت میزارم ......... بیشتر نظریه اعدادی هستن .
Midy's Theorem -- from Wolfram MathWorld
Moser-de Bruijn Sequence -- from Wolfram MathWorld
Mephisto Waltz Sequence -- from Wolfram MathWorld
Ramanujan's Sum Identity -- from Wolfram MathWorld
Cameron's Sum-Free Set Constant -- from Wolfram MathWorld
Double-Free Set -- from Wolfram MathWorld
Triple-Free Set -- from Wolfram MathWorld
Dissection Fallacy -- from Wolfram MathWorld
Moser-de Bruijn Sequence -- from Wolfram MathWorld
Mephisto Waltz Sequence -- from Wolfram MathWorld
Ramanujan's Sum Identity -- from Wolfram MathWorld
Cameron's Sum-Free Set Constant -- from Wolfram MathWorld