پاسخ : بررسی آزمون مرحله دوم بیست و پنجمین دوره المپیاد فیزیک (فقط در همین تاپیک)
توی سایت جهانی فیزیک یک مطلبی در مورد سوال خوب گزاشته.برید بخونید.جالبه که هر چی سوال خوب باید داشته باشه سوالات امروز نداشت و هر چی یک سوال خوب نباید داشته باشه امتحان امروز بشدتتتتتتتتتت داشت!!!!!!!!!!!!
واقعن فکر کنم طراح مقاله رو خونده بود و از عمد این کارو کرده بود که بگه در سال حمایت از کار و تولید ملی ما استاندارد هامون از استاندارد های جهانی هم فراتره!!!!!!!!!!!
من مشکلی نمیبینم.الان که فکر میکنم اینم سبکیه. که المپیاد رو ببریم به طرف شخم زنی گرایش بیل و کلنگ.فقط اسماشو یکم عوض کنند.
المپیاد شخم زنی>>گله 40 تفر>>5 بیل زن برگزیده کشور برای اعزام به مسابقات جهانی کشاورزی
مثلن دوره ده امسال فکر کنم سوالایی بدن که مثلن بپرسه :
الف)برای نوشتن تتا چند برگ کاغذ لازم است؟تخمین بزنید.
ب)آیا ممکن است تتا در دو برگ جا شود؟؟پایداری جوابتان را به ازای مصحح های مختلف بررسی کنید.
ج-امتیازی-)به کمک الف و ب با استفاده از فقط "1" خودکار بدون آنکه جوهرش تمام شود تتا را پیدا کنید.
نه ولی واقعن اینم روشیه!آزمونا اینطوری شه...محاسبات بچه ها و مثلثاتشون خوب میشه...sinus,cosinos,cosecunt,......
موفق باشید!!
اصلن بهش فکر نکنید تا بعد از آزمونای خرداد بریم شاید قسمت شد حضورن به طراح های سوال فحش بدیم و خدا رو چه دیدی شاید حتی تونستیم با کله بزنیم خونین و مالیشون کنیم!!
امید آدم رو زنده نگه میداره!!:166::166::166::166: