پاسخ : بررسی کمپل فارسی!
من این چند وقته گفتم میشینم تکست میخونم لغت سخت هاش رو فارسیشو یاد میگیرم و تو یه دفتر مینویسم واس روزه مبادا
یه دفتر 100 برگ برداشته بودم!!!!:4:! الان 2 برگ تموم شده هیچ لغت جدید پیدا نمیکنم!!! :4:!
دفتر صد برگ ؟؟
پسر خوب يه دفترچه يادداشت كوچك بگير ، اول هر فصل چند تا لغت جديد با معني ش رو يادداشت مي كني تا اخر همون فصل اون كلمات جديد فقط تكرارمي شن .. دوباره اول فصل بعدي يه سري كلمات تخصصي جديد پيدا مي كني و مي نويسي بعد تا اخر اون فصل كتابو مي گيري بدون ديك راحت مي خونيش..!!
چي كار مي كني تو اخه :|
حواست باشه سومي هستي زياد وقت نداري به نسبت بقيه :|
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
دگ امسال میرم دوم ولی خب تکست یکی اینکه وقت گیره یکیم ک خب توی تکست بنظرم اونقدری ک فارسی رو خوب متوجه میشیم شاید نتونیم انگلیسی رو متوجه بشیم.
اهان.. بله ببخشيد فك كردم مي ري اول !!
ببين بايد با انگليسي خوندن راه بياي.. چرا ؟ چون هم دو سه تا سوال مرحله اول و دوم (البته گاهي شده هيچي سوال انگليسي مرحله اول نداشته باشه !) و جهاني كه كلا انگليسيه + بعضي رفرنس ها هنوز ترجمه نشده و يا ترجمه ش به درد نمي خوره بايد از الان خودتو عادت بدي كه تكست بخوني !
والا به خدا ارزش اين همه مقاومت رو نداره !! بشين يه فصل ش رو بخون به خصوص فصول 8,9,10 (البته من از روي اديشن هشت مي گم!) رو بخون بعد ذهن ت خودش عادت مي كنه مفهوم رو مي گيره (اينا ديگه بهانه ست !! بگير بخون !! بالاخره دوره هم كه بري بايد تكست بخوني پس اين شوك و تغيير رو از همين حالا بهش سازگار شو به جا چهل روز دوره !)