aphu77-G

New Member
لایک ها
85
پاسخ : تبریک و گزارش نانویی 93

انشالله به یاری خدا سال دیکه خدا قسمت این آقآی لباس قهواه ایه میکنه و منو میبینه و از دوره فرارمیکنهانشاللهکچل کردن داور رو به شما خانم ها نشون.میدم.امسال یه م...نه نه پارسال:)پارسال ما به دبیر هاناداسه داشتیم....خخخخ والاه خودش گفت تو کچلم کردبی دختر!!لز اونجایی که من عشق هاناداسم ، معلم عزیزم رو کچل کردمو سعی میکنم این مهارت رو یادتون بدم.اول باید زبون زهرا علی دوست رو داشت بعد من رو.زهرا حیف که سال دیگه نیستی....مگرنه میشد باتو مستر برون رو کچل کرد.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

جدا از این مسءله لطفا بیاد گزارش خودتون رو بذارید اینجا مثل آقآی فرخادی تا من با ماهم ببینیمفاءزه خانمزهرااقای مجیدیدیکه کیا هستن؟؟؟آهآ اصل کاری! سوزان خانم.فاطمه خسرونژاد.لطفا گزارش هایتان را به اشتکراک عموم بگذارید:)

شرمندم. دستم به خ خورد فرخادی نوشتمببخشید اقای فرهادی

yousef

New Member
لایک ها
50

در وصف ارائه هم باید بگم، من که با دیدن حافظه ی داور قهوه ای از صحنه روزگار داشتم محو می شدم!!!
زل زد تو چشمام یه سوالی که سال پیش نتونسته بودم جواب بدم پرسید!!!
یعنی یه سال گذشت و شما نرفتین جواب اون سوالی رو که ازتون پرسیدن پیدا کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقای مقصودی که که دقیقا سوال که پارسال از ما پرسیده بود رو امسال هم از بچه ها پرسید... یعنی صرفشون نمیکنه کمی فسفر بسوزونن سوال جدید بپرسن !!!!!!

تازه اون داوره رو بگین داور پیرهن قهوه ای نه داور قهوه ای !!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

AlcorStar

New Member
لایک ها
73

انشالله به یاری خدا سال دیکه خدا قسمت این آقآی لباس قهواه ایه میکنه و منو میبینه و از دوره فرارمیکنهانشاللهکچل کردن داور رو به شما خانم ها نشون.میدم.امسال یه م...نه نه پارسال:)پارسال ما به دبیر هاناداسه داشتیم....خخخخ والاه خودش گفت تو کچلم کردبی دختر!!لز اونجایی که من عشق هاناداسم ، معلم عزیزم رو کچل کردمو سعی میکنم این مهارت رو یادتون بدم.اول باید زبون زهرا علی دوست رو داشت بعد من رو.زهرا حیف که سال دیگه نیستی....مگرنه میشد باتو مستر برون رو کچل کرد.
ابشالا چه باشگاه دعوت کنه چه نکنه من روز ارائه تون میام فقط درس بگیرم ازت استاد :)))
من واقعا این دوره اولیییین تجربه ی ارائه م بود ! تا به حال هیچ جایی این چنین شرایطی نداشتم بخاطر همین یکم از آقای شلاگه بپرسید که بودند خوب نبودم !
ینی جواب یه سوالی رو درست دادم بعد همون جوابمو یکی دیگه از داورا پیچوند که ببینه چقدر میپیچم
منم هول پیچیدم
تازه تو خونه و تو خواب که خواب دوره رو دیدم مخصوصا بخش ارائه یادم اومد که کاش اینطوری بهش میگفتم و جوابم و فکرم اون لحظه اصلا غلط نبود!
اشکال نداره
کلی چیز یاد گرفتیم
تازشم من بعد از ارائمون که نشستم پای چند تا ارائه کلی چیزم اونجا یاد گرفتم که بهتون حتما میگم چیکار کنید داور قهوه ای گیر نده بهتون

loyal75

New Member
لایک ها
211

یعنی یه سال گذشت و شما نرفتین جواب اون سوالی رو که ازتون پرسیدن پیدا کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقای مقصودی که که دقیقا سوال که پارسال از ما پرسیده بود رو امسال هم از بچه ها پرسید... یعنی صرفشون نمیکنه کمی فسفر بسوزونن سوال جدید بپرسن !!!!!!

بله ببخشید! :4:دگ دیدم حسابی معرف حضور همه هستند تو آوردن اسمشون(لقبشون) دقت نکردم!
منظور منم حافظه ایشون بود! وگرنه سوال رو که یجورایی جواب دادم! کلا سبک سوالا شبیه سال پیش بود حتی اونایی که تکراری نبودن!

love star

Moderator
لایک ها
942

من که تو اون دوره استانی نبودم..اون کارگاهم که به کل فراموش کردن مسئولین محترم!

AlcorStar

New Member
لایک ها
73

!

من خیلی سعی کردم اسمشون رو بفهمم و از چند نفرم پرسیدم با اینکه باهاشون خوش و بش میکردن اما نمیدونستن اسمشو :)))
آخرشم تو جمع سرپرست هام به داور پیرهن قهوه ای معروف شده بود ! :)))
یه جام خواستم از دکتر مقصودی بپرسم بعد دیگه جو سنگین بود نشد !

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

آره زهرا ؟؟همچین خوابی دیدی؟؟؟
بابا تو خیییییلی نرمی ! من اگه بودم خوایب میدیدم که تو خواب دارم مستر برون رو خفه میکنم یا دارم دندهاشو خورد میکنم.
یا یه چاقو تیز تو چشماش .... وااای چه کیییفی داره همچین خوابی ببینی .
کلا همچین روحیه ای باید داشته باشی !

خلاصه همین.
ز
هرا پاور پوینتت با گزارشت رو بذار اینجا یا برام پخش کن.

آره زهرا ؟؟همچین خوابی دیدی؟؟؟
بابا تو خیییییلی نرمی ! من اگه بودم خوایب میدیدم که تو خواب دارم مستر برون رو خفه میکنم یا دارم دندهاشو خورد میکنم.
یا یه چاقو تیز تو چشماش .... وااای چه کیییفی داره همچین خوابی ببینی .
کلا همچین روحیه ای باید داشته باشی !

خلاصه همین.
ز
هرا پاور پوینتت با گزارشت رو بذار اینجا یا برام پخش کن.

nanogirl

New Member
لایک ها
107

حالا جایزه رو دادن یا نه هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برج ما از همه بهتر بود تو مسیر جا به جا شدن خرابش کردن !!!!!!!! منم که تا میتونستم ازش دفاع کردم.... اما جالب ترین برج اون نانوبرج بود که با چشم غیر مسلح اصلا دیده نمیشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقای شلاگه؟بحث اونجا کافی نبود؟خشت اول چون نهد معمار کج؟برجتون کلا رو پاش نمی ایستاد!
حالا به اصرار دوستان یک خاطره هم من برا نمک مجلس بگم!
امسال سرمیز شام و نهار به لطف سوزان جان و کمی هم من کلی خندیدیم!اینو باید از اقایون بپرسین که چقدر ماخندیدیم!
هرچند خیلی از اتفاقات در لحظه میفتاد و الان یادم نمیاد به چی میخندیدیم!
امایکیش که یادم میاد!
یه شب اومدم سرمیز شام بچه ها همه نشسته بودن جابرامن نبود.بعد من گفتم روایت داریم میزی که گیس سفید سرش نباشه برکت نداره!
(پاورقی بگم که من در دوره به گیس سفید معروف بودم به دلیل انجام وظایفی چون کمک به دیگران)
بعد میزامون یه دایره وسطش داشت که میچرخید و وسایلو ازین طریق انتقال میدادیم به اون طرف
خلاصه در این لحظه سوزان اون دایره هه رو چرخوند و گفت اینکه حرکت میکنه!
بنده خدا برکتو حرکت شنیده بود!
هیچی دیگه ما تا1ساعت داشتیم میزو گاز میزدیم!
امسال قصد داشتم 2نفرو ترور کنم.موقعیتش هم فراهم بود.ماشین برقی های بازینو عالی بودن برای مقاصد تروریستی! اما حیف نشدکه همزمان باهاشون سوار شم!اما ازخجالت اقای قدمگاهیوشلاگه حسابی دراومدیم!انگشتر اقای انصاری هم گم شد
یه دور ماشین برقی ریحان انچنان کوبید بهم که مهره گردنم جابجا شد!یعنی تا چند دقیقه سر درد گرفتم!ولی خوش گذشت.فکرکنم 5بار سوار ماشین برقی شدم.دور اول شکیبا دانشجوکنارم بود اجداد بنده خدا اومد جلوی چشمش!
2تانکته هم بگم...
اولا به نظرمن خیلی از دخترا مثل خانم شریفی،رضایی نیا ،اتحادی و ....شایستگی مدال داشتم و خودمم موافقم که کم کردن مدالها باعث شد که بچه ها ناراحت بشن
دوما یه موضوعی هست که بابتش خودمم مقصرمیدونم و ازخودمم ناراضیم.چون قبل دوره کلی برنامه داشتم که به بچه ها کمک کنم و یه سری مطالبو براشون توضیح بدم اما به اون صورت نتونستم از اواسط دوره به بعد بهشون کمک کنم و دلیلشم سوالات مسخره و بدون جوابی بود که وقت بحث کردنو مثل سال پیش بهمون نمیداد!
انشالله اگر سال دیگه چه به عنوان دانش اموز چه استاد یار:25: اومدم قول میدم جبران کنم!چون دیگه طلارو گرفتمو خیالم راحت شده!
هرچند هنوزم شک دارم که ایا واقعا مستحق طلا بودم یانه...تلاشم درحد طلا بود اما نمیدونم ایا اطلاعاتم هم در حد طلا بود یانه؟:225:

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

خب؟؟نمک مجلس خشش اومد)خش=خوب=خوش( به به :)

انشالله سال دیگه به عنوان استاد یار اومدی نیان همون 30نفر رو بیارن و نفر31م دعوتش نکنند!!!!

و انشالله یه استاد یار مفیییید باشی میس خسرونژاد عزییییز.

yousef

New Member
لایک ها
50

اولا برج ما تو سالن اول کاملا سرپا بود با زلزله و سونامی و هیچ چیز دیگه ای نمی افتاد... ولی تو مسیر نقل و انتقالات یه اتفاقاتی افتاد که شد آنچه نباید میشد!!!!!!!!!!!!!!

ثانیا در مورد نانوبرج شما همم باید بگم اولین شاخصه ی یه برج ارتفاع زیادش نسبت به ساختمون های اطرافه .... اون چیزی که شما ساخته بودین هم قشنگ بود هم محکم اما اصلا نمی شد بهش گفت برج..همون آب نمای برج ما معرفی می شد خیلی بهتر بود...

آخرین ویرایش توسط مدیر

kfxray13

New Member
لایک ها
201

مدال نقره المپیاد زیست شناسی رو هم ب دوست مشهدیمون کیوان جهان فر تبریک میگم.
مشهدیا خبر برسونن ...

19 برنز - 18 نقره - 8 طلا داشتن. 45نفر در کل.

توی اسم و قسمتی از فامیلش با هم اشتراک داریم. توی مدال نه ! :)

yousef

New Member
لایک ها
50

راستی بچه ها چرا کسی تو اون شبکه اجتماعی c60 چیزی نمی نویسه؟ این همه میگفتین چرا این سایت جدید جایی نداره بچه ها مثل قبل در ارتباط باشن و اینا حالا که گذاشتن به نظرم حیفه استفاده نکنیم...

kfxray13

New Member
لایک ها
201

راستی بچه ها چرا کسی تو اون شبکه اجتماعی c60 چیزی نمی نویسه؟ این همه میگفتین چرا این سایت جدید جایی نداره بچه ها مثل قبل در ارتباط باشن و اینا حالا که گذاشتن به نظرم حیفه استفاده نکنیم...
انتظار داشتیم تالار گفتمان باشه. نه ب این شکل.
گفتمان قبلی باجگاه ، ساده، روان و کارامد بود. و از ایریسک هم برای من بهتر بود. چون خیلی ساده بود.

این شکل فعلی رو بچه ها توی شبکه های اجتماعی دیگه تجربه میکنن. نیازی ندارن سی 60 هم باشه.
نیز:
جمع بندی موضوعات توی سی60 ضعیفه. نمیشه پست ها رو توی موضوعات زیاد (از نظر تعداد) و چیدمان صحیح (مثلن طرح پرسش - مقاله علمی - ...) طبقه بندی کرد. من گوگل پلاس هستم ک ساختار سی60 خیلی شبیه ب اونه. توی پلاس هم نمیشه گروه بندی کرد مطالبو. و این خیلی اذیتم میکرد. مثلن برای ص غزلیات حافظ ک بیش از 500 پست توش بود. وقتی ی پستی رو میخواستی نمیشد سریع پیداش کنی!
غزلیات حافظ: https://plus.google.com/u/0/b/117418230826754306591/117418230826754306591/posts

اما توی همون پلاس میشد ی انجمن هم ساخت. من ساختم. و پستام رو اونجا طبقه بندی کردم. برای شخص خودم راحت تره اینجوری. چون مخاطب خاصی هم ندارم. اما خودم از اطلاعات اپلودشده خیلی استفاده میکنم ...
همون انجمنه: https://plus.google.com/u/0/communities/105495229281243853969

سی60 چنین امکانی نداره. البته همین ایریسک نیازا رو برطرف میکنه.
بعد از یک سال، نه انتظاری هست و نه حوصله ای. البته برای شخص من مطلبی هم نیست. سایر دوستان ک مطلبی دارن ب دلخواه میتونن برن اونجا یا نرن.

بهرحال من سی60 هم هستم. گاهی پستی هم میدم! خودت میبینی! :)
فعلن با مرورگر کروم مشکل دارم توی دیدن سی60. بعضی متون نمایش نمیده. با موزیلا اوکی هست.

لایک ها
38

سرپرست ما که همون اول گفت یه چیزی فراتر از دیپلم به گروه ما میدن(گروه بیو) که با کمک بروبچس اسمشو گذاشتیم سیکلم افتخار . خلاصه اینقدر این سرپرست ما روحیه میداد بهمون که دهن ما بسته بود هممون به چیزی به جز دیپلم فکر نمیکردیم . کار ما تو ازمایشگاه به خاطر داغون بودن هیتر خراب شد ایشون گفتن اگه نتیجه تستهایی که میگیرین شانسی خوب در بیاد من بهتون از 30 ،5 رو میدم یعنی در این حد. خلاصه نتایج اومد دیدیم اره بابا همش شانسی خوب دراومده .و اینگونه شد که کل گروه بیو دیپلم شدیم خخخخخخخ
یعنی همون موقع که گفتن 9 تا مدال میدن ما که استرسمون پرید چون میدونستیم چه قدر قشنگ گند زدیم به همه چی. سردستمون که کیوان بود به برنز اخر امید داشت که اونم رفت جزو ما. فک کنم ابرو بیو رو امسال فقط ما بردیم خخخخ یعنی یه مدال نداشت گروه ما البته اینم بماند که این حرکتی بود با نظارت بنده که گروه ستو یک دستی داشته باشیم .اخه من به اقای قدمگاهی گفتم اگه طلاهارو 4 تا میکنن ما تلاش بکنیم که یکدستی حفظ بشه ولی نشد دیگه. درکل خداییش دوره باحالی بود مخصوصا برا پسرا.

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

من برای ورود مشکل داشتم تازه امروز برای اولین بار تونستم وارد شبکه شم ...

dbahar

New Member
لایک ها
22

آدرسش چیه دقیقا؟

UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225

هنوز شبکه برای عموم باز نیست و فعلا تو فاز آزمایشی قرار داره، ما المپیادی ها هم (البته ما برگزیده های استانی و المپیادی ها! :) ) موش آزمایشگاهی هستیم فعلا ...
یعنی حتی اگر آدرس هم بدم نمیتونید ثبت نام کنید به نظرم!

love star

Moderator
لایک ها
942

جریان این سایته چیه؟از طرف باشگاه تاسیس شده؟!
یکم کامل تر توضیح میدید؟

kfxray13

New Member
لایک ها
201

از طرف باجگاه تاسیس شده.
irannano.org/c60
فروم قبلی حدود 18000 کاربر ثبت نام شده داشت. استادا هم بودن. این یکی خیلی فعالیتا محدوده.
ی نکته دگ اینکه میشه ب ایریسک استناد کرد. و پستها رو لینک داد ب بقیه. با سی60 نمیشه. چون عضویت میخواد. عمومی هم نیست! پس بحث ها خیلی کمتر میشه.

فعلن بچه های استانی توش ی خورده فعالن و چن تا عکس گذاشتن.

البته توی همین سی60 هم میشه تا حد زیادی فعال بود و مشکل خاصی هم نداشت از نظر انسجام و دسته بندی مطالب. فقط ی خورده سخت تره. ظاهر سی60 ک خیلی خوبه.

love star

Moderator
لایک ها
942

خودمون یه صورت عادی نمیشه عضو بشیم؟!

بالا