پاسخ : تبریک و گزارش نانویی 93
فکر کنم فقط برگزیده های کشوری و استانی هایی که دوره 3 روزه رفتند الآن عضوند، بقیه نمیتونند عضو شن ظاهرا! البته فعلا!
کلا سیستمش مثل شبکه های اجتماعی دیگه هست، یک دیوار عمومی داره، یک دیوار شخصی دارید، میشه صفحه درست کرد (مثلا صفحه المپیاد نانو ، یا صفحه آزمایشگاه های نانو) و همچنین میشه گروه درست کرد (مثلا گروه برگزیدگان استانی!) و البته نباید با تالار گفتمان اشتباهش گرفت، همونطور که مثلا فیسبوک تالار گفتمان نیست! بیشتر مثل یک آلبوم مجازی از زندگی نانویی شما هست!
فقط امیدوارم که لفظ آلبوم زیاد جدی گرفته نشه و این شبکه تبدیل به سرویس به اشتراک گذاشتن عکس های دوره ی المپیاد نشه! (چیزی که الآن هست، کم و بیش!)
حالا انشاءالله کم کم همگانی میشه و شبکه هویت پیدا میکنه ، اگر کنکور دست و پای من را نبسته بود! بیشتر فعالیت می کردم تو شبکه.
ولی کلا به اون هایی که وقت دارند پیشنهاد می کنم صفحاتی مثل "تازه های فناوری نانو" رو درست کنند و یک نفر که وقت داره واقعا بشینه مثلا هر هفته یا هر 3 روز چند تا خبر داغ بزاره، میشه کم کم معلم های نانو رو وارد این شبکه کرد و یک صفحه درست بشه که دانش آموزان اشکال های نانویی شون رو بپرسند، و ...
سیستم چت هم اگر راه بندازند خوب میشه ...