--->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<---

manehsan

New Member
لایک ها
701
پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<---

نام:1کلرو 2متیل پروپان!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<---

میدونم. الان متوجه اشتباهم شدم. ولی سوالم این بود چرا 2کلرو 2متیل پروپان نمیشه؟؟ الان متوجه شدم... مرسی!!!

manehsan

New Member
لایک ها
701

دوستان ! انگار بحث پیرامون نقطه ذوب متان تا پروپان را فراموش کردید؟!
پس کو دلیل؟(جمله ای تاریخی!از آقای خلینا)
من منبع گفتم ولی ظاهرا منابع هم ...

alidelgarm

New Member
لایک ها
589

دوستان ! انگار بحث پیرامون نقطه ذوب متان تا پروپان را فراموش کردید؟!
پس کو دلیل؟(جمله ای تاریخی!از آقای خلینا)
من منبع گفتم ولی ظاهرا منابع هم ...
مک موری گفته نقطه ذوب پروپان کمتر از متانه (ص 105)
موریسون هم همین حرف رو زده (البته این موریسونی که من دارم، چاپ بیست سال پیشه!)

چون متان تقارن بیشتری نسبت به پروپان داره، به نظرم نقطه ی ذوبش بیشتر باشه منطقی تره

manehsan

New Member
لایک ها
701

چون متان تقارن بیشتری نسبت به پروپان داره، به نظرم نقطه ی ذوبش بیشتر باشه منطقی تره
آخه تقارن یعنی چی؟
میشه یکی برای من تقارن ر ا توضیح بده؟!

DanCooper

New Member
لایک ها
126

مگه الآن بحث سر اتان و متان نیست؟ چه ربطی به پروپان داره؟

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

اخه پروپان از هر دوتاشون کمتره...

DanCooper

New Member
لایک ها
126

اینکه پروپان نقطه ذوب کمتری داره ، به خاطر حالت خمیدش نسبت به متان و اتان هست. یعنی سطح تماس مولکولهاش کمتر هست و نیروی واندروالس کاهش پیدا می کنه...ولی سوال اصلی در مورد متان و اتان هست!!!!:23:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

بله سوال اصلی در مورد اتان متانه ولی اونایی که قبول دارن اتان بیشتر از متانه قبول دارن پروپان از هردوشون کمتره. البته من اینطور فکر میکنم.... خوبه که اقای manehsan زحمت بکشند از تو اون کتبی که متان رو بیشتر از اتان گفته نگاه کنند ببینند در مورد پروپان چی گفته شده؟؟؟

manehsan

New Member
لایک ها
701

بله سوال اصلی در مورد اتان متانه ولی اونایی که قبول دارن اتان بیشتر از متانه قبول دارن پروپان از هردوشون کمتره. البته من اینطور فکر میکنم.... خوبه که اقای manehsan زحمت بکشند از تو اون کتبی که متان رو بیشتر از اتان گفته نگاه کنند ببینند در مورد پروپان چی گفته شده؟؟؟
به mahzadi :توی همه کتب پروپان را کمتر از اون دو تا نوشته!
به dancooper :شما سوال اول من را بخونید(پیرامون همین موضوع){بحث ما هنوز برای دلیل پروپان و واقعیت متان و اتان پابرجاست!)

alidelgarm

New Member
لایک ها
589

مک موری در مورد نقطه ذوب گفته:

متان>اتان>پروپان

ص 105

موریسون الان پیشم نیست که نگاه کنم:1:

manehsan

New Member
لایک ها
701

مک موری در مورد نقطه ذوب گفته:

متان>اتان>پروپان

ص 105

موریسون الان پیشم نیست که نگاه کنم:1:
خب سولومنز که هیچ!
موریسون می گه اتان بیشتر از متان
کری و مک موری عکس این را میگه!
البته هنوز هم همه کتب شیمی آلی بررسی نشده!

آخرین ویرایش توسط مدیر

alidelgarm

New Member
لایک ها
589

خب سولومنز که هیچ!
موریسون و مک موری می گند اتان بیشتر از متان
کری عکس این را میگه!
البته هنوز هم همه کتب شیمی آلی بررسی نشده!
مک موری میگه متان بیشتر از اتان

DanCooper

New Member
لایک ها
126

دوســتان فکر نمی کنید دیگه وقتشه که دنبال توجیه بگردیم؟ حداقل 3 تا منبع برای این پیدا شده...

شاید به خاطر فشردگی بیشتر متان در ساختار بلوریش (نسبت به اتان ) این اختلاف به وجود اومده... اینطور فکر نمی کنید؟ :65:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

بله شما درست میگید ولی احساس میکنم ما اطلاعات کافی در این مورد نداریم و ممکنه چند تا دلیل بیاریم و یکیشون به نظر بهتر باشه ولی در واقع دلیل اصلی نباشه... بهتره از راهبر ها کمک بگیریم مثلا اقای معدلی و اقای توکلی که به تایپیکها سر میزنند. موافقید؟

DanCooper

New Member
لایک ها
126

اون که بله ... ولی آدم اوّل باید خودش فکر کنه بعد بره سراغ کمک دیگران...:دی

manehsan

New Member
لایک ها
701

با عرض سلام
قرار شد که اگر آقای خلینا وقت کردند یه تاپیک بزنند و ...
از ایشون پیشاپیش متشکرم(توی صفحه ایشان مکالمات هست!)
اما راهبر ها:
آقای افتخار جهرمی که...
آقای نجفی و آقای دل پرستان هم که کم می آیند.
از آقای معدلی(بهراد)بپرسید.
از آقای توکلی هم که من قبلا در خواست کرده ام ...(توی صفحه شان هست!)
شاید هم اصلا دلیل خاصی نداشته باشه!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

یه سوال: چرا تو روش هالوژن زدایی هالید های مجاور فقط از روی استفاده میشه؟ روی چه ویژگی داره؟ یا اگه از عناصر دیگه هم استفاده میشه اونا چی هستند؟
حقیقتش یکی از بچه ها یه سوال در مورد ایزومر هندسی پرسید رفتم نگاه کنم خودم به یه سوال جدید برخوردم...

آخرین ویرایش توسط مدیر

manehsan

New Member
لایک ها
701

یه سوال: چرا تو روش هالوژن زدایی هالید های مجاور فقط از روی استفاده میشه؟ روی چه ویژگی داره؟ یا اگه از عناصر دیگه هم استفاده میشه اونا چی هستند؟
حقیقتش یکی از بچه ها یه سوال در مورد ایزومر هندسی پرسید رفتم نگاه کنم خودم به یه سوال جدید برخوردم...
به خاطر این که مثلا ZnBr2 تشکیل میشه!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

خب درسته روی برمید میده ولی خیلی چیزای دیگه هم این خاصیت رو دارن. میخواستم بدونم فقط همین مورد باعثه یا خاصیت دیگه هم داره روی؟
اگه فقط همین مورده پس میشه از چیزای دیگم استفاده کرد دیگه!!

بالا