zahra74 گفت
چرا اينقدر به شاهد گير ميدين شما ميدونين اونها توچه وضعين ؟خيليهاشون به خاطر اينكه فكر ميكنن وظيفه شون بوده هيچ انتظاري از بنياد شهيد ندارن وجاننبازيشون اصلا ثبت نشده ببخشيد من نه كنكوريم نه دركنكور سهميه اي خواهم داشت آخه اون سهميه فقط جانبازان 50درصد به بال رو شامل ميشه كه باباي من جانباز15 درصده حالا خودتون قضاوت كنيد چند تا جانباز بالاي 50درصد هست كه بچه ش كنكوري باشه واقعا چند تا ؟همين جانبازا زندگي من وتو رو نجات دادن كه ما الان باشيم .سهميه داره آره سهميه اينكه نگاه باباشو ديگه هيچوقت نميتونه ببينه آره سهميه اش اينه كه وقتي باباش موجي ميشه همه چي رو ميزنه اون بچه شه كه عذاب ميكشه چون به جاي خنده هاي شيرين باباش بايد اين صحنه رو ببينه سهميه اش اينه كه باباش هيچوقت نتونسته به آغوش بكشه وهميشه حسرت اين كه باباش فقط يه روز فقط يه روز دست داشته باشه كه بتونه بغلش كنه كه از جيبش پول در بياره بهش بده (آخه اين لذت بخشه براش)خودتونو يه لحظه بذاريد جاي اونا.بعدم سهميه مناطق محروم كه بيشتره كه با بيسواديش ميره ميشينه رو صندلي دانشگاه تهران
دوست عزیز
اگر منظورتون پست منه باید بگم دوباره بخونیدش
همونطور که اوونجا هم گفتم من مخلص همه ی جانبازا و خانوادشون هستم و موافق تسهیلات برای اوونا و خانوادشون چون اوونا از عزیزترین چیزشون که جونشون باشه گذشتن و این رو هم گفتم که در جریان مشکلاتشون هستم.
محور بحث من 2 چیزه:
1:چند روزیه تو سایت بحث سره این سهمیه هست و خیلی ها نظر دادن نظره منم در چند صفحه قبل هست نقل قول از bihamta می تونید برید بخونید من فکر می کنم بدون اینکه به کس توهینی کرده باشم نظرمو گفتم اما بعضی ها همه ی کسایی که راجبه این سهمیه نظر دادن رو احمق و..خطاب کردن بدون اینکه نظری تو سایت بدن من حرفم اینه درستتر نیست که اینجا محترمانه بحث بشه و نظرا گفته شه تا این که یه هرکی راجبه سهمیه حرف می زنه احمق خطاب بشه؟؟؟
2:من حرفم با اوونایی که استعداد حتی برق شریف خوندنم دارن ولی به دلیل شرایط نتونستن رتبه اوونو بیارن و با سهمیه رفتن نیست!
نوشه جانشون!من حرفم اینکه یه طوری سهمیه بزارن که اووونی که چه شرایطش خوب باشه چه نباشه نه استعدادشو داره نه پشتکارشو نره بشینه تو کلاس برق شریف!(من راجبه کسی که می شناسم میگم)و جای یکی دیگه رو که میتونه با اوونجا و اوون رشته خوندن بعدنا به مملکت خدمت کنه.
همه ی این بحث ها برای اینه که بفهمیم ایا این سهمیه به این شکل و تا این حد درسته یا باید نوع و حدودش تغییر کنه؟
که اگه باید تغییر کنه چه طوری بشه بهتره ؟؟؟وگرنه کسی مخالف تسهیلات واسه جانبازا نیست بازم می گم من مخلص همه ی جانبازای فداکار ایران هستم.
موفق باشید