پاسخ : دلخوری های المپیادی های المپیاد ریاضی
الان شهرستان ها هم دارن خیلی خوب نتیجه میگیرن!
!
4 به 38 یعنی نتیجه ی خیلی خوب!!!؟؟؟
من دقیقا نمی فهمم منظور شما از امکانات چیه؟!؟!
والا من خودم که تهرانم تمام راهنمایی هایی که لازم دارمو از بچه های شهرستانا میگیرم!
تمام معلماییم که برای ما میارن اکثرا شهرستانین!
دیگه چجوری باید شهرستانا مقام بیارن که نمیارن؟؟؟!
ا
واقعا منظور از امکانات معلوم نیست?!
این که معلم های شما شهرستانی هستند آیا نتیجه میده که شهرستانی ها در المپیاد موفق هستند? آمار چیز دیگه ای میگه. در واقع نتیجه گیری صحیح اینه که شهرستانی های موفق معلم های شما هستند. به علاوه اینجا صحبت بیشتر روی رشته هایی مثل ریاضی هست.
من قبول دارم که تهران از لحاظ داشتن معلم خیلی قوی تره ولی اخه اصلا المپیاد این نیست!
90% این بچه ها واقعا تلاش می کنن!
ببینید مدرسه یخود ما دائم برای المپ کلاس داره اما تقریبا بی خوده!
کلاس شاید ی راهی باشه برای رفع اشکال چون سرعت این جوری کلاسا نسبت به سرعتی که برای خوندن المپ لازمه کمه...
حالا فرض کنیم شهرستانا این امکانو ندارن پس سایتایی مثل ایریسک چین؟؟!!
بازم من نمی گم جایگزینه ولی دلیل عدم موفقیتو نمیشه فقط نبود امکانات دونست!
من فقط هم خودمو مثال میزنم...استفاده ی من و دوستام از این سایت و بچه هاش بیشتر از کلاسای مدرسس!
این کلاسا حداقل تو تهران که داوطلب زیاده اینقدر شلوغ میشن که بلااستفاده باشن...
قطعا همه ی این بچه ها تلاش می کنند و ما تلاش هیچ یک از عزیزانی رو که قبول شده اند یزر سوال نمی بریم.
بیخوده؟؟؟ ناشکری نکنید. بچه ها تو شهرستان تازه بعد از یک سال تحصیلی اگر مرحله یک قبول بشن مثلا در حالت خوشبینانه یک هفته توی عید نوروز کلاس دارند و اونجا چند روز اول صرف این میشه که بفهمند المپیاد چی هست. بعد تازه یکم درس میخونن و... توی خیلی شهرستان ها اوضاع از این چیزی که شما فکر می کنید وخیم تره...
عزيزان!!!كاملا محترمانه ميگم
سهميه داشتن المپياد خيلي مسخرست......چرا؟؟؟چون همه ميان شهرستان به هواي سهميه....و حق اوني كه زحمت كشيده خورده ميشه....اگه بخواد اينطور باشه المپياد هاي جهاني هم بايد سهميه داشته باشن چون بالاخره كشورهاي محروم هم هستن....اما آيا همچين چيزي ميبينيد؟؟؟؟تو المپ فقط بحث سر معلوماته و ايده.....پس درستون رو بخونيد.
شما هم بريد به مدال هاي شهرستاني بگيد چرا نمياي شهر خودت درس بدي.....نه اين كه بگيد چرا مدال هاي شهر هاي بزرگ ميرن تو مدرسشون
خواهشا منطقي باشيد
بله سهمیه اصلا چیز منطقی نیست و البته نه به این دلیل که شما گفتی. این که یک دلیل خیلی کوچیکه و دلایل جدی تری در نفی این عمل وجود داره ...
واضحه که مدال های شهرستانی کم تر تمایل دارن برن توی شهرستان درس بدن. چون عموما توی تهران تحصیل و حتی زندگی می کنند. حضور اونها در شهرستان ها نیاز به یک عامل خارجی داره. نیازه تشویق بشند و ...
حالا خوبه اکثرتون از مراکز استانید تو شهر کوچیکی مثل مال ما کسی اصن نمیدونه المپ چی هست منم یه جورایی اتفاقی اشنا شدم
وقتی که خیلی دیر بود جوری که واسه م اول هیچی نخوندم و واسه م دو حدود سه هفته وبا این حال نزدیکای56%زدم خب اگه مثل
بقیه زودتر می فهمیدم قبول می شدم
بله توی شهر هایی که مراکز استان نیستند چیزی به اسم المپیاد عموما توی فرهنگ لغات وجود نداره. شرایط شما به مراتب مشکل تره
کسی که بخواد قبول بشه ،،، تمام تلاششو میکنه و قبول میشه ربطی به شهرستانی بودن هم نداره
این دیگه چه منطقیه. پس کلا نیاز نیست به هیچ کس امکانات بدیم. چون تلاشش رو میکنه و موفق میشه ربطی هم به بی امکانات بودن نداره.
یا این که به یک نفر قلم و کاغذ ندیم و بگیم تلاشت رو بکن و ریاضی دان بشو.
یا به یک نفر ابزار نقاشی ندیم و بگیم تلاشت رو بکن و یه نقاش حرفه ای شو.
یا به یک نفر توپ فوتبال ندیم و بگیم تلاشت رو بکن و مارادونا بشو.
و...
خب شد دو حالت:1) مدرسه بودجه اضافه نداره كه بخواد خودش معلم بياره....خرج هاي خود مدرسه واسه يه مثقال بودجش كافيه
2) شما چرا هزينه نميكني؟؟؟واقعا فكر ميكنيد بچه هاي مدرسه هاي شاخه تهران نشستن و معلم ها با كلي قربون صدقه بهشون درس ميدن؟؟؟؟اونا هم هزينه ميكنن.شما هم هزينه كن
بعدش هم شما اگه كارتون هم درست باشه چرا مدرسه مخالفت كنه؟؟؟كدوم مدرسست كه از اسم در كردن بدش بياد؟؟
اولا همونطور که گفتم امکانات رو در معلم و کلاس خلاصه نکنید.
با هزینه ای که توی تهران میشه معلم خوب( و نه یه معلم با قیمت بالا) آورد توی شهرستان به دلایل روشنی نمیشه و هزینه ها خیلی میزنه بالا. توی شهرستان یک نفر وضع مالیش هم اونقدر خوب باشه که بتونه همچین خرج هایی بکنه باز هم مشکلات زیادی هست.
بعدش شما فکر میکنید مدرسه خیلی مثلا هوای المپیادی ها رو داره و از این حرف ها. مدرسه سنگ اندازی نکنه خودش خیلیه. چه بلا هایی که سر ما المپیادی ها نیاورد مدیر محترم. شرحی نمی دهم که سخن میشود دراز...