پاسخ : دلنوشته ها
حرفارو که اینجا گفتم دیگه چی بگم؟؟؟؟وقتی روم اینهمه فشاره به چی گیر بدم من...؟
مث بچگیام که پایین بود آب دماغــــم....با دروغ و گریــــــــــه دنبال راه فــــرارم....
منم زندگیم مثل کتاب چندجلدیســــــــــــــت....که نکته هاش تو هیچ منبر و مسجد نیســــــــــت....
من تو خودمم...درست مثل افسرده ها....دارم به خوشبختی فکر میکنم که رفیقمون توش دست برده باز...
من مطمعنم حتی اگه پادشاه یا میلـــــــــــیونر شم....بازم تو وجود یه جورایی میلــــــــــوله ترس...
میپرسی برا چی؟؟؟؟خیلی برات گنگــــــه حرفــــــــام؟؟بشین لابلای دلنوشته هام نکتــــــــــه درآر...
زندگی چیـه؟؟؟؟؟؟تو به من بگو ریـــــــــش سفیــــــــــد؟من وقتی حرف میزنم تو میشی میــــــــخ به چـــــــــــی؟
تا چشم باز کردم تــــــــــن از غـــــــــــم سوخـــــــت....همه تنهام گذاشتن...فقط حســــــــــــرت مونـــــــــد
آرمین هرچی آرزو داشت تو یــــــــــــــــــــــادش مرد.....انگار خدا اونو آفرید و خوابــــــــــــــــــــــش برد....
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
میدونی چیکار کن؟؟؟؟؟
هر روز به خودت تلقین کن شب قراره بمیری...شب قراره خودتو بکشی...
اون روزت آخرین روز زندگیته...
اون وقت اونروز دیگه با هزار تومن نمیری شارژ بخری با دوستت اس بازی کنی...
اون وقته که با همین هزار تومنه نمیری پفک بخری به دوستات پز بدی
همیشه به این فکر بکن چه ارزشی داری آخه؟؟؟؟؟؟؟
به دنیا اومدی چیکار کنی؟؟؟؟؟؟اگه یکی دیگه جات بود چی؟؟؟؟؟؟؟؟
مث تو فقط co2 پس میداد بیرون؟؟؟؟؟یا درخت میکاشت طبیعتش زیبا و پربار بشه؟؟؟؟؟
هزار تومنرو آدامس میخرید 2 دقیقه میجویید پرتش میکرد بیرون؟؟؟؟یا با همین هزار تومنه دل یه کودک که مث فرشته میمونه رو شاد میکرد؟؟؟؟
آری برادر....آری خواهر...
طواف ما باید چرخیدن دور کودکان سندرومی توانا باشد....آری برادر آری خواهر...خدارو تو ساختمون سنگی گشتم دنبالش نبود.....توعم بیخودی نگرد...
من خدارو تو شیرخوارگاه ها یافتم...کودکانی فرشته که هرکدومشون میتونن به رتبه 1 جهانی هر چیزی دست پیدا کنن....
من خدارو تو سربند های یا الله نیافتم...من خدارو تو کاغذ فالی یافتم که نمیخونیش ولی بخاطر اون فرشته کوچولو میخری....
من خدارو تو سبزی طبیعت نیافتم....من خدارو تو همین اسکناس های سبزی که باهاش میشه دل کودکان که فرشته خدا هستند یافتم...
من خدارا در بالا نیافتم....خدا همینجاس...نمیبینی؟همین پایینه...میونه این فرشته ها...کجا دنبالش میگردی؟
فقط کافیه همین پایین رو نگاه کنی...
(ای بابا این تبلیغ محک رو پایین پست من نیورد چرا؟)