دوست من یا اینجا کلاس قرآن است و من به اسم تالار علمی اشتباهی اومدم اینجا یا شما دنبال مسجد یا جلسه ختم قران بودید که اشتباهی اومدید اینجا...!
عزیزم من 100 بار گفتم و باز هم میگم که دین از سیاست و مهمتر از اون از علم جداست و هیچ ربطی نداره!البته منظورم از علم اونی علمی نیست که الان دارن توی دانشگاها تدریس میکنن.چون لین علمی که الان داره توی دانشگاها تدریس میشه به اطمینان میگم که حدلقل 20% آن غلط است چون تراوش ذهنی باورهای غلطی از این دنیا و قوائدش است که سینه به سینه چون فکر میکنن درست میگن دارن تدریسش میکنن!در صورتی که خیلی از واقعیتهای کائنات اون چیزی نیست که الان بسیاری از به اصطلاح دانشمندان دنیا دارن راجبش نظر میدن و بحث میکنن!و متاسفانه چهارچوبهای علمی خودشون را محکم کردن و هیچ اجازه ای نمیدن که کسی بخواد اونا رو تغییر بده!
منظورم از علم واقعیتهای اصلی دنیاست که باعث شروع و پایان دنیاست!که همه اینا خلق کسی نیست جز آفریدگار مطلق...!
عقاید دینی یک مسئله اعتقادی و شخصیه که هر کسی فقط این اجازه را داره برای خودش معیار کنه نه برای دیگری و تو یک اجتماع!چه برسه تو مسائل علمی...!
یکی از فرضیه هام رو فقط سربسته بگم که با عنوانش و اثباتش همه دنیا بهم میریزه!در مورد اعداد و ریاضیات و در کل در کائنات بینهایت وجود نداره و مثلا وقتی در ریاضیات میگن +بینهایت و - بینهایت اشتباه مطلق است!چون تمام اعداد از صفر شروع میشن و دوباره به صفر برمیگردن...!یعنی منبت بینهایت و منفی بینهایت وجود ندارد...!
به نظر شما مطرح این قضیه و اثباتش دنیا رو بهم نمیریزه؟میدونید چرا؟چونکه تا الان تمام دانشمندان با این فکر چهارچوبهای علمیشون رو ساختن که مسیر اعداد از صفر است به سمت مثبت بینهایت و همینطور منفی بینهایت!در صورتی که من به چیز دیگه ای رسیدم...
حالا شما با قران مطابقت کن ببین درسته یا نه...
اگه اینطوری پیش بره و سطح علمیه اینجا در حدی باشه که بخوان تایید علم را از دین بگیرن ترجیح میدم دیگه مزاحم این سایت نشم و سایت دیگه ای را برای ادامه تحقیقاتم انتخاب کنم و شما را با جلسات دینیتون راحت بذارم...!
بدرود...