وضعیت
موضوع بسته شده است.

Rostami

New Member
لایک ها
15
kquran گفت
میگم فکر نکنم این طوری باشه ها...
اون طرف باید تو شهر دیگه ای که قبول میشه تو همون رشته منتقل بشه به جایی که میخواد!!!
منم همینطوری که محمد گفت شنیدم یعنی فقط نمره کل ملاکه دیگه اینکه چه رشته ای و کجا بده مهم نیست!

pozitrone

New Member
لایک ها
21
محمد مهدی دارم میگم نمونه زنده ی این مورد جلوی چشمشه!بعد تو میگی فکر نکنی اینطوری باشه!طرف همکلاسیمه!ای بابا!

neda_h_z

New Member
لایک ها
1
ghablanha hich mahdudyaty nabud che dar taghyyre reshte va taghiire danshgah... ama alan ein sahmya ru mahdood kardan masalan faghat ejazeeye jabejaye reshte dar goruhe pezeshky ru daran yany az pezshky be dandu daru... va dar entghale danshgah ham kamlan mokhtarand ke har danshgahy deleshun bekhad beran.... 8O 8O 8O 8O kkhaili nahaghye

maryam11

New Member
لایک ها
2
در مورد سهمیه المپیادی ها تغییر رشته فقط در زیرگروه رشته ای که خود فرد قبول شده امکان پذیره یعنی از دندان به دارو نمی شه رفت... میگم شاید این هم همین جور باشه

Rostami

New Member
لایک ها
15
بابا بیخیل حالا چرا اینقدر این بحثو الکی کش میدین!؟؟ول کنید دیگه! :?:

mshf

New Member
لایک ها
10
این که maryam11میگه فکر کنم درسته چون همکلاسی من که با 900 پزشکی جندیشاپور زده بود دندون اصفهان اورد :(
راستی بعضی وقتا ممکنه تقلبم بکنن البته فکر کنم یه دفعه 2 تا دامپزشکی پزشکی شهرکرد اوردن البته شاید فوق دیپلم دامپزشکی بودن

kquran

New Member
لایک ها
18
من نیز برای بار.... ام با محمد رستمی توافق می کنم که دیگه این بحثو کش ندیم...محمد قلی زاده از طرف من یکی بزن تو سر اون نمونه ی زنده!!!بعدم بده بچه های پزشکی تشریحش بکنن!!!(از ذکر جزئیات معذورم)

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
به عنوان آخرین نظر مینویسم:
من دیدم که با همین سهمیه هیئت علمی از دامپزشکی (دقیق نمیدونم(یا علوم آزمایشگاه)) به پزشکی تغییر دادن

cleopatra

New Member
لایک ها
23
ممنون از اظهار نظراتتون دوستان! گرچه من دوست داشتم این بحث همین جوری کش پیدا کنه! شاید زد و نماینده مجلسی ،وزیری! این تایپیک رو خوند! :wink:
ولی مثل این که امر امر رئیس سایت جنابkquran هست :evil:
فرمانبرداریم رئیس! :evil: :evil:

bihamta

New Member
لایک ها
345
دلتون خوشه ها.چیز عینی رو نمیبینن چه برسه به این تاپیک.

Rostami

New Member
لایک ها
15
bihamta گفت
دلتون خوشه ها.چیز عینی رو نمیبینن چه برسه به این تاپیک.
و وحید...........استاد سیاسی کردن مباحث سایت............. :(

cleopatra

New Member
لایک ها
23
من به مدیر سایت که مهندس خلیناست قول دادم پای سیاست رو به این بحث ها وارد نکنم! وگرنه منم استادم! :evil:

hlpmostafa

New Member
لایک ها
2
اما یک ساله که این سوال داره منو اذیت می کنه! و اون اینه که فرزندان این افراد چه حقی بر گردن ما دارند؟
در جواب این قسمت هم باید بگویم که این بچه ها به گردن شما حقی ندارند.مگر برای داشتن سهمیه باید به گردن "شما" حق داشته باشند؟ از شما که چیزی دریافت نمی کنند.حقی که از "شما" نمی گیرند.

cleopatra

New Member
لایک ها
23
چرا خب وقتی بچه هاشون دانشگاه های خوب درس میخونن حق دارن!
یعنی این بچه ها حق دارن همچین جاهایی درس بخونن. و ما حق نداریم! :evil:
راستی چرا این قدر متعصبانه از این سهمیه دفاع میکنید؟

Rostami

New Member
لایک ها
15
cleopatra گفت
چرا خب وقتی بچه هاشون دانشگاه های خوب درس میخونن حق دارن!
یعنی این بچه ها حق دارن همچین جاهایی درس بخونن. و ما حق نداریم! :evil:
راستی چرا این قدر متعصبانه از این سهمیه دفاع میکنید؟
خوب عزیز من حتما خودش هم....... :( بله.......

cleopatra

New Member
لایک ها
23
آره منم دارم به همین فکرمی کنم! :evil:
hlpmostafa از خودتون دفاع کنید! :)

mshf

New Member
لایک ها
10
واقعا شرم اوره دلیلش نادانیه به خاطر این که نمیدونن هر دانشجو برا تحصیل چقدر هزینه از خزانه میبره پول خزانه از کجا میاد از مالیات مردم بدبخت طبیعی که بخوان بهترین افراد پزشکشون باشه بازم میگم خیلی حرفت شرم اور بود حداقل یکی از دوستام که استفاده کرده از سهمیه خودش گفت که حقمون نیست خیلی خیلی شرم اوره
hlpmostafaباید بگم درواقع یه نوع حق خوری بدون دادخواهیه و از سهمیه پسرا و مناطق و شاهد بیدلیل تره و چرندتره برن پول بدن برن بین المللی

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
با سلام به همه دوستان
فکر کنم باز هم بحث داره منحرف میشه.
پستهای قبل حذف نمیشود، اما درخواست دارم در همه تاپیکها فقط به بحث درباره موضوعی که در عنوان بیان شده بپردازید و نظرات شخصی خود را فقط از طریق پیغام کوتاه ارسال نمایید.

موفق و پیروز باشید :twisted:

Rostami

New Member
لایک ها
15
mshf گفت
واقعا شرم اوره دلیلش نادانیه به خاطر این که نمیدونن هر دانشجو برا تحصیل چقدر هزینه از خزانه میبره پول خزانه از کجا میاد از مالیات مردم بدبخت طبیعی که بخوان بهترین افراد پزشکشون باشه بازم میگم خیلی حرفت شرم اور بود حداقل یکی از دوستام که استفاده کرده از سهمیه خودش گفت که حقمون نیست خیلی خیلی شرم اوره
hlpmostafaباید بگم درواقع یه نوع حق خوری بدون دادخواهیه و از سهمیه پسرا و مناطق و شاهد بیدلیل تره و چرندتره برن پول بدن برن بین المللی

برای هر دانشجوی پزشکی دولت به طور متوسط 200میلیون تومان هزینه میکنه!

kquran

New Member
لایک ها
18
منبع خبر لطفا...
میشه من پزشک نشم (که خب نمیشم) پولشو بدن؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا