D Dadgarnia New Member 1394/6/23 #1 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1394/6/23 #1 يه سوال جالب: در مثلث پاي نيمساز راس را و وسط كمان از دايره محيطي اين مثلث را و وسط را مي ناميم. اگر محل برخورد دايره به قطر و دايره محيطي مثلث باشند ثابت كنيد .
يه سوال جالب: در مثلث پاي نيمساز راس را و وسط كمان از دايره محيطي اين مثلث را و وسط را مي ناميم. اگر محل برخورد دايره به قطر و دايره محيطي مثلث باشند ثابت كنيد .
REZA 73 Active Member 1394/6/24 #2 ارسال ها 139 لایک ها 184 امتیاز 43 1394/6/24 #2 پاسخ : سوال هندسه Dadgarnia گفت يه سوال جالب: در مثلث پاي نيمساز راس را و وسط كمان از دايره محيطي اين مثلث را و وسط را مي ناميم. اگر محل برخورد دايره به قطر و دايره محيطي مثلث باشند ثابت كنيد . کلیک کنید تا باز شود... عمود منصف رو رسم میکنیم تا دایره محیطی رو در قطع کنه. دقت کنید مرکز دایره ی محیطی رو این خط هست. چهارضلعیه محاطیه.همچنین هم خط هستند و چهارضلعی هم محاطیه. از طرفی هم وسط کمان دیگر است. فرض کنید: حالا دیگه حکم بدیهیه!! آخرین ویرایش توسط مدیر 1394/6/24
پاسخ : سوال هندسه Dadgarnia گفت يه سوال جالب: در مثلث پاي نيمساز راس را و وسط كمان از دايره محيطي اين مثلث را و وسط را مي ناميم. اگر محل برخورد دايره به قطر و دايره محيطي مثلث باشند ثابت كنيد . کلیک کنید تا باز شود... عمود منصف رو رسم میکنیم تا دایره محیطی رو در قطع کنه. دقت کنید مرکز دایره ی محیطی رو این خط هست. چهارضلعیه محاطیه.همچنین هم خط هستند و چهارضلعی هم محاطیه. از طرفی هم وسط کمان دیگر است. فرض کنید: حالا دیگه حکم بدیهیه!!
D Dadgarnia New Member 1394/6/24 #3 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1394/6/24 #3 پاسخ : سوال هندسه REZA 73 گفت عمود منصف رو رسم میکنیم تا دایره محیطی رو در قطع کنه. دقت کنید مرکز دایره ی محیطی رو این خط هست. چهارضلعیه محاطیه.همچنین هم خط هستند و چهارضلعی هم محاطیه. از طرفی هم وسط کمان دیگر است. فرض کنید: حالا دیگه حکم بدیهیه!! کلیک کنید تا باز شود... درسته. یه حکم قوی تر اینه که مرکز دایره محاطی مثلث هست.
پاسخ : سوال هندسه REZA 73 گفت عمود منصف رو رسم میکنیم تا دایره محیطی رو در قطع کنه. دقت کنید مرکز دایره ی محیطی رو این خط هست. چهارضلعیه محاطیه.همچنین هم خط هستند و چهارضلعی هم محاطیه. از طرفی هم وسط کمان دیگر است. فرض کنید: حالا دیگه حکم بدیهیه!! کلیک کنید تا باز شود... درسته. یه حکم قوی تر اینه که مرکز دایره محاطی مثلث هست.
AHZolfaghari Well-Known Member 1394/6/24 #4 ارسال ها 935 لایک ها 1,654 امتیاز 93 1394/6/24 #4 پاسخ : سوال هندسه dadgarnia گفت درسته. یه حکم قوی تر اینه که مرکز دایره محاطی مثلث هست. کلیک کنید تا باز شود... af هم زیر میانه مثلث abc هستش
پاسخ : سوال هندسه dadgarnia گفت درسته. یه حکم قوی تر اینه که مرکز دایره محاطی مثلث هست. کلیک کنید تا باز شود... af هم زیر میانه مثلث abc هستش
D Dadgarnia New Member 1394/6/24 #5 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1394/6/24 #5 پاسخ : سوال هندسه AHZolfaghari گفت af هم زیر میانه مثلث abc هستش کلیک کنید تا باز شود... فكر كنم منظورت بوده. اين هم تقريبا همون حكمه چون وقتي حكمي كه من گفتمو ثابت كنيم نتيجه ميشه پس زير ميانه ي اين مثلثه.
پاسخ : سوال هندسه AHZolfaghari گفت af هم زیر میانه مثلث abc هستش کلیک کنید تا باز شود... فكر كنم منظورت بوده. اين هم تقريبا همون حكمه چون وقتي حكمي كه من گفتمو ثابت كنيم نتيجه ميشه پس زير ميانه ي اين مثلثه.
AHZolfaghari Well-Known Member 1394/6/24 #6 ارسال ها 935 لایک ها 1,654 امتیاز 93 1394/6/24 #6 پاسخ : سوال هندسه dadgarnia گفت فكر كنم منظورت بوده. اين هم تقريبا همون حكمه چون وقتي حكمي كه من گفتمو ثابت كنيم نتيجه ميشه پس زير ميانه ي اين مثلثه. کلیک کنید تا باز شود... آره دقیقا ..... این سوال فکر کنم مال روسیه باشه ! درسته ؟ چون اونا کلا با راس b کار دارند !!
پاسخ : سوال هندسه dadgarnia گفت فكر كنم منظورت بوده. اين هم تقريبا همون حكمه چون وقتي حكمي كه من گفتمو ثابت كنيم نتيجه ميشه پس زير ميانه ي اين مثلثه. کلیک کنید تا باز شود... آره دقیقا ..... این سوال فکر کنم مال روسیه باشه ! درسته ؟ چون اونا کلا با راس b کار دارند !!
D Dadgarnia New Member 1394/6/24 #7 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1394/6/24 #7 پاسخ : سوال هندسه AHZolfaghari گفت آره دقیقا ..... این سوال فکر کنم مال روسیه باشه ! درسته ؟ چون اونا کلا با راس b کار دارند !! کلیک کنید تا باز شود... چه جالب دقت نكرده بودم! آره سوال مال روسيه است.
پاسخ : سوال هندسه AHZolfaghari گفت آره دقیقا ..... این سوال فکر کنم مال روسیه باشه ! درسته ؟ چون اونا کلا با راس b کار دارند !! کلیک کنید تا باز شود... چه جالب دقت نكرده بودم! آره سوال مال روسيه است.
AHZolfaghari Well-Known Member 1394/6/24 #8 ارسال ها 935 لایک ها 1,654 امتیاز 93 1394/6/24 #8 پاسخ : سوال هندسه dadgarnia گفت چه جالب دقت نكرده بودم! آره سوال مال روسيه است. کلیک کنید تا باز شود... هه هه هه !! البته این مسئله رو که روسی ها کلا رو راس b کار می کنند رو یکی از بچه های دوره بهم گفت !! گفت مثلا میخوان بگن مثلث متساوی الساقین میگن ba=bc !!
پاسخ : سوال هندسه dadgarnia گفت چه جالب دقت نكرده بودم! آره سوال مال روسيه است. کلیک کنید تا باز شود... هه هه هه !! البته این مسئله رو که روسی ها کلا رو راس b کار می کنند رو یکی از بچه های دوره بهم گفت !! گفت مثلا میخوان بگن مثلث متساوی الساقین میگن ba=bc !!