m-s

New Member
لایک ها
129
پاسخ : دندانپزشکی ,پزشکی یاداروسازی؟؟؟؟

تحصیل تو دندون سرمایه میخواد اساسی!!!!البته وامو اینا هم میدن:))
واسه دارو هم اگه خودت بخوای مجوز دارو خونه مستقل بگیری اونم سرمایه میخواد!!!
واسه پزشکی هم یه اتاق لازم داری که بهش میگن مطب:))))))))))))) همینو داشته باشی کافیه!!!!!

لایک ها
75

ممنون
ولی من منظورم هزینه های در حین تحصیلشون بود...
اگه میشه اونارو بگین...:88:

Nilufar.T

New Member
لایک ها
0

سلام
منم يه كنكوري جديدم كه تازه بهتون اضافه شدم
راستش من هم پزشكي رو دوس دارم هم دارو يه نموره هم دندون
توضيحاتتون خيلي عالي بود ولي از دو مورد تقريبا ناقص بود يكي اينكه بيشتر توضيحاتتون براي آقاييون بود كه زياد به درد من نميخوره
يكي ديگه هم اينكه چون من نميخوام مسئوليت يه خونواده رو به دوش بكشم زياد جنبه ماليش برام مهم نيست
حالا باتوجه به اين دو مورد ميتونين راهنماييم كنيم؟؟:5:

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

شما اگه به پزشکی علاقه دارید خوب برید پزشکی،اما این رو باید بدونید که پزشکی باید به تخصص برسید،تخصص معمولا برای مردها راحت تره تا زن ها(چون دیگه خیلی خیلی سخت میشه).

دندون پزشکی راحت تره و یک دندان پزشک از یک پزشک عمومی درآمد بیشتری داره و تو مطب خودش راحت تره چون دیگه خونی وجود نداره،ویروسی،مریضی،درد و گرفتاری مردم وجود نداره...

لایک ها
75

کسی نمی خواد در مورد هزینه های تحصیل این سه رشته نظر بده؟؟؟؟

آقا نتایج همین امروز و فردا میادا ...

Poacher

New Member
لایک ها
17

هزینه ی تحصیل؟!؟؟! چه فرقی میکنه که چه رشته ای باشه؟!؟!؟
هیچ فرقی نمیکنه!!!

لایک ها
75

یعنی چی؟؟؟
یعنی هزینه های تحصیلشون باهم برابره؟؟؟
نمی دونم گفتم شاید مهم باشه،اگر هم نیست که ،هیچی...

m-s

New Member
لایک ها
129

نه هزینه ها که فرقی نداره...
تفاوتش بین سراسری و ازاده!!!!
البته بین دانشگاه های سراسری تفاوت قیمت هست اما نه اونقد چشم گیر..
مثلا من کل ترم فقط 20 هزار تومن دادم اونم واسه خوابگاه و غذا و ........
دوستم 10 هزار تومن داد..
اون یکی 50 هزار..
واسه همین میگم خیلی هزینه هاش زیاد نیس!!!
حین تحصیلم کتابایی هست که گرونن..اما اونا دیگه استثنان..از طرفی همونارو هم میتونی از کتابخونه بگیری!!!!
کلا خرجی نداره واست!!!:دیی

zahraaa

New Member
لایک ها
80

!!!!!!!
مگه نیگن کتابای پزشکی خیلی زیادن و گرون!
تاره شما نمیتونیداز سال قبلی ها یا از کتابخانه خاک خورده دانشگاه کتاب بگیرید.چون:
1-سال قبلی ها کتابای مهمشون رو خودشون میخوان
2-چون علم جدید میشه،توی پزشکی کتاباشونو میریزن دور!

(یه فوق تخصص تو فامیل ما بود کتاباشو بعد از تموم شدم درسش ریخت بیرون.گفتم کاش برا من میذاشتید.گفت به درد نمیخورن باید بری جدید بخری!!!
از چشمام داشت در میومد!!!)

m-s

New Member
لایک ها
129

باابا مگه قراره بری ار فوق تخصص بگیری؟؟؟
از بچه های ترم بالاییتون میگیری!!دیگه علم تو دو سال اونقد عوض نمیشه..اونم پزشکی علم ثابتیه!!!
مثلا قراره تو اناتومی جای کبد و قلب عوض شن؟؟؟؟
من خودم همینطور فک میکردم..همون اول رفتم همه کتابارو خریدم..اما پشیمون شدم..چون یکی اینکه اساس درس خوندن تو دانشگا رو جزوه استاده!!کنارش رفرنس و منبع معنی داره!!!که اونم یا میتونی تو خوابگا چند نفری بخونی..یا از کتابخونه..یا از ترم بالاییا!!!راه زیاده!!!!
من کل این ترم فقط یک کتابی که خریدم واقعا نیاز بود اونم نتر بود!!!که تا سال اخر بدردم میخوره!!!دیگه نیاز نیس بخرم!!
کلا هزینه کتاب اونقدا نیس..مگه اینکه خودت کیف کنی هی الکی پول خرج کنی:دیییییییییییییی

mjbbaha

New Member
لایک ها
32

من! به عنوان یه دانشجوی پزشکی! باید یه سری تحلیل ها داشته باشم واستون!
ببینید بچه ها! از نظر پرستیژ پزشکی خیلی بیشتر از دندون و دارو ه! (برخورد مردم با یه دانشجوی پزشکی،دندون، و دارو ثابت کننده ی اینه! چون ملت بیشتر به پزشک بیشتر به شکل یه ناجی و اینا نگاه می کنن
از نظر در آمد باید بگم یه دانشجوی دندون و دارو یکی دو ساله آخر رو میتونن برن وردست یه نفر کارکنن! بعد فارغل (فارغ التحصیلی) هم میتونن جدا شن (داروساز کمتر) و واسه خودشون کار کنن و در نتیجه زودتر به درآمد میرسن! در حالی که یه دانشجو پزشکی باید قشنگ 7-8 سال آویزون خونواده اش باشه و اگه بخواد تخصص بگیره که دیگه چهار سال روش بذار!
از نظر سطح درآمد دارو رو نمیدونم ولی دندون فکر میکنم حدود 5-8 تا در ماه داشته باشه و پزشک عمومی میتونه 1-3 اینا ولی متخصص معمولی از 7- 8 بگیر تا 30 -40 و حتی در بعضی موارد نادر تا بالای 100 و خورده ای (طیف رو داشته باشین)
درسای داروسازی از پزشکی و اونم از دندون سخت تره! دندونا نسبت به اون دوتا درس خاصی ندارن و اصولا به عشق و حال مشغولند.
اگه کار تحقیقاتی دوست داشته باشید فکر میکنم در دندون پزشکی به صفر میل می کنه و بیشترین زمینه تحقیقاتی رو پزشکی داره که همراه با اکثر اونا داروسازی هم وارد میشه!
اگه چیزی مد نظرتون بود که نگفته بودم بگین بگم!

آخرین ویرایش توسط مدیر

mjbbaha

New Member
لایک ها
32

در ادامه ذکر می کنم! اگر صد بار دیگه کنکور بدم ! باز هم پزشکی رو انتخاب می کنم! (ختم کلام!)

D

Dr.ge

Guest

من! به عنوان یه دانشجوی پزشکی! باید یه سری تحلیل ها داشته باشم واستون!
ببینید بچه ها! از نظر پرستیژ پزشکی خیلی بیشتر از دندون و دارو ه! (برخورد مردم با یه دانشجوی پزشکی،دندون، و دارو ثابت کننده ی اینه! چون ملت بیشتر به پزشک بیشتر به شکل یه ناجی و اینا نگاه می کنن
از نظر در آمد باید بگم یه دانشجوی دندون و دارو یکی دو ساله آخر رو میتونن برن وردست یه نفر کارکنن! بعد فارغل (فارغ التحصیلی) هم میتونن جدا شن (داروساز کمتر) و واسه خودشون کار کنن و در نتیجه زودتر به درآمد میرسن! در حالی که یه دانشجو پزشکی باید قشنگ 7-8 سال آویزون خونواده اش باشه و اگه بخواد تخصص بگیره که دیگه چهار سال روش بذار!
از نظر سطح درآمد دارو رو نمیدونم ولی دندون فکر میکنم حدود 5-8 تا در ماه داشته باشه و پزشک عمومی میتونه 1-3 اینا ولی متخصص معمولی از 7- 8 بگیر تا 30 -40 و حتی در بعضی موارد نادر تا بالای 100 و خورده ای (طیف رو داشته باشین)
درسای داروسازی از پزشکی و اونم از دندون سخت تره! دندونا نسبت به اون دوتا درس خاصی ندارن و اصولا به عشق و حال مشغولند.
اگه کار تحقیقاتی دوست داشته باشید فکر میکنم در دندون پزشکی به صفر میل می کنه و بیشترین زمینه تحقیقاتی رو پزشکی داره که همراه با اکثر اونا داروسازی هم وارد میشه!
اگه چیزی مد نظرتون بود که نگفته بودم بگین بگم!
همه این حرفا رو قبول دارم...شاید در حدی نباشم که بخوام بهتون کمک کنم اما دیشبم هم داشتم به خانوادم میگفتم اگه خدا کمکم کردو رتبم خوب شد پزشکی رو انتخاب میکنم چون دوست دارم واقعا کمک کنم به مردم اصلا تو فکر درامد نیستم و همین طور اصلا به این فکر نمیکنم که پزشکی مدتش زیاده و ....12 سال خوندم ..12 سال دیگه هم روش...آدم باید در حال فعالیت باشه ...تلاش ..تکاپوو....خدمت ....درس....یکی از دوستام پیامک جالبی بهم داده بود البته متنش انگلیسیه فکر کنم خلاف قوانین تالار باشه اما میذارم براتون و واقعا این دلایلو قبول دارم از ته دلم...

some reasons why i want to be a doctor:
1.i hate sleeping
2.i want to stay at school for ever
3.nobody can read my handwriting
4.my father has extra money
5.i think ive enjoyed my life enough
6.i cant live without tension
7.i want to pay for my sins

mehdisoft

New Member
لایک ها
223

سه تا سوال:
1.وضعیت ادامه تحصیل پزشکی و دندون واسه رتبه های خوب تو خارج از کشور چه جوریه؟
یعنی همین طور که بیشتر رتبه های خوب ریاضی بعد از لیسانس از دانشگاه های معروف پذیرش می گیرن واسه تجربی ها همین جو هست یا ترجیح میدن دوره تخصص رو تو همین ایران ادامه بدن؟
(چون تو یکی از سایت ها دیدم که رتبه های 1 و 3 تجربی سال 80 تو بهترین دانشگاه ها هستن الان واسه تخصص)

2.کدوم یکی رتبه بهتری می خواد پزشکی تهران,دندون تهران ,پزشکی بهشتی و دندون بهشتی؟

3. خیلی مهم هست که دندون و پزشکی رو تو کدوم شهر ودانشگاه بخونی؟(منظورم اینه که مثل قبولی تو دانشگاه های برتر واسه ریاضی ها دارای اهمیته برای آینده کاری و پذیرش و.....)

پ.ن: منم الان چند وقته که از طرف خانواده تحت فشارم که برم تجربی!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

mjbbaha

New Member
لایک ها
32

ببین دندون رو نمی دونم! ولی پزشکی کانادا و استرالیا رفتن خیییییییلی آسون (مث مهندسیا که راحت میرن کاناد)
اروپا یه ذره سخت تر!
و اصولا آمریکا پزشکی هیچ جای دنیا رو قبول نداره! و از هرجای دنیا! پزشکی خونده باشی (چه افغانستان!!! چه فرانسه!) باید واسه ادامه تحصیل امتحانشو قبول شی!(امتحانش زیاد سخت نیست! ولی بالاخره امتحانه!)

mehdisoft

New Member
لایک ها
223

ببین دندون رو نمی دونم! ولی پزشکی کانادا و استرالیا رفتن خیییییییلی آسون (مث مهندسیا که راحت میرن کاناد)
اروپا یه ذره سخت تر!
و اصولا آمریکا پزشکی هیچ جای دنیا رو قبول نداره! و از هرجای دنیا! پزشکی خونده باشی (چه افغانستان!!! چه فرانسه!) باید واسه ادامه تحصیل امتحانشو قبول شی!(امتحانش زیاد سخت نیست! ولی بالاخره امتحانه!)
ممنون
این موضوع رو در مورد دانشگاه های امریکا نمی دونستم
جالبه چون دیدم نفر اول کنکور80 الان دانشگاه میشیگان هست و نفر سوم هم هاروارد
یعنی ازشون آزمون گرفتن!!؟:71:

mjbbaha

New Member
لایک ها
32

جواب سوال دومت اینجوریه! البته یه ذره با هم overlap دارن!
پزشکی تهران دندون بهشتی پزشکی بهشتی دندون تهران
نه خیلی مهم نیس! ببین تهش اونی که از زاهدان پزشکی می گیره و اونی که از تهران هر دو پزشکن! قبولی تخصص هم بیشتر از اینکه به جای درس خوندن ربط داشته باشه به خودت ربط داره!

haniye

New Member
لایک ها
234

اروپا یه ذره سخت تر!
سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم
اینطور نیست که آمریکا مدرک پزشکی رو مثلا از ایران قبول نداشته باشه
بلکه مثلا کسی که فوق تخصص خونده یا به طور کلی آخرین مدرکی که گرفته باید همون مدرک رو توی اونجا بگذرونه
همه جا همین طور هست حتی ایران خودمون
اگه یکی از یک کشور دیگه بیاد باید دوره بگذرونه و مدرک بعضی کشورها (توی رشته پزشکی) مثل مالزی رو هم ایران قبول نداره

mehdisoft

New Member
لایک ها
223

دوستانی که دندون می خونن یا قصد دارند در آینده انتخابش کنند:
بعد از کلی وبگردی یه وبلاگ پیدا کردم که واقعا مطالب ارزشمندی واسه پذیرش دانشگاه های آمریکا و کانادا داره و هر سوالی داشته باشید جوابش اونجا هست مثل مصاحبه و هزینه ها پیش نیاز ها و مدارک و....
نویسنده اون هم یه دانشجو تخصص هاروارده

آدرس: راهنمای دندانپزشکان مهاجر به آمریکا

لایک ها J-J
بالا