پاسخ : شب شعر
از نقدت ممنون عااالی بود ولی من با توجه به وزن دکتر شفیعی این شعر رو گفتم.موج آرام هوا رنگین است.یه جور حالت متناقض نما داره هوای آرام معمولا صاف و بیرنگ و شفاف ولی من اینجا رنگین توصیف کردم تا خیال انگیز تر بشه و ذهن خوانتده رو مشغول کنه در ضمن برای یک دل عاشق تمام دنیا با آنچه که بقیه میبینند خیلی متفاوته اینم یکی از نشونه هاش.حتی بیت اخر عین بیت دکتره که داخل""گذاشتم که مشخص بشه که تضمین شده.البته نمیدونم توی این شعرا هم مثل شعر سنتی میشه تضمین کرد یا نه.برای اون بیت که کلمه دیوار رو آوردم چون احساس کردم ادمای عاشق همیشه جریان اون ضرب المثله که میگن دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردی.علاوه بر اون برای عاشق شدن ما یه حدی رو قایل میشیم و اجازه ورود به همه رو نمیدیم به همین خاطر قشنگ تر دونستم که بگم دیوار.pg_faعزیز ممنون از نقدت خیلی هم خوشحال شدم چون تاحالا این حرفا فقط گوشه دفترم خاک میخورد اما حالا یه مهربونایی مثل تو هستن که بخوان اونو حتی نقد کنن.همین که واسه شعرم وقت گذاشتی خیلی خیلی ممنونم .واسه نقد بچه ها من دارم روی عروض کار میکنم ایشالله کامل که شد .حتما کمک میکنم چون اون موقع با اطلاع بیشتر خودم راحت ترم.
اول از همه مرسی و ممنون...
خب من در جواب ِ دفاعیه بگم...
که موج ِ ارام هوا رنگین است رو واقعا معنیش رو نمیفهمیدم ...که ال آن خیلی قشنگ
واسه ام توضیح دادی و ممنون...واقعا هم تخیلش قشنگ بود...منم به فکر فرو برد...
تضمین میشه کرد...البته شعر تو اقتدا هم هست...
دیوار دل هم واقعا ترکیب قشنگیه...حتی توی دفتری هم که شعرت رو نوشتم و اونجا نکته هایی که گفتم رو اضافه کردم...
کنار این مصرع نوشتم ترکیب عالی...اما منظورم اینه که سنگینی کوله بار واسه دیوار کمه ....
ولی روی هم رفته شعرت خیلی خوب بود...
حالا نمیخوای تصحیح شده اش!البته با نظر خودت رو بذاری؟