دوست من شما میخواین المپیاد بخونین!اولویت شما المپیاد هست!حالا دوست دارید از المپیاد بزنید برید عربی بخونید؟؟
اصلا شما عاشق عربی و المپیاد:شما هدفتون المپیاده حالا میخواین کدومو بخونین؟(البته برا تفریح هم عربی باید بخونین)
اما هدفتون هیچ وقت یادتون نمیره هیچ وقت تا به اون هدف برسید!حالا اومدیم شما خدایی ناکرده از المپیاد قبول نشدید!
هدفتون چی میشه؟؟آفرین میره به سمت کنکور!حالا برای کنکور باید چیکار کنید؟؟خوب باید عربی و دینی و ادبیات و... بخونین!چرا؟چون باید به هدفتون برسید
شاید شما هدفتون از اول همینه و دارید المپیاد رو در کنار کنکور میخونید!ولی اولویتتون کنکوره!
حالا شما رسیدید به کنکور و از دانشگاه قبول شدید!چیکار میکنید؟میرید یه رشته میخونید.رشته ی چی ؟(اونو دیگه خودتون میدونید
)حالا تو این رشته عربی هست؟؟
پس کجا رفت این همه عربی ؟(البته برا رشته هایی مثل ادبیات فکر کنم هست)(اما خوب باید کلی در نظر گرفت)رفت خونه ی پسر شجاع:21:
حالا شما میرید دانشگاه هی میخونید هی میخونیدو... اما از عربی خبری نیست
حالا مدرک رو گرفتید و دنبال کار هستید و عربی هم بیشترش از یاد رفته.
(حالا دوس دارید برگردید عربی بخونید؟؟نه اونقدر کارو مشغله و مشکلات و فکر و... ریخته سرتون که نمی دونید چیکار کنید.)
(((((این حال و روز اکثر مردمه که من میبینم)))))
یه کاری میگم برید اگه وقت کردید انجام بدید.(تو تعطیلات یا ...)
برید خیابون شهر تون و یه برگه سوال عربی تو دستتون بگیرید و از مردم سوال کنید:
(از هر نفر یکی از سوال ها رو بپرسید)(ولی بچه مدرسه نباشه ها) هر سوال که پرسیدید ببینید چند نفر درست جواب دادند؟
بهتره یه گروه از دوستاتون این کارو انجام دهید .حداقل از 100نفر اگه تونستید بیشتر!
حالا نتایج رو بررسی کنید ببینید از چند نفر همشون رو درس جواب دادند؟
یه سوال هم از اوناا بکنید:آیا عربی به درد تون خورد؟؟
حتی میتونید اینو از پدر و مادر یا فامیل بپرسید ببینید چه طوریه؟؟
تو ذهنتون تصور کنید!
ممنون که خوندید!