سلام
میشه توضیح بدین چرا فشار اسموتیک حاصل از یک مولکول گلوکز با یک گلیکوژن به یک اندازه هست؟
( از چند تا طلا ها هم پرسیدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم )
این رو که می دونم
سوالم اینه که چرا کولیگاتیوِ؟
صبر کن من یه سوال دیگه بپرسم تا منظورم رو از این سوال بفهمی !
: وقتی که یه طرف یه ظرف که وسطش یه غشا وجود داره که فقط به آب نفوذپذیره نمک می ریزیم چرا مولکول های آب از اون طرف دیگه میان به قسمتی که نمک در آب حل شده؟
راستی یون سدیم، نه مولکول
این رو که می دونم
سوالم اینه که چرا کولیگاتیوِ؟
صبر کن من یه سوال دیگه بپرسم تا منظورم رو از این سوال بفهمی !
: وقتی که یه طرف یه ظرف که وسطش یه غشا وجود داره که فقط به آب نفوذپذیره نمک می ریزیم چرا مولکول های آب از اون طرف دیگه میان به قسمتی که نمک در آب حل شده؟
راستی یون سدیم، نه مولکول
این رو که می دونم
سوالم اینه که چرا کولیگاتیوِ؟
صبر کن من یه سوال دیگه بپرسم تا منظورم رو از این سوال بفهمی !
: وقتی که یه طرف یه ظرف که وسطش یه غشا وجود داره که فقط به آب نفوذپذیره نمک می ریزیم چرا مولکول های آب از اون طرف دیگه میان به قسمتی که نمک در آب حل شده؟
راستی یون سدیم، نه مولکول
خب اين كه بديهيه...طرفي كه نمك بيشتره غلظت اب كمتره و تعداد مولكول هايي كه در واحد زمان از اون طرف به طرف با غلظت اب بيشتر ميرن كمتره و حركت خالص به اون طرف ايجاد ميشه
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
جواب فرشبافو نديده بودما وقتي مينوشتم مگر نه تقليد كار نيستم
خب چرا این اتفاق میفته؟ چرا مولکول های آب بیشتر به اون سمت میرن؟ ( جواب این سوال رو خودم می دونم ولی می خوام خودت بگی تا منظورم از سوال اصلی رو بفهمی )
خب چرا این اتفاق میفته؟ چرا مولکول های آب بیشتر به اون سمت میرن؟ ( جواب این سوال رو خودم می دونم ولی می خوام خودت بگی تا منظورم از سوال اصلی رو بفهمی )
خب پس یه گلیگوژن انتروپی رو بیشتر از یه گلوکز کاهش میده
پس اگه این جور باشه اختلاف انتروپی دو طرف ظرف در حالتی که گلیکوژن داشته باشیم بیشتره
در نتیجه مولکول های آب بیشتری باید به طرف قسمتی بِرَن که گلیکوژن داره ( درمقایسه با گلوکز ) تا اون کاهش انتروپی رو جبران کنن
خب پس یه گلیگوژن انتروپی رو بیشتر از یه گلوکز کاهش میده
پس اگه این جور باشه اختلاف انتروپی دو طرف ظرف در حالتی که گلیکوژن داشته باشیم بیشتره
در نتیجه مولکول های آب بیشتری باید به طرف قسمتی بِرَن که گلیکوژن داره ( درمقایسه با گلوکز ) تا اون کاهش انتروپی رو جبران کنن
جناب فرشباف درست می فرمایند ..... باید انتالپی را هم در نظر گرفت ..... در سمتی که گلوکز بیش تره اب به ان سمت می روند که گلوکز بیش تره تا پیوند های جدید بیش تری تشکیل شود و انتالپی در نتیجه منفی و یک عامل مساعد برای رفتن اب به سمتی است که گلوکز بیش تره .....
جناب فرشباف درست می فرمایند ..... باید انتالپی را هم در نظر گرفت ..... در سمتی که گلوکز بیش تره اب به ان سمت می روند که گلوکز بیش تره تا پیوند های جدید بیش تری تشکیل شود و انتالپی در نتیجه منفی و یک عامل مساعد برای رفتن اب به سمتی است که گلوکز بیش تره .....