پای ارتفاع M بر EC رو H بگذارید آنگاه طبق الف،
AEM=EMH=HEC=MCD because AE||MH||CD, EM ,MC مورب اند پس کافی است ثابت کنیم CMD=MCD که با توجه به آنکه گفته M وسط BC و BC=2AB=2CD بدیهیه....!!!
سوال 5 رو انتظار داشتم با سواد زاویه و توازی و تساوی مثلث حل کنین قانون سینوس ها رو می ذاشتین وقت دایره بازار و اصولی ترش تو جایی مثل روابط طولی و روابط درون مثلث و اینا وارد کارتون می کردین. با این حال همون طور که گفتم راه اصلیشون
مثلثاته.
سعی کرده ام سوالی گفته بشه که شکل رو بهش منطق اضافه کنین و تجربه ی این جور سوال حل کردن رو پیدا کنین اگر چه ممکن است زود باشد اما مبحثی است که به عنوان تجربه می دانند و از همین مسایل ساده دستتون میاد.پس از جهتی بی جا هم نیست چون قابل توجه است که از اطلاعات درسی پیروی نمی کندو گاهی به صورت الهام فقط انتزاعی یارو درک می کنه که چیجوری این به ذهنش رسیده و یا اصلا داره چیکار می کنه. حرف هایی رو که می زنم اصلا احساس نمی کنم که ملموس می گم یا خیر اما ایجاد تفکر در مسایل رو می خواهم دو چیز بشمرم: 1.منطق 2.شهود! بهش وحی و الهام و چیز های دیگه هم می گن! اما رایجش همون شهوده! یعنی این حسی که حالا بذار این خط رو بکشم ببینیم حالا بعدش چی می شه و از این حرف هاست.ایجاد خط اضافه به شکل وترکیب شکلها و جا بجایی در صفحه مثلا از جمله چیز ها ییند که دارم در موردشان حرف می زنم.این شهود تا قرن ها هندسه دانان رو قدرتی داده بود به قول یکی از بچه ها خِدا شدن!!! اما بعد دوباره متوجه شدن قدر ترند اگر منطق رو پر رنگ تر بکنند. اما باز میگویم که خدا می داند که این آلت ریاضی با چه قدرتی بعضی سوالات رو به معنای واقعی کلمه خرد می کنه. نمونه اش سوال 2 و کلا سوال جهانی رو له و لورده دیدم میکنه. بیش تر از اینم نمی گم(خسته شدم
). وِ لِلِش!
یه مثال بارزش هم سوال 5 بود که یادمه یه همچین چیزی بود که منطقی قدرتنمدی پشت کارایی که با شکلم می کردم نبود اما بدون مثلثات و کاملا با استفاده از آرزو کردن و ساختن شکل های مطلوب ترم پیش تر اینو حل کردم. یه سوال ساده تر:
[center:ece83579cf][HIGHLIGHT=#ffffff]
سوال 7[/HIGHLIGHT][/center:ece83579cf]
مثلث ABC متساوی الساقین با زاویه ی راس 100 مفروض است. نیمساز B ضلع مقابل را در D می برد. بثابتید که AD+BD=BC.
P.S.:ببخشید اگه گنگ
حرف زدم یه نموره زیاد خستم
!!!!!!!یعنی خودمم نمی فهمم حرفامو
. به خاطر همین عذر خواهی کردم.
P.P.S.:اما برای کسی که دنبال جواب
سوالش میگردد کافی است.