Gabon

New Member
لایک ها
177
پاسخ : چه رشته ای و چه دانشگاهی ؟

تلاشو و پشتکار بدون داشتن نیاز ونیاز بدون داشتن پشتکار بی معنیه...(با اجازه ی محدثه خانم)
شبنم جون
کسی نمیگه پول بده
مهم اینه که ادم هدفشو محدود به پول دراوردن نکنه ..این جوری اون زحمتایی که میکشه ...پوچه..چون ی تلاشو معنوی رو صرف ی هدف مادی کرده.
از پتانسیل(!) نتیجش به خوبی استفاده نکرده.
به نظرم البته...

آخرین ویرایش توسط مدیر

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

چرا اینقدر میگین پول مهم نیست؟؟
به نظر من پول مهم تره،چون اگر پول نداشته باشی نمیتونی درس بخونی
الآن برو دم یه کتاب فروشی بگو من پول ندارم،ولی به دنبال علمم.ببین نگاهتم میکنه!!!!!!
اون موقع ها که دانشمندا همشون فقیر بودن وبا علم به یه جایی رسیدن تموم شد.الآن اگر پول نداشته باشی حتی اگر فکرت به اندازه انیشتینم کار کنه بازم به جایی رسیدن سخته
یکم واقع بین باشین
منم با شما درباره ی اینکه پول مهمه، کاملن موافقم!

HIvAD

New Member
لایک ها
193

salam
pooooooooooooooooollll
...
to kheli jaha harf aval ro mizaneh...
:169:.....to vaziyati mesl man pooool nadashtah bashi

celestial

New Member
لایک ها
326

سلام.

به نظرم باید شما اول برای خودتون یه تعریف از موفقیت داشته باشید. تعریف موفقیت براای افراد مختلف متفاوته.
ممکنه یکی با پول زیاد راضی بشه. خب این یه جور هدفه.
یکی دلش میخواد در آینده اسمی در کنه و به شهرت (و مقبولیت) برسه. خب اینم هدف خوبیه.
یکی دنبال چیز های جدیده. اختراع جدید، کشف مسائل علمی و ... خب این هم یه هدفه.

اما این تعریف موفقیت نیست.مثلا میگید من دوست دارم علم رو پیش ببرم و چیزای جدید کشف کنم. اما باید بدونید ممکنه تا آخر عمر پول یا شهرت زیادی گیرتون نیاد. اونوقت اگه شما پول هم یکی از اولویت های زندگیتون باشه، مشکل جدی براتون پیش میاد. چرا؟ چون همه چیزو در نظر نگرفتید.شاید با خودتون بگید خب این همه چیزِ جدید کشف کردم. اینا به درد مردم عادی که نمی خوره. پولی هم که دست و بالمو نگرفت. همش باید هشتم گرو نهم باشه.

دوست داشتن پول رو نمی شه انکار کرد. اونو حتما حتما باید جزو ملاک های انتخاب هدف (و رشته) قرار بدید. اما من میگم اولویت اول نباشه.

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

سلام.

به نظرم باید شما اول برای خودتون یه تعریف از موفقیت داشته باشید. تعریف موفقیت براای افراد مختلف متفاوته.
ممکنه یکی با پول زیاد راضی بشه. خب این یه جور هدفه.
یکی دلش میخواد در آینده اسمی در کنه و به شهرت (و مقبولیت) برسه. خب اینم هدف خوبیه.
یکی دنبال چیز های جدیده. اختراع جدید، کشف مسائل علمی و ... خب این هم یه هدفه.

اما این تعریف موفقیت نیست.مثلا میگید من دوست دارم علم رو پیش ببرم و چیزای جدید کشف کنم. اما باید بدونید ممکنه تا آخر عمر پول یا شهرت زیادی گیرتون نیاد. اونوقت اگه شما پول هم یکی از اولویت های زندگیتون باشه، مشکل جدی براتون پیش میاد. چرا؟ چون همه چیزو در نظر نگرفتید.شاید با خودتون بگید خب این همه چیزِ جدید کشف کردم. اینا به درد مردم عادی که نمی خوره. پولی هم که دست و بالمو نگرفت. همش باید هشتم گرو نهم باشه.

دوست داشتن پول رو نمی شه انکار کرد. اونو حتما حتما باید جزو ملاک های انتخاب هدف (و رشته) قرار بدید. اما من میگم اولویت اول نباشه.
حالا حرف تان را قبول دارم. بله . دقيقا.
بله درست است اهداف كسب علم و عمل به ان خيلي متعالي مي تواند باشد . (بهتر شناختن خدا، توجيه اين همه نظم و رسيدن به او) ولي
در كنار تمام اين مسائل ها و شهرت و غيره ما سعي مي كنيم علم مان را درخدمت زندگي و جامعه قرار دهيم. تا راحت تر زندگي كنيم.
كه متاسفانه يا خوشبختانه اين راحتي زندگي به گونه اي وابسته به تكه كاغذي به نام پول و اسكناس هست.
حتي براي كارافريني و أوجام پروژه هم نياز به يك مقدار اوليه پول هست و هم چنين سرمايه گذاري بر روي ان به ميزان درامد حاصله و سود ان وابسته هست.
ولي خب من با اين موضوع كه براي بدست اوردن پول هر كاري كنيم شديد مخالفم به خصوص وقتي نقاب علم به خود مي گيرند !!!!
مثل بسياري إز اين موسسات كنكوري و غيره كه نه تنها خدمت نمي كنند بلكه برعكس ذهن دانش اموزان را بيشتر بسته نگه مي دارند و قدرت تفكر را ازشون مي گيرند.

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

منم با شما درباره ی اینکه پول مهمه، کاملن موافقم!
سپاس فراوان
بالاخره یه موافقم پیدا کردم:97:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

[FONT=&amp]کتاب استاد عشق دکترحسابی راخوندید؟ ایشون میگن توی نوجوانی گاهی[/FONT][FONT=&amp] نصفه شباتوی کوچه های بیروت توی زباله های مردم دنبال نون خشکه میگشتیم تاسیربشیم!!!امکانات وپول خیلی خوبه اما کافی نیس!یادتون باشه که اولین شرط اختراع یا حتی درس خوندن نیازه!!!پول مثل کاتالیزگره سرعت واکنش رابالامیبره اماتلاش وپشتکارمثل انرژی فعال سازیه تانباشه واکنشی به وجودنمیاد!!![/FONT]
نه متاسفانه... نخوندم
بعد ننوشته بودن چطور هزینه دانشگاه و کتاب و... تامین میشده؟؟؟خیلی کنجکاو شده!!!
من اشاره کردم که الآن وضع تغییر کرده و فردی با چنین شرایطی که شما میفرمایید خیلی سخت و شاید هرگز به هدفش نرسه

love star

Moderator
لایک ها
942

ببينيد شايد بهتره كمي منطقي به وضع امروزمون نگاه كنيم!
پول يك نيازه!
واقعا نيازه!
اما به چه قيمت؟!
ما زندگي ميكنيم كه قيمت و ارزش پيدا كنيم!نه كه به هر قيمتي زندگي كنيم!
به هر قيمت يعني اينكه تو هر كاري واسه بدست آوردن پول انجام بدي!
حتما شنيديد كه ميگن پول چرك كف دسته!
الكي كه نگفتن!
يه چيزي ميدونستنو گفتن!
اما ببينيد چيزي كه هست اينه كه بايد ببينيم واقعا اين پول ما رو به همه چي ميرسونه؟
با پول شايد بشه خيلي چيزا خريد!
ماشين!خونه!حتي يك انسان رو!
اما ميتوني با پول دل يك انسان رو بخري؟!
شايد خونه بخري!يه خونه ي خيلي بزرگ!اما ميتوني تضمين كني تو اون خونه با آرامش زندگي ميكني!
اصلا فرض كنيم بالاترين مدل ماشينو داري!
ولي از كجا معلوم كه هركي ماشين خوب داره فرهنگ استفاده از اون رو هم داره؟!
كسي كه از مدل بالاترين ماشين زباله ميريزه بيرون يعني واقعا خيلي فهم داره؟!خيلي آدم بزرگيه؟!
اين مشكل جامعه ي ماست متاسفانه!كه هر كي پول داره بهش ميگيم خيلي بارشه ها!
اما غلطه!تو همه ي اقشار جامعه همه جور دركو فهمي وجود داره!
پول يكي از اركان مهم زندگيه!اما همه چيز نيست!
و نبايد بخاطر داشتن پول از انسانيتو آزادگيو دل آدماي ديگه گذشت؟
واقعا تويي كه دوست داري پول دار بشي جنبه ي پول دار شدن رو داري؟
آيا واقعا پولي رو كه بدست مياري حاضري با بچه هايي كه بايد به زور كار كنن تقسيم كني؟
حاضري پولت رو با اون بچه هايي بخاطر بيماري هاي نادر و سرطان و خيلي چيزهاي ديگه تو بيمارستاننو از لذت زندگي كردن محرومن تقسيم كني؟
چرا فكر ميكنيد ما بايد علم رو صرفا براي پول در آوردن داشته باشيم؟
نه واقعا چرا؟!

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

چرا این قدر بحث رو پیچیده میکنید؟؟!! من اصن متوجه نمیشم.خیلی سادست.

شما دو مفهوم زندگی درویش منشانه و زندگی قناعت مندانه رو با هم قاطی کردید!!

زندگی درویش منشانه یعنی اینکه پول نداشته باشی حتی درس بخونی
حالا اینم دو جور داره.

1- اجباری
.( یه عده متاسفانه متاسفانه به خاطر شرایط مالی اولیه و ...

2- اختیاری

یعنی اینکه شما میتونید پول دربیارید ولی اینکار رو نمیکنید و اون قدر افراط میکنید تا جایی که پول قبض برق تون رو ندارید و شبا باید زیر نور چراغ کوچه ها درس بخونید.

زندگی قناعت مندانه اصن یه چیز دیگه ست و کل حال زندگی دنیا بدون افراط و تفریط( باقناعت و بدون حرص و طمع) زندگی کردنه!

خواهشا توی بحث هاتون حد افراط و تفریط رو شناسایی کنید.

الان بشمرید چنتا پست الکی سر یه موضوع ساده زده شد.خواهشا ادامه ندید.

swing

New Member
لایک ها
25

کسی که به دنبال پوله اصلا نباید درس بخونه. باید بره سوپرمارکت بزنه. تو درس خوندن پول نیست.

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

کسی که به دنبال پوله اصلا نباید درس بخونه. باید بره سوپرمارکت بزنه. تو درس خوندن پول نیست.
شديدا مخالف هستم.
به پست هاي قبلي رجوع كنيد.

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

حرف تون اصلن درست نیست! [MENTION=18572]swing[/MENTION]

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

خدا کنه تو موقعیت من نباشید ولی حالم از پول به هم میخوره !

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

چرا این قدر بحث رو پیچیده میکنید؟؟!! من اصن متوجه نمیشم.خیلی سادست.

شما دو مفهوم زندگی درویش منشانه و زندگی قناعت مندانه رو با هم قاطی کردید!!

زندگی درویش منشانه یعنی اینکه پول نداشته باشی حتی درس بخونی
حالا اینم دو جور داره.

1- اجباری
.( یه عده متاسفانه متاسفانه به خاطر شرایط مالی اولیه و ...

2- اختیاری

یعنی اینکه شما میتونید پول دربیارید ولی اینکار رو نمیکنید و اون قدر افراط میکنید تا جایی که پول قبض برق تون رو ندارید و شبا باید زیر نور چراغ کوچه ها درس بخونید.

زندگی قناعت مندانه اصن یه چیز دیگه ست و کل حال زندگی دنیا بدون افراط و تفریط( باقناعت و بدون حرص و طمع) زندگی کردنه!

خواهشا توی بحث هاتون حد افراط و تفریط رو شناسایی کنید.

الان بشمرید چنتا پست الکی سر یه موضوع ساده زده شد.خواهشا ادامه ندید.
ولی توی این دوره زمونه نه درحالت درویشانه و نه در حالت قناعت مندانه نمیشه به جایی رسید.
حد اقل باید از نظر مالی متوسط باشه دیگه

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

ولی توی این دوره زمونه نه درحالت درویشانه و نه در حالت قناعت مندانه نمیشه به جایی رسید.
حد اقل باید از نظر مالی متوسط باشه دیگه
!!!

خب من و چند دوست دیگه قریب به صد بار گفتیم که منظورمون زندگی درویش مندانه از نوع اختیاری نبود.چون بدیهیه که این روش زندگی کاملا ناپسنده و هیچ کسی تاییدش نمیکنه!!!!!!!

این که زندگی قناعت مندانه رو قبول ندارید احتمالا به این دلیله که هیچ تصویر درستی ازش ندارید.(n تا حدیث و آیه در این زمینه داریم و حتی اگه اونا رو هم قبول نکنید با یه بحث عقلی خیلی ساده به نتیجه میرسیم)

من طی روزهای آینده سعی میکنم یه مقداری این موضوع رو تبیین کنم.

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

!!!

خب من و چند دوست دیگه قریب به صد بار گفتیم که منظورمون زندگی درویش مندانه از نوع اختیاری نبود.چون بدیهیه که این روش زندگی کاملا ناپسنده و هیچ کسی تاییدش نمیکنه!!!!!!!

این که زندگی قناعت مندانه رو قبول ندارید احتمالا به این دلیله که هیچ تصویر درستی ازش ندارید.(n تا حدیث و آیه در این زمینه داریم و حتی اگه اونا رو هم قبول نکنید با یه بحث عقلی خیلی ساده به نتیجه میرسیم)

من طی روزهای آینده سعی میکنم یه مقداری این موضوع رو تبیین کنم.
خیلی ممنون
پس من منتظرم
فقط من با بحث عقلی راحت تر کنار میام تا ارائه حدیث و آیه......

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

ما که درباره اینکه کدوم شغل درآمد بیشتری داره صحبت نمی کنیم که!
صحبت سره اینکه نمی شه گفت من واسه پول درس نمی خونم!

mohadaseh

New Member
لایک ها
330

سپاس فراوان بالاخره یه موافقم پیدا کردم:97: ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- نه متاسفانه... نخوندم بعد ننوشته بودن چطور هزینه دانشگاه و کتاب و... تامین میشده؟؟؟خیلی کنجکاو شده!!! من اشاره کردم که الآن وضع تغییر کرده و فردی با چنین شرایطی که شما میفرمایید خیلی سخت و شاید هرگز به هدفش نرسه
خیلی کتاب قشنگیه حتمابخونیدش حتی الان که کنکوردارید!انگیزه راعجیب میبره بالا!!!مشکلات عدیده ای داشته ایشون ولی یکی ازراه های درآمدش این بوده که کارت غریق نجات گرفته وتابستونا کارمیکرده ومخارجش رادرمیورده برای تحصیل!!!!خب الانم من همچین آدمایی راسراغ دارم......

swing

New Member
لایک ها
25

ما که درباره اینکه کدوم شغل درآمد بیشتری داره صحبت نمی کنیم که!
صحبت سره اینکه نمی شه گفت من واسه پول درس نمی خونم!
دیدم راجع به پول و اینا صحبت می کنید، گفتم راه پول و علم از هم جداست، و اونی که پول دوست داره بره دنبال پول، درس نخونه.
اونی هم که علم رو دست داره بره دنبال علم.
شما هم که میگی " نمیشه گفت من برای پول درس نمی خونم" داری اشتباه می کنی. الکی خودت رو خسته می کنی. از علم پول در نمیاد.

+ شما هم گفتی که حرف من اصلا درست نیست.
برعکس حرف من دقیقا درسته.
حالا... حوصله بحث ندارم. بزرگ میشی می فهمی که حقوق مهندس ماهی 700 تومنه اونوقت به حرف من یقین پیدا می کنی.

بالا