پاسخ : چه طور ساعات مطالعاتي رو بالا ببريم
بچه ها يكي كمك كنه
ساعت مطالعاتيم خيلي پايينه چه طوري مي تونم افزايش بدم؟
هركي تجربه يا راهكاري داره دريغ نكنه
سلام
ای کاش می نوشتید که چرا ساعت مطالعه شما کم هست
حوصله درس خوندن ندارید
به خاطر روزه در ماه رمضان هست که نمی تونید درس بخونید
انگیزه ی درس خوندن ندارید
.........................................................................................................................
من با توجه به این 3 سوالی که بالا نوشتم جواب میدم امیدوارم که حداقل یکی از این ها سوال شما بوده باشه:5:
اگر حوصله درس خوندن ندارید خوب امری طبیعی هست چون توی تابستان به علت تعطیل شدن مدارس و تمام شدن امتحانات نهایی دانش آموزان دوست دارند استراحت کنند و به تفریح بپردازند.هرچند که بیشتر مدارس کلاس تابستان رو برگزار می کنند
برای اینکه کمی حوصله درس خوندن پیدا کنید چند روز استراحت کافی کنید و به خودتون بگید مثلا میخوام استراحت کنم تا از شنبه بشینم حسابی درس بخونم با یک بازدهی بالا و انرژی زیاد
میتونید برای خودتون انگیزه ایجاد کنید.مثلا بگید من میخوام توی فلان دانشگاه درس بخونم چون لیاقتش رو دارم که یک دانشگاه خوب برم پس تمام تلاشم رو برای قبولی در این دانشگاه می کنم
میتونید یک لیست از اهدافتون رو تهیه کنید و هر روز نگاهی بهشون بندازید
مثلا بگید من در آینده در دانشگاه x درس خواهم خواند
رتبه کنکورم آنقدر خوب بود که بدون نگرانی انتخاب رشته کردم
تلاشی که توی سال کنکور داشتم خیلی مفید و موثر بود
با نگاه کردن به این جملات انرژی کافی برای درس خواندن رو پیدا می کنید
در مورد ماه رمضان هم باید بگم
یکسری افراد روزه نمی گیرند و ساعات مطالعه بالایی در این ماه دارند و آدم با نگاه کردن به این افراد احساس ناراحتی پیدا می کنه که چرا مثلا فلانی روزه نمی گیره و این همه میتونه بخونه
اما نمیتونیم با این دلایل روزه نگیریم که
مطمئن باشیم که خدا جای حق نشسته و حتما روزی به این خاطر به ما کمک خواهد کرد
سعی کنید بعد از سحر درس خوندن رو شروع کنید که هنوز انرژی داریم و بعد که احساس خستگی کردید استراحت کنید بعد از خوردن یک افطار سبک باز هم درس بخونید
نگران سریال های تلویزیون هم نباشید
مطمئن باشید 2 یا 3 سال دیگه این سریال ها پخش مجدد خواهد شد :48: اما الان مهمترین چیز هدف ما یعنی درس خوندن هست پس خیلی مهمتر هست :16:
امیدوارم با حرفام تونسته باشم کمکی کرده باشم:5:
موفق باشید