- لایک ها
- 350
پاسخ : چگونه به زیست علاقه مند شویم؟
ببخشید نمیدونستم اینا مال فیزیکن.اصل عدم قطعیت هایزنبرگو توی هر کتاب شیمی عمومی جلد اول میتونین پیدا کنین!!!
اصلا جملاتتون پر از مفاهیم شیمیه،اتم یا اوربیتال!!!! حتی برای بیان مطالبتونم به شیمی احتیاج دارین...
کلا من هدفم این بود که بگم علوم متفاوت مثل ۳تا حلقه ی المپیک به هم وصلن،اشتراک دارن و در عین حال جداگانه بررسی میشه هیچ کدوم برتری نداره و بقیه رو در بر نمیگیره
بزارین یه مثال بزنم اگه دنیا روی یه سه پایه باشه این پایه ها شیمی و فیزیکو زیست هستن هر کدوم نباشه دنیا میوفته. همه ی این علوم پیش نیاز همن و به هم بدجوری گره خوردن! و جدا نمیشن.هیچ مفهومی به طور قطع به یه علم تعلق نداره..
ریاضی توی مثالم زمینه که علوم با تکیه به اون دنیارو حفظ میکنن و بدون اون دنیا و همه ی علماش توی چاه ابدیت سقوط میکنن!!!
فکر میکنم کسی مخالف نباشه
تمام مکانیسم ها شناخته شده فیزیکیی که من در این پدیده میبینم: دخالت نیروی الکترومغناطیسی یکی از چهار نیروی موجود در جهان ، اصل عدم قطعیت هایزنبرگ و تشکیل اربیتال های الکترومغناطیسی القا گر ، مکانیسم خودالقایی زیر اتمی که خودش زیر مجموعه ای از الکترومغناطیسه ، ناهمنام گرایی کوانتمی - ریسمانی به علت خمش بعدی که در مکانیسم ناهمنام ربایی دخیله( این نظریه یکم جدیده) و بسیاری که شاید من ازش بی اطلاعم و شاید بشر ازش بی اطلاعه. پیوند شیمی و فیزیک یکی از بنیادی ترین پیونداست.( هر چند ارتباط اصلیشون مجموعه و زیر مجموعست)
اصلا جملاتتون پر از مفاهیم شیمیه،اتم یا اوربیتال!!!! حتی برای بیان مطالبتونم به شیمی احتیاج دارین...
کلا من هدفم این بود که بگم علوم متفاوت مثل ۳تا حلقه ی المپیک به هم وصلن،اشتراک دارن و در عین حال جداگانه بررسی میشه هیچ کدوم برتری نداره و بقیه رو در بر نمیگیره
بزارین یه مثال بزنم اگه دنیا روی یه سه پایه باشه این پایه ها شیمی و فیزیکو زیست هستن هر کدوم نباشه دنیا میوفته. همه ی این علوم پیش نیاز همن و به هم بدجوری گره خوردن! و جدا نمیشن.هیچ مفهومی به طور قطع به یه علم تعلق نداره..
ریاضی توی مثالم زمینه که علوم با تکیه به اون دنیارو حفظ میکنن و بدون اون دنیا و همه ی علماش توی چاه ابدیت سقوط میکنن!!!
فکر میکنم کسی مخالف نباشه
آخرین ویرایش توسط مدیر