سلام.
نكته ي خيلي مهمي كه توي دروس عمومي بيشتر از كتاب خوب بايد اهميت بديد و رعايت كنيد اينه كه به صورت پيوسته درس بخونيد .هر درس شيوه خوندن خاصي داره. كه اگه با اونا اشنا بشيد شما رو راه ميندازه .يه كتاب هر چقدر هم خوب باشه اگه درست استفاده نشه تل انبار ميشه و باعث درد سر.
من فعلا چند تا كتاب مفيد معرفي ميكنم شيوه هاي خوندنشون هم اگه خواستيد واستون ميگم
ادبيات:تشكيل شده از چند تا مبحث خيلي مهم
1-املاو لغت:2تا كتاب خيلي خوب و مفيد املا و لغت نشر الگو تاليف عليرضاعبدالمحمدي و املا و لغت نشر دريافت تاليف هامون سبطي (به نظر من جفتشلازمه اولي واقعا تو لغت خوب كار كرده متن هاي املاي خوبي هم داره دوميلغت هاي املايي خوبي داره در كل مكمل هم هستند(
2-تاريخ ادبيات :كتاب نميخواد بهتره كه خود كتاب درسي رو بخونيد حافظه تصويريتون كمكتون ميكنه
3-ارايه :ارايه ادبي الگو استاد عبدالمحمدي بهترين كتاب كنكور
4-قرابتيهنكته خيلي مهم اينه كه تو قرابت نبايد درس به درس تست بزنيد و ديگه واقعابايد قرابت رو با شيوه خودش بخونيد) كتاب قرابت استاد عبدالمحمدي نشر الگو
5-زبون فارسي:يا كتاب 5 مبحث الگو كه خيلي بهتر و مناسبه يا كتاب خيلي سبز كه خيلي حجيمه
اگه تونستي تستهاي جامع هم بزن.
عربي:بايد ببينيد در چه سطحي هستيد در كل كتاب پرسشهاي چهار گزينه الگو تاليف خاكبازان خوبه و كتاب ديگه اي كه حتما بايد تهيه بشه كتاب جمع بندي الگو تاليف خاكبازان هستش كه كمك ميكنه نكات مهم رو مرور كنيد و با شيوه سوالات اشنا بشيد.
ديني:مهمترين منبع كتاب درسي.بايد سطر به سطر كتاب رو بخونيد و ايات رو با مفاهيمشون ملكه ذهنتون كنيد. واسه تست هم كتاب ميكرو گاج كتاب خوبيه.اگه هم خواستيد(مهم نيستا)كتاب ايات روايات گاج بد نيست.
واسه زبان3تا مبحث مهم داريم
لغت:كتاب خوب زياده خواستي شبقره تهيه كنيد.
گرامر :توصيه اكيد :پارسال انتشارات گاج واسه ازمونهاش يه سري دي وي دي اموزشي ارائه ميكرد به صورت رايگان. يه دي وي دي زبان گرامر داشت واقعا محشر اونو از اطرافيانتون پرس و جو كنيد حتما بگيريد البته فقط گرامر پيش بود سوم هم كه زياد مهم نيست.
واسه متن هم مثل قرابت ادبيات بايد زياد تمرين كنيد . اين كه ميگن متن خوني مهارت ميخواد واقعا درسته. كتاب نترسيم از متن شبقره كتاب خوبيه.
اينا كتابايي بود كه از نظر من ميتونه مفيد باشه البته با ديگران هم حتما مشورت كنيد باز هم ميگم تو عمومي كار اصلي رو خودتون بايد انجام بدي.
موفق باشيد.