پاسخ : یک سوال حد از ارشد
حالا روشم رو میذارم.
راه سوم جناب torna تقریبا شبیه به اینیه که می خوام بنویسم اما خیلی جمع و جور تر و تر و تمیز تر.
اولین باری که از این روش استفاده کردم توی حد
بود و قبلا جای دیگه ای ندیدم از این روش استفاده بشه. این روشی که می خوام بنویسم کاربرد خیلی گسترده ای توی حد های بی نهایت داره.نه تنها حد هایی که دامنه شون اعداد حقیقیه.بلکه بعضی از حد هایی که دامنه شون اعداد طبیعیه هم میشه از این روش استفاده کرد.مثلا تابع رو به توان x می رسونیم و کار های زیر رو انجام میدیم و در نهایت به جای x یک میذاریم.حالا اینجا دامنه اعداد حقیقیه و کارمون سبکتره.
اول یه قضیه رو بیان می کنم و میرم سراغ حل سوال.
قضیه.اگر تابعی با دامنه اعداد حقیقی و مشتقپذیر در دامنه ش داشته باشیم آنگاه این تابع در بی نهایت تمامی رفتارهای مجانب رو به خودش میگیره که یکی از اونها برابر شدن مشتق تابع و مجانبه که داریم. (اگه مجانب افقی باشه)
اثبات اون قسمت صفر شدن مشتق هم به نظر خودم با برهان خلف میشه انجام داد!
اول با فرض همگرا بودن تابع مورد سوال پیش میریم اگه تابع همگرا نبود آخرای کار یه گیرایی پیش میاد.اگه به مشکلی برنخوریم تابع همگراست و نیازی به اثباتای خفن نداره و از روش میگذریم.
پس یا L=0 یا پرانتز صفره.اگه L=0 باشه به کمک نا مساوی رشد خیلی راحت ردش می کنیم.
پس داریم
شاید توی این سوال راه خوبی نباشه راه من اما کاربردش خیلی زیاده و جاهایی که خیلی گیر می کنیم اون قضیه ای که نوشتم وحشتناک راهگشاست.همون طور که گفتم میشه روی اعداد طبیعی هم اجراش کرد که از مزیت هاشه!!