دوستان
بگذارید چند موضوع را روشن کنم چون خیلیا دچار ابهام اند:
مجموع نمرات سوالاتی که درست پاسخ دادید + 1/4 مجموع نمرات سوالاتی که غلط جواب دادید بکنید.(سوال تشریحی اگه غلط جواب دادین نمره منفی براش حساب نکنید. اول دفترچه نوشته) سپس عدد بدست آمده را تقسیم بر 110 کنید. این میشه درصدتون.
حالا اگر درصدتون از 40 بالاتر بود بدون شک برید آماده بشید برای مرحله 2
اگه بین 30 تا 40 درصد جواب دادید که به احتمال 90 درصد قبولید. اما میمونن زیر 30 درصدی ها:
اگه شانس بیارید و امسال هم مانند پارسال 1000 نفر بپذیرند، افراد بالای 15 درصد (همچنین بالا 10 درصدی) به احتمال 80 تا 90 درصد قبول میشوند. بالای 20 درصدی ها که حتما قبولن.
روزی که تمام پاسخ برگ ها رو تصحیح کردند، (مثلا میخوان 1000 نفر تو کل کشور بپذیرند) اون روز درصد نفر 1000 م رو میگن کف نمره. پس الان جز خدا کسی از کف خبر نداره. پس کف نمره در سطح کشوری است. نه شهری!!!! اما کف رو یه حدسایی آنهم براساس پارسال میشه زد که من اصلا آن را قبول ندارم. چون سطح علمی بچه ها دائما فرق میکنه. اما اگه 500 نفر بگیرن احتمالا کف 30 درصد خواهد بود. اما اگه 1000 نفر بگیرن کف تا 10 یا 15 درصد هم میتونه برسه (زمزمه هایی هست که میگن امسال 1500 نفر میگیرن. اینجوری کف 0 درصده. اگر سر جلسه فقط اسمتون رو نوشتید، قبول میشید!!!:217: از شانس بد ما موقعی که تیزهوشان امتحان دادیم دوبرابر پذیرفتند. موقعی که المپیاد امتحان دادیم بازهم دو برابر پذیرفتند.:98: فکر کنم سال کنکور من دانشگاه تهران هم دوبرابر دانشجو بپذیره:41::41
درمورد پاسخنامه هم یه منبع موثق از بزرگان در کمیته فرمودند که کلید رو تحویل باشگاه دادند. حالا اونها یا امشب میزنن رو سایت یا فرداشب.
امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشند.
و من الله توفیق