پاسخ : ↑ کفبینی، اعلام درصد و بحثهای حاشیهای مرحله اول المپیاد زیست شناسی 1392
دوستان
این حرفهایی که میزنم 100 درصد برآورده نخواهند شد. اما احتمال بالای 95 درصد اتفاق می افتند. چون اصولا از منابع معتبر سوالام رو می پرسم:
کف پارسال 17 درصد بوده.
پارسال فکر کنم 1107 نفر پذیرفته شدن.
امسال به یک منبع خیلی معتبر با همین دستام ایمیل زدم و ایشون فرمودند که تصمیم باشگاه اینه که امسال حدود 1100 نفر قبول کنند. حالا دیگه اتفاقات غیر مترقبه رو من دیگه نمی دونم.
با این تفاسیر، افراد بالای 15 درصد شانس قبولی بالای 50 درصد دارن. بالای 20 درصدی ها شانس قبولیشون 70 درصده. بالای 25 درصد هم احتمال قبولیش 90 درصده. بالای 30 درصدی ها هم برن کارت ورود به جلسه آزمون مرحله 2 رو هفته اول اردیبهشت سال 93 از مدرسشون دریافت کنن.:89:
دوست عزیزی که گفتن چون 500 نفر میگیرن پس کف دوبرابر پارساله کاملا اشتباه میکنن. ایشون لابد معنی کف نمره رو نمی فهمند. ممکنه این دفعه 100 نفر بپذیرند اما کف 5 درصد باشه (درسته که غیرممکنه اما اینجوری گفتم تا دوهزاریتون بیفته!!!!)
پس خواهشا برید برای مرحله 2 آماده بشید. چون صحبت اضافی درباره کف نمره واقعا بیهوده و استرس آوره. شاید بعضیا الان به من بگن که تو برو بشین بخون و دیگه تو سایت نیا. اما خدا شاهده دوست دارم که رقابت زیبایی رو شاهد باشم. وگر نه شما رو تشویق میکردم که اینجا بحث بیهوده درباره کف بکنید و خودم مینشستم و برای مرحله 2 آماده می شدم. اما اینارو که گفتم از سر دلسوزی هستش. چون معرفت رو از المپیاد آموختم.:123: حالا این شما دوست عزیز هستید که دارای قدرت اختیار و انتخاب هستید.
درباره کلید سوالات هم بحث بیهوده نکنید. چون جز خدا دیگه کسی نمیتونه تغییرش بده.
اینم یه جایزه از طرف منِ نوعی به شما دوست عزیزی که حرفم رو پذیرفتی و رفتی سر درس و مشقت :57::57::57:
نمیگم آیریسک رو بزن تو دیوار. اما بعضی از دوستان رو میبینم که چندین ساعت آنلاین بودن. خدا شاهده که آیریسک هم راضی نیست شما از درس و مشقتون بیفتید. روزی یک ساعت کافیه برای آیریسک. ساعت 2:30 تا 3 بعد از ظهر که ناهار خوردید و دیگه نمیتونید درس بخونید بیایید آیریسک. اما جوری نباشه که بشینید پشت لپ تاپ و بیفتید تا سایت ها بعدشم نگاه کنید و ببینید که اذان مغرب رو هم دادند. ساعت 10 تا 10:30 هم دوباره یه سری به آیریسک بزنید و صفحه شخصی و پیامهاتون و ... رو چک کنید. والسلام نامه تمام
و من الله توفیق
سلام
انصافا دستش درد نکنه این همه نوشته
منبعی که بهش این توضیحات رو داده احتمالا موسخه
دوستانی که اطلا ندارن لطفا بیخودی و چرت و پرت نگن کف سال های پیش رو(قصد بی احترامی ندارم ولی خوب وقتی خبر نداری عوض اینکه چرت بنویسی هیچی ننویس)
کف دوره شانزده ، هفده تا هجده درصد بوود
کف دوره پونزده دقیقا یادم نیست ولی سی ،سی و یک بوود
کف دوره چهار ده بیست و دو بوود
و ...
احتمالا کف امسال هم مثل سال قبل هست چون سوالا یه خورده سخت شده بوود ولی خوب نمره منفی ها هم کمتر شده بوود
بازم میگم اطلا عاتی که بالا داده درسته.