J-J

New Member
لایک ها
113
pishi72 گفت
سلام.من رفتم سايت سنجش،اطلاعاتمو تاييد كردم و كد سوابقو گرفتم ولي بعد ديدم شماره ي سريالم اشتباهه.
حواسم نبود.من اصلا شماره سريال شناسناممو نميدونم ولي فك كردم خوب اين حتما درسته.
چيكار كنم حالا؟ اونجا نوشته ديگه هيچ تغييري نميشه داد. چيكار كنم؟؟؟؟
این شماره سریال مطابق شناسنامه ی قبلیه(قبل از عکس دار شدن)
مال خودم و دوستام همینطوریه
از مسئولش تو مدرسمون پرسیدم گفت اشکالی ایجاد نمیشه براتون

anishtain71

New Member
لایک ها
9
سلام:
بچه ها یه سوال دارم؟؟؟؟؟؟مگه نمیگن که برای برنامه ریزی کنکور روزانه 2 درس اختصاصی و 1 عمومی یا نهایتا 2 عمومی بگذارید؟خوب اگه اینجوری باشه از هرکدوم باید 4 یا 5 ساعت در روز مطالعه کنم!حالا سوالم اینه که تایم مطالعه هر درس در طی روز میره بالا اشکالی نداره؟میشه کمکم کنید لطفا؟

bihamta

New Member
لایک ها
345
من سوال شما رو دقیقا متوجه نشدم!
اما تا اونجایی که متوجه شدم میجوابم.
ببینید باید نسبی حساب کنید!اگه شما بخوای روزی 12 بخونی 4 ساعت عمومی زیاد نیس!
حالا اگه 6 ساعت خواستی بخونی 2 ساعت عمومی بذار 4 تا اختصاصی!
موضوع موقعیت خودته که وقتت چجور اجازه میده!
نگا کنید یه بنده خداییم به ما اینطوری میگفت:
ریاضی12،فیزیک9،شیمی6،ادبیات4،عربی2،معارف3،زبان 2!!!!
مجموعا:38 ساعت!!!!یعنی شما به اوون واحد درس باید توو هفته درس بخونی!
معلم فیزیک خودمونم میگفت کم کم باید توو هفته 9 ساعت فیزیک بخونید!
حالا بستگی به شرایط خودت داره!به قوت و ضعفت!به وقتی که داری و ... !
مثلا شما شیمیت خییییلی قویه شیمی رو میکنی 4 فیزیک رو 11!!!!اگه خواستی و تایمت اجازه داد بیشتر بخونی اوون دیگه به خودته کدوم واحددرسیو زیاد کنی!اما حداقل ها همون بالاییاست!
توو برنامه ریزی یکی از مهمترین اصول اولویت دادنه!و هیچکس جز خود شخص نمیتونه به برنامش اولویت بده!
میخوای 50 بخونی کف و حالت پایه رو اوون بالایی در نظر بگیر حالا 12 ساعت اضافی رو تقسیم کن،اولویت به دروسی که توش بیشتر مشکل داری!
اینم یه مدل بوود توی برنامه ریزی!
*گفتم که من سوالت رو دقیقا متوجه نشدم،سعی کردم کامل جواب بدم،نمیدونم تونستم جواب سوالت رو بدم یا نه،اگه متوجه نشدی بازم بپرس!*

موفق باشی دوست عزیز

anishtain71

New Member
لایک ها
9
منظورم اینه که اگه مثلا روزی 14 ساعت وقت مطالعه داشته باشم و مثلا شنبه برنامه ام این باشه:ریاضی ،فیزیک، ادبیات اونوقت مجبورم شنبه مثلا :5ساعت ادبیات بخونم ،5ساعت ریاضی ،4ساعت فیزیک(تا بشه 14) . اونوقت منظورم اینه که 5 ساعت ادبیات توی یه روز زیاد نیست؟؟؟تازه مثلا اگر در هفته 8 ساعت ادبیات داشته باشم فقط 3 ساعت واسم میمونه که اونم تو یه روز دیگه مثلا دوشنبه واسه مرور و تست میذارم.مشکل من اینه :اول اینجوری وقفه میافته دوم میترسم ساعت مطالعه یه درس رو در روز ببرم بالا یادگیری بیاد پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!1

bihamta

New Member
لایک ها
345
anishtain71 گفت
منظورم اینه که اگه مثلا روزی 14 ساعت وقت مطالعه داشته باشم و مثلا شنبه برنامه ام این باشه:ریاضی ،فیزیک، ادبیات اونوقت مجبورم شنبه مثلا :5ساعت ادبیات بخونم ،5ساعت ریاضی ،4ساعت فیزیک(تا بشه 14) . اونوقت منظورم اینه که 5 ساعت ادبیات توی یه روز زیاد نیست؟؟؟تازه مثلا اگر در هفته 8 ساعت ادبیات داشته باشم فقط 3 ساعت واسم میمونه که اونم تو یه روز دیگه مثلا دوشنبه واسه مرور و تست میذارم.مشکل من اینه :اول اینجوری وقفه میافته دوم میترسم ساعت مطالعه یه درس رو در روز ببرم بالا یادگیری بیاد پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!1

اولا که تووی یه روز 3 تا درس نمیذارن واسه 14 ساعت!!!!
من نمیدونم شما زنگای مطالعت چقده اما اگه 90 دیقه حساب کنی میشه 9 تا زنگ+1 نیم ساعت
مثلا میشه اینطوری گذاشت:دیف-دیف-دیف-ادبیات-معارف-فیزیک-فیزیک-فیزیک--عربی...نیم ساعت آخرم لغت زبان مثلا!
تنوع 3 تا درس توو یه روز خوب نیست!
دوما اینکه 5 ساعت ادبیات تووی یه روز خوندن اشتباهه!!!!نهایتا در حد 3 ساعت!!!
دروس عمومی رو سعی کن پیوسته بخونی نه یهویی...مثلا روزی 1 ساعت عربی بذار،نیم ساعت ادبیات!عمومی رو پیوسته نخونی نمیشه!
سوما شما مثلا 8 ساعت در هفته ادبیات داری!اولا که 8 زیاده...دوما این 8 ساعت رو خوردش کن!خورد خورد هر روز بخون!
روزی 1 ساعت!سه روز اول بخونش،4 روز بعدی تست بزن!
حالا تنظیمش با خودت اما خورد خورد و با دفعات بیشتر بخونی بهتره!مثلا شنبه میخونی،یکشنبه که میای شروع کنی 10 صفحه ای که شنبه خوندیو یه تورقی میکنی اول بعد 10-20 رو میخونی مثلا!
یا بذار که یه روز در میون 1.5 ساعت!
با دفعات بیشتر بخونی وقفه نمی افته و یادگیریم همچین آسیبی نمیبینه!

متوجه شدی منظورمو؟؟؟؟

anishtain71

New Member
لایک ها
9
چرا 8 ساعت ادبیات در هفته زیاده؟این برنامه فقط ماله 2 ماهه ها!!!!بهمن و اسفند میخوام تو دو ماه کتابا رو کامل بخونم که توی عید بیافتم رو دور تست زمان دار و مرور خلاصه ها.چون قبلا کتابها رو خوندم توی ذهنم هست ولی نه دقیق فقط سطحی!حالا میخوام تثبیتشون کنم.(نکته ای بخونم)در ضمن خیلی عالی راهنمایی میکنی.

یعنی شما میگی اگه تو یه روز 6تا درس بگذارم عیبی نداره؟اگه مثلا در هفته 74 ساعت وقت داشته باشم چه جوری تقسیم کنم؟به فرض اینکه همه دروس به یک اندازه احتیاج به مطالعه داشته باشند. و بین هر 90دقیقه چقدر استراحت بگذارم؟

pishi72

New Member
لایک ها
77
J-J گفت
pishi72 گفت
سلام.من رفتم سايت سنجش،اطلاعاتمو تاييد كردم و كد سوابقو گرفتم ولي بعد ديدم شماره ي سريالم اشتباهه.
حواسم نبود.من اصلا شماره سريال شناسناممو نميدونم ولي فك كردم خوب اين حتما درسته.
من الان تو فرم ثبت نام برا سريال شناسنامه،شماره قبليه رو بنويسم يا جديد رو؟؟؟؟؟

bihamta

New Member
لایک ها
345
anishtain71 گفت
چرا 8 ساعت ادبیات در هفته زیاده؟این برنامه فقط ماله 2 ماهه ها!!!!بهمن و اسفند میخوام تو دو ماه کتابا رو کامل بخونم که توی عید بیافتم رو دور تست زمان دار و مرور خلاصه ها.چون قبلا کتابها رو خوندم توی ذهنم هست ولی نه دقیق فقط سطحی!حالا میخوام تثبیتشون کنم.(نکته ای بخونم)در ضمن خیلی عالی راهنمایی میکنی.

یعنی شما میگی اگه تو یه روز 6تا درس بگذارم عیبی نداره؟اگه مثلا در هفته 74 ساعت وقت داشته باشم چه جوری تقسیم کنم؟به فرض اینکه همه دروس به یک اندازه احتیاج به مطالعه داشته باشند. و بین هر 90دقیقه چقدر استراحت بگذارم؟
حال دیگه خود دانی!

منظورت از 6 تا درس رو نفهمیدم اما تنوعش خوب باشه دیگه مثه همون مثالی که زدم.
عزیزم من تایم مدرسه و وقت خالی تو رو که نمیدونم!بین هر 90 دیقه 15 دیقه یا زنگا 75 دیقه وسطش یه ربع!دیگه هر جور خودت راحتی!

من مدل برنامه ریزیم اینطوریه که میشینم تعداد زنگی که هر درسی لازم داره رو مینویسم بعدش توو تایم ها و زنگها پخشش میکنم با نسبت معین(عمومی و اختصاصی)
مثلا روز کلا خالیت از ساعت 7 تا 7.30 شروع کن....90 دیقه یه ربع پیش برو تا وقت ناهار مثلا ساعت 2 بعد از ظهر!
بعدش تعطیل کن تا ساعت 4.30یا 4!(توو این فاصله ناهار بخور اگه 1 ساعتم خوابیدی که چه بهتر(1 ساعت بیشتر نشه))
ادامه رو هم تا شب با همون روال پیش برو!مثلا تا ساعت 12 یا 11.30!!!!

ببین این یه مدلش بود!هییییییییییچ الزامی نیس که تو هم اینطوری باشی!هر جور خودت راحتی همون کارو کن!اما سعی کن این آزمون و خطاها زود تموم شه و به یه برنامه و مدل ثابت برسی!

در ضمن نمیخواد از عید بیوفتی توو زمان دار از همین دی ماه شروع کن تست زمان دار زدنو اگه تاحالا شروع نکردی!

anishtain71

New Member
لایک ها
9
میشه بگی واسه هر درس چند ساعت در هفته گذاشتی؟
یه چیز دیگه:من عادت دارم کلا ریاضیات رو در قالب تست یاد بگیرم یعنی فقط تست میزنم و پاسخ هاش و نکته هاش رو میخونم به نظرت خوبه؟

bihamta

New Member
لایک ها
345
anishtain71 گفت
میشه بگی واسه هر درس چند ساعت در هفته گذاشتی؟
یه چیز دیگه:من عادت دارم کلا ریاضیات رو در قالب تست یاد بگیرم یعنی فقط تست میزنم و پاسخ هاش و نکته هاش رو میخونم به نظرت خوبه؟
زیاده و هفته ای نیس!
به نظرم یکم درسنامه بخونی و تمرین تشریحی حل کنی و مهمتر از اینکه سر کلاس باشی بهتره
تست و نکته هم بعدش!

mozhgan

New Member
لایک ها
127
سلام به همه دوستان عزیز...

من به شدت کمبود سوال هندسه دارم...

گاج سفید + خوشخوان رو خوندم..ولی بازم زیاد مسلط نیستم..
اگه کسی کتاب خوبی ترجیحا تستی میشناسه لطفا بگه....
مرسی

pishi72

New Member
لایک ها
77
pishi72 گفت
J-J گفت
pishi72 گفت
من هنوز ثبت نام نكردما! يكي كمك كنه خوب!
چي بنويسم؟؟!!!!!

meriom

New Member
لایک ها
23
من از آموزش و پرورش که پرسیدم واسه کد سوابق... گفتن که تمام دانش آموزای سمپاد نمیتونن بگیرن
...میخواستم بدونم تو همه شهرها این جوریه؟؟آخه یکم غیر عادی به نظر میرسه!!

zek

New Member
لایک ها
124
پیشی من الان که تو سایت سنجش بودم نوشته بود که هر سوالی داشتین به این شمار ه ها زنگ بزنین

• 15تا 6182213- 0261

90تا 6182188- 0261
ایشالا شنبه یه زنگ بزن اینجا ، ببین چی میشه
حالا تا یکشنبه وقت هست.خدا رو چه دیدی شاید تمدید کردن ایشالا.
آخه مگه موقع عکس دار شناسنامه هاتون ، شناسنامه هاتونو هم عوض کردن ؟؟؟ !!!!

به meriom :
منظورتون اینه که کد سوابق تحصیلی رو از سایت سنجش نمی تونن بگیرن ؟؟؟؟
من دیروز کدمو گرفتم

meriom

New Member
لایک ها
23
آره-آخه هیچ کدوم از بچه های مدرسه ما و مدرسه بقلیمون هنوز نتونستن کدو بگیرن!!...ولی انگار فقط مشکل ماست
...آخه آموزش پرورشم کاری نمیکنه همش میگه همه سمپادیا نمیتونن کدو بگیرن!!

abdi

New Member
لایک ها
171
pishi72 گفت
pishi72 گفت
J-J گفت
pishi72 گفت
چي بنويسم؟؟!!!!!
اگه كد سوابقتون رو گرفتيد، موقع ثبت‌نام، خودش جاي سريال شناسنامه و بقيه اطلاعاتتون كه تأييد كرديد رو پر مي‌كنه و شما نمي‌تونين تغييرش بديد. بهتره شنبه صبح در اولين فرصت (حتي به قيمت مدرسه نرفتن) به سازمان سنجش زنگ بزنين و مشكلتون رو بگيد تا كمكتون كنن.

anishtain71

New Member
لایک ها
9
meriom گفت
من از آموزش و پرورش که پرسیدم واسه کد سوابق... گفتن که تمام دانش آموزای سمپاد نمیتونن بگیرن
...میخواستم بدونم تو همه شهرها این جوریه؟؟آخه یکم غیر عادی به نظر میرسه!!
توی شهر ما هم همینطوریه!ما هم نمیتونیم کد بگیریم بهمون گفتن باید 25 بهمن ثبت نام کنید.

pishi72

New Member
لایک ها
77
abdi گفت
pishi72 گفت
pishi72 گفت
J-J گفت
pishi72 گفت
چي بنويسم؟؟!!!!!
اگه كد سوابقتون رو گرفتيد، موقع ثبت‌نام، خودش جاي سريال شناسنامه و بقيه اطلاعاتتون كه تأييد كرديد رو پر مي‌كنه و شما نمي‌تونين تغييرش بديد. بهتره شنبه صبح در اولين فرصت (حتي به قيمت مدرسه نرفتن) به سازمان سنجش زنگ بزنين و مشكلتون رو بگيد تا كمكتون كنن.
سه روزه همه تو سرم ميزنن كه چرا دقت نكردي موقع تاييد!!!!

ميخوام با همون شماره سريال غلط ثبت نام كنم بره پي كارش!!!!!!

خدايا خودت كمك كن...

بالا