maral-riazi

New Member
لایک ها
112
zek گفت
جمعه ساعت 13:30 برنامه گزینه جوان
موضوع : ثبت نام کنکور

راستی اونروز شبکه آموزش رو دیدین ؟؟؟؟/ من که ندیدم .
الان که داره برنامه ی گزینه جوان رو میده!

من اون روز دیدم .البته نه کامل.اقای توکلی نیومدن گفتن مشغله ی کاریشون زیاد بوده نتونستن بیان.

ولی فکر کنم ایشون امشب ساعت 8 تو برنامه ی فرصت برابر حرف بزنن.اگر تونستید ببینید حتما . . .

J-J

New Member
لایک ها
113
m-s گفت
چه قدر امسال ثبت نامو پیشرفته کردن!!!!

واسه ما که این خبرا نبود
همه چیزو دارن رو ما امتحان می کنن!
71 ایها برن دریا هم باید با خودشون آب ببرن مبادا دریا یهو خشک شه!

zek

New Member
لایک ها
124
Ali1993 گفت
2 تا سوال آرایه
1- درهمه ی ابیات زیر به جز بیت ... آرایه ی ادبی ایهام تناسب وجود دارد .
الف - عنقا شکار کس نشود دام بازچین کانجا همیشه باد به دست است دام را
ب - در بزم دور یک دو قدح درکس و برو یعنی طمع مدار وصال مدام را
ج - راز درون پرده ز رندان مست پرس کاین حال نیست زاهد عالی مفام را
د - در عیش نقد کوش که چون آبخور نماند آدم بهشت روضه ی دارالسلام را
2- در کدام بیت آرایه ی ایهام تناسب وجود دارد ؟
الف - روی و چشمی دارم اندر مهر او کاین گهر می ریزد ، آن زر می زند
ب - بیابانی آمدش ناگاه پیش ز تاپیدن مهر پهناش بیش
ج- چون شبنم اوفتاده بدم پیش آفتاب مهرم به جان رسید و به عیوق بر شدم
د - بی مهر رخت روز مرا نوز نمانده است وز عمر مرا جز شب دیجور نمانده است .
من هردو سوالو از دبیر ادبیات کنکورمون (!) پرسیدم.
دبیر واقعا باسوادی هستن ، و میشه گفت بهترین دبیر ادبیات شهرمون

درمورد ایهام تناسب که گزینه1 سوال 1 هم داره یا نه ، یه نکته جالبی گفتن حیفم اومد نگم
گفتن : ما زمانی ایهام داریم که سر معنی اون لغت یه کوچولو شک کنیم ، یه ذره به فکر بندازدمون که کدوم درسته !!!
مثلا عنقا شکار کس نشود دام بازچین ، این دام 1000% تله هست دیگه ، نمیشه بگیم که پرنده ، شکار هر کسی نمیشه ، گاو و گوسفنداتو جمع کن !!!!!!
معنی نداره .با گاو و گوسفند که پرنده شکار نمیکنن !!!
. پس سوال کاملا درسته ، همون گزینه 4
تو گزینه 4 هم دیگه روضه رو نمیشه ایهام تناسب گرفت . دلیلش هم مثل همون دلیل دام هست

اما سوال 2
ببینین تو گزینه 1 نمی تونیم روی رو ایهام بگیریم . آخه معنی نداره که من Zn و چشمی دارم که ....
آخه Zn چه ربطی به چشم داره ؟؟؟!!! واسه همین نمیشه روی رو ایهام تناسب گرفت
گزینه 3 کاملا درسته ، ولی این تست باز هم اشتباه هست
چون تو گزینه 4 : بی مهر رخت ..... این مهر ایهام داره که معنی خورشیدش با نور تناسب داره ، میشه ایهام تناسب

در نهایت : آقای علی 1993 واقعا ممنون واسه سوالای خوبتون

meriom

New Member
لایک ها
23
کسی میدونه اگه دبیر یه درسی اون درسمونو حذف کنه چی میشه؟؟دبیر فیزیکمون منو تهدید کرده که حذفم میکنه اونم بخاطر غیبت(خداییش زیاد غایب شدم ولی به زور که نمیشه رفت سر یه کلاسی!)
گفته برگه نمره مو امضا نمیکنه...یعنی میتونه هیچ نمره ای بم نده؟بعد اگه این کارو کرد من باید چیکار کنم؟!!!

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
zek گفت
Ali1993 گفت
2 تا سوال آرایه
1- درهمه ی ابیات زیر به جز بیت ... آرایه ی ادبی ایهام تناسب وجود دارد .
الف - عنقا شکار کس نشود دام بازچین کانجا همیشه باد به دست است دام را
ب - در بزم دور یک دو قدح درکس و برو یعنی طمع مدار وصال مدام را
ج - راز درون پرده ز رندان مست پرس کاین حال نیست زاهد عالی مفام را
د - در عیش نقد کوش که چون آبخور نماند آدم بهشت روضه ی دارالسلام را
2- در کدام بیت آرایه ی ایهام تناسب وجود دارد ؟
الف - روی و چشمی دارم اندر مهر او کاین گهر می ریزد ، آن زر می زند
ب - بیابانی آمدش ناگاه پیش ز تاپیدن مهر پهناش بیش
ج- چون شبنم اوفتاده بدم پیش آفتاب مهرم به جان رسید و به عیوق بر شدم
د - بی مهر رخت روز مرا نوز نمانده است وز عمر مرا جز شب دیجور نمانده است .
من هردو سوالو از دبیر ادبیات کنکورمون (!) پرسیدم.
دبیر واقعا باسوادی هستن ، و میشه گفت بهترین دبیر ادبیات شهرمون

درمورد ایهام تناسب که گزینه1 سوال 1 هم داره یا نه ، یه نکته جالبی گفتن حیفم اومد نگم
[HIGHLIGHT=#ffff00]گفتن : ما زمانی ایهام داریم که سر معنی اون لغت یه کوچولو شک کنیم ، یه ذره به فکر بندازدمون که کدوم درسته !!! [/HIGHLIGHT]
مثلا عنقا شکار کس نشود دام بازچین ، این دام 1000% تله هست دیگه ، نمیشه بگیم که پرنده ، شکار هر کسی نمیشه ، گاو و گوسفنداتو جمع کن !!!!!!
معنی نداره .با گاو و گوسفند که پرنده شکار نمیکنن !!!
. پس سوال کاملا درسته ، همون گزینه 4
تو گزینه 4 هم دیگه روضه رو نمیشه ایهام تناسب گرفت . دلیلش هم مثل همون دلیل دام هست

اما سوال 2
ببینین تو گزینه 1 نمی تونیم روی رو ایهام بگیریم . آخه معنی نداره که من Zn و چشمی دارم که ....
آخه Zn چه ربطی به چشم داره ؟؟؟!!! واسه همین نمیشه روی رو ایهام تناسب گرفت
گزینه 3 کاملا درسته ، ولی این تست باز هم اشتباه هست
چون تو گزینه 4 : بی مهر رخت ..... این مهر ایهام داره که معنی خورشیدش با نور تناسب داره ، میشه ایهام تناسب

در نهایت : آقای علی 1993 واقعا ممنون واسه سوالای خوبتون
شرمنده م که اینو می گم
چیزایی که نوشتین تقریبا همشون غلطن . اون جمله ای که های لایتش کردم تعریف ایهامه نه ایهام تناسب . این 2 تا کاملا فرق دارن .
تعریف ایهام تناسب : آوردن لفظی است با 2 معنی که یک معنی آن پذیرفتنی است اما معنی دوم با دیگر اجزای بیت یا جمله ایجاد تناسب یا مراعات نظیر می کند .
مثال : یکی را حکایت کنند از ملوک که بیماری رشته کردش چو دوک
رشته نوعی بیماری است اما در معنای دوم خود ( نخ و ریسمان ) با دوک تناسب دارد .
مثال : ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است .
ماه در معنای معشوق قابل قبول است اما در معنای دوم خود ( سی روز ) با هفته و سال تناسب دارد .
در این دو مثال معنای دوم رشته و ماه اصلا به بیت و جمله نمی خوره . ( لف و نشر مرتب ! )
منبع : کتاب آرایه های ادبی نشر الگو صفحه ی 121
اما سوال 2 : طبق چیزایی که بالا نوشتم این دقیقا ایهام تناسبه . در بیت کتاب درسی ( گویند روی سرخ تو را سعدی که زرد کرد اکسیر عشق بر مسم افتاد و زر شدم ) هم روی اصلا معنی Zn نمی ده ولی در این معنی با مس و زر تناسب داره .
گزینه ی 3 هم درست نیست . چون مهر ایهام داره نه ایهام تناسب . ( هم معنی محبت و هم معنی صورت خورشید مانند به بیت می خورن )
کسی میدونه اگه دبیر یه درسی اون درسمونو حذف کنه چی میشه؟؟دبیر فیزیکمون منو تهدید کرده که حذفم میکنه اونم بخاطر غیبت(خداییش زیاد غایب شدم ولی به زور که نمیشه رفت سر یه کلاسی!)
گفته برگه نمره مو امضا نمیکنه...یعنی میتونه هیچ نمره ای بم نده؟بعد اگه این کارو کرد من باید چیکار کنم؟!!!
جدی جدی ممنوع الکنکور میشی !پیشنهاد من اینه که اگه فیزیکت خوبه و معلمت نمی ذاره سر کلاسش نری ، ته کلاس بشینی و کار خودتو انجام بدی . در سایر مواقع هم به قدری غیبت معلم رو کنی که به گوشش برسه و عصبانی شه ، به طوری که دیگه جواب سلامتو هم نده .
من با همین فرایند سر کلاس شیمی نمی رم .

zek

New Member
لایک ها
124
اولا اگه دقت کنین من هم گفتم ایهام یعنی اون
تعریف ایهام تناسب چیزی که تو جزومه :بکار بردن یک واژه دارای دو معنی دور از ذهن و نزدیک به ذهن که معنی نزدیک به ذهن آم با یک یا چند واژه ی دیگر رابطه تناسب داشته باشد بگونه ای که خواننده رابسوی معنی نزدیک به ذهن سوق دهد اما در ایهام تناسب پیوسته معنی دور از ذهن مورد نظر ما خواهد بود
....
خیلی به ندرت پیش میاد که معنی دور تناسب ایجاد کنه .... اما میشه . اگه خواستید میتونم مثال بزنم
تو هردو مثالای شما معنی اگه دقت کنین معنی نزدیک به ذهن یعنی ماه سی روزه و رشته با سال و دوک تناسب ایجاد کرده .در حالی که معنی دور از ذهن استعاره از معشوق و همون بیماری .. معنی مورد نظرماس .

او عنقا ... معنی نزدیک به ذهن که با دیدن پرنده و شکار کردن ذهن ما مستقیم به سمت اون کشیده میشه ، تله هست. پس معنی دورش گاو و گوسفنده. اما معنی مورد نظر ما نیست.(به تعریف دقت کنید )
اگه بخواهیم ایهام تناسب باشه باید مفهوم اصلی در بیت ، معنی دور باشه . مفهوم مورد نظر که 100% تله جمع کردنه. پس گاو و گوسفند معنی نزدیک باید باشه که اصلا هم اینطور نیست.

اما سوال 2 ، معنی مورد نظر تو بیت قبول داریم که چهره هست یعنی اونقدر که گریه کرده چهره اش زرد شده . پس معنی مورد نظر چهره باید معنی دور باشه. پس معنی نزدیک زد.ان هست که با توجه به اومدن چشم اصلا معنی نمیده
و البته بیت سعدی با این بیت خیلی فرق داره .
گزینه 3 هم درسته کاملا . مهر بمعنی محبت و خورشید که خورشید( معنی نزدیک ) با آفتاب تناسب داره. میشه ایهام تناسب.
بعدشم ایهام تناسب اینطوری نیست که همینطوری کشکی ایهام تناسب بگیریم همه چی رو ....

من با حرفای دبیرمون کاملا قانع شدم. اگه باز هم قبول ندارین ، مفصل تر بگم .....

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
ما روی تعریف ایهام تناسب با هم مشکل داریم و هر چقدر هم که بحث کنیم به نتیجه نمی رسیم . به هر حال من برای حرف های خودم رفرنس دادم . مثال ها و توضیحات رو هم عینا از روی کتاب نوشتم .
[HIGHLIGHT=#ffc000]میشه بقیه هم نظر بدن ؟[/HIGHLIGHT]

mozhgan

New Member
لایک ها
127
Ali1993 گفت
[HIGHLIGHT=#ffc000]میشه بقیه هم نظر بدن ؟[/HIGHLIGHT]

خب وقتی هیچی ادبیات تو کتم نمیره ! چطوری نظر بدم؟!

نظری ندارم!

meriom

New Member
لایک ها
23
معلم ما گفت منبعمون واسه کنکور فقط باید کتاب آرایه های ادبی رشته انسانی باشه توی اونم معنی ایهام تناسب دقیقا همونیه که ali1993 نوشته...ولی من نفهمیدم فرق اون با تعریف zek چیه!!

bihamta

New Member
لایک ها
345
من الان ثبت ناممو تکمیل کردم!

در ضمن اینم توو سایت کاظم خوندم:
آغاز ثبت نام کنکور 90
رئيس سازمان سنجش آموزش کشور با تشريح برخي تغييرات کنکور 1390 از اختصاص کد رهگيري براي دانش آموزان خبر داد و گفت: ثبت نام آزمون سراسري سال 90 با تأکيد بر تأثير نمرات دروس به جاي معدل از 16 آذرماه آغاز مي شود و در 28 آذر به پايان مي رسد.
محمد حسين سرورالدين افزود: کارگروه ماده 4 کنکور متشکل از وزراي علوم و آموزش و پرورش تاکنون تصميمي درباره تغيير در نحوه سوابق تحصيلي داوطلبان کنکور 90 نگرفته است از اين رو هنوز قطعي نشده است که چند درصد سوابق تحصيلي کنکورهاي 90 در قبولي اعمال مي شود.
وي اظهار داشت: در نتيجه فعلا مانند سال گذشته همان 15 درصد اعمال مي شود با اين تفاوت که در کنکور 90 ديگر معدل تأثير گذار نيست و نمرات دروس به عنوان سوابق تحصيلي لحاظ مي شود.

ثبت‌نام كنكور سراسري سال 1390 از 16 آذر ماه شروع شده و تا 28 آذر ماه ادامه دارد.
دكتر حسين توكلي با اشاره به آغاز ثبت‌نام آزمون سراسري از هفته آينده، گفت: ثبت‌نام كنكور تا 28 آذرماه سال جاري و به مدت 13 روز ادامه دارد.
وي با اشاره به برگزاري آزمون سراسري در طي روزهاي 9، 10 و 11 تيرماه سال آينده، اظهار كرد: روند اجرايي برگزاري آزمون همانند سال گذشته است و تغييري ندارد.
توكلي درخصوص تغييرات كنكور 90، خاطرنشان كرد: در زمينه تاثير بيشتر سوابق تحصيلي در آزمون سراسري سال آينده نسبت به سال گذشته، دريافت كد رهگيري توسط داوطلبان براي ثبت‌نام در آزمون و ديگر موارد بايد در كارگروه ماده چهار تصميم گيري شود.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

abdi

New Member
لایک ها
171
سلام به همگي.
1- يه سوال ديفرانسيل: مشتق پذيري تابع
را در x=1 بررسي كنيد.

سوال تستي نيست. فرض كنيد تو امتحان نهايي اومده و مي‌خوايد پاسخ تشريحي بنويسيد.

2- يه سوال گسسته ساده ولي قشنگ: تمامي درايه‌هاي غيرقطري مربع ماتريس مجاورت گراف كامل
(چي شد!
) را با هم جمع مي‌كنيم. حاصل كداميك مي‌تواند باشد؟

الف) 142 ب) 143 ج) 144 د) 145

apvrya

New Member
لایک ها
7
اول سلام
اگه درستن تا توضیح بدم
جواب سوال اول که میشه از چپ 0.5 و از راست هم 0.5 - و تو خوده 1هم فکر کنم0.5 که میشه از راست مشتق ناپذیر واز چپ مشتق پذیر در تو یک هم دارای حد و پیوسته البته اینو اول باید میگفتم
جواب دوم هم که 144
یه خواهش کسایی که هندسه تحلیلی رو تو ترم یک خوندن بگن الگو بهتره یا خشخوان یا ده استاد یا سبز > من هندسه رو گذاشتم واسه ترم دوم .
منتظرم

abdi

New Member
لایک ها
171
سوال دومي درسته، مي‌شه 144. اما متأسفانه سوال اول رو درست حل نكردين. ولي در هر صورت لطفاً راهتون رو بذاريد.

apvrya

New Member
لایک ها
7
اول سلام (اگه از لا تین استفاده نمیکردم به هم میریخت)
f(x)=arc sin 2x\1+x^2
peyvastegi= -1<2x\(1+x^2)<1 >>>>> (x-1)^2>=0 and (x+1)^2>0 hamishe doros nist to yek barabare sefr pas khode yek nist
moshtah= az formole U'/(1-u^2)^1/2 ( 2.(x-1).(x+1)/(1+x^2)^2 )/ ( 1- (4x^2)/(1+X^2)^2 )^1/2 age zire radikale pain ro makhrach moshtarak begirim ba'd sorat ro (tavan doha) mozdavaj konimesh fun ba'desh hamon jomalat mozdavaj ro be morabba' tabdil konim va az zire radika hame bidon ghadremotlagh mian biron (be joz x-1)va be rabeteye pain miresim
f'= ( 2(x-1)(x+2)/(1+x^2) )/ ( *(x-1)*.(x+1)/ (1+x^2) ) alamate do setare be jaye ghadre motlagh be kar bordam
که ایکس بعلاوه ی یک بالا با پایین خط میخوره و پایین که ایکس منهای یک داره رو تعیین علامت میکونیم و مشتق رو حساب میکنیم
حالا از یک سمت راست برابر یک و از چپ هم منفی یک اگه جابه جا گفتم معذور

امیدوارم دیگه اشتباه نباشه

اما دومی مجموع درایه های غیر قطری برابر 2qو qرو بدست میاریم و تو گراف کامل باید حاصلضرب دو عدد متوالی باشه که2q=144>>>q=72>>p=9
[TABLE][TR][TD]
[/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD][hr:9669b56fc1][/TD][/TR][TR][TD]
یه خواهش کسایی که هندسه تحلیلی رو تو ترم یک خوندن بگن الگو بهتره یا خشخوان یا ده استاد یا سبز > من هندسه رو گذاشتم واسه ترم دوم .
منتظرم[/TD][/TR][/TABLE]

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
apvrya گفت
ا
منتظرم
من الگو و 10 استاد رو می زنم . برای فصل 3 که خیلی کلفته معلممون مرآت رو هم کپی کرد .

saeedkh

New Member
لایک ها
3
سلام ببخشید کسی دیشب برنامه فرصت برابر رو دید
میخواستم ببینم مدرس دیفرانسیل راه حل سوم رو چی گفت اخه مو قع گفتنش مجبور شدم گوشیم رو جواب بدم

pishi72

New Member
لایک ها
77
سلام.من رفتم سايت سنجش،اطلاعاتمو تاييد كردم و كد سوابقو گرفتم ولي بعد ديدم شماره ي سريالم اشتباهه.
حواسم نبود.من اصلا شماره سريال شناسناممو نميدونم ولي فك كردم خوب اين حتما درسته.
چيكار كنم حالا؟ اونجا نوشته ديگه هيچ تغييري نميشه داد. چيكار كنم؟؟؟؟

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
Ali1993 گفت
در مورد سوال 2 که هیچ بحثی نیست .( تست گزینه ی 2 سال 86 )
جالبه که یه بیت مال کتاب درسیه ، به ایهام تناسب زر و روی در در خود کتاب اشاره شده .
اما تست اول جزء تستای تالیفی کتاب آرایه س .
تو پاسخ نامه زده گزینه ی یک
در گزینه ی 3 پرده با مقام که اونم یه اصطلاح موسیقیه تناسب داره ! ( ما هر وقت سر کلاس از این نکته ها می شنویم می پرسیم اینو باید از کجا می دونستیم ؟ می گه خب حالا که دونستید . )
در گزینه ی 2همون طور که گفتید مدام ( در این جا به معنی همیشگی ) با بزم وقدح تناسب داره . ( معنی دیگه ش نوعی شرابه )
گزینه ی 4 که ایهام تناسبش به عقل جن هم نمی رسه .( یه ذره فاصله می ذارم تا این بیتو هر جوری که به عقلتون می رسه بخونید و معنی کنید . عمرا چیزی رو که پاسخ نامه نوشته ومن این زیر می نویسم به ذهنتون برسه ، این خط این نشون ! )

............................................................
................
..................
...................
....................
..................
.................
..................
.................
................
......................
..................
..................
................
...............
بهشت این جا اصلا به معنی بهشت نیست ! که اگه بود می شد ایهام نه ایهام تناسب .
فعله به معنی رها کرد از مصدر هشتن ! که با دار السلام که یکی از نامای بهشته تناسب داره .
و اما گزینه ی یک ...
طبق اطلاعات عمومی من عنقا (Angha) یعنی عقاب . چون به اطلاعات عمومی من اعتمادی نبود یکی از بچه ها رفت از تو لغت نامه دید .
معنی کرده بود پرنده ای افسانه ای که ...

خب دام مصراع اول که معنی تله می ده در معنی دیگرش که این جا نمی خوره ( گاو و گوسفند و ... ) با عنقا تناسب داره دیگه .
لطفا نگید گاو کجا ؟ پرنده ی افسانه ای کجا
در همین کتاب روح رو با چشم تناسب گرفته .
همه قبول دارن که هر 4 گزینه ایهام تناسب دارن ؟
امروز ادبیات داشتیم . معلممون سوال گزینه 2 رو قبول کرد که غلطه ولی درباره ی سوال تالیفیه گفت که دام قبلا ( یعنی موقعی که شعر سروده شده ) معنی چارپایان نداشته . به نظر من که بیخود میگه ! شاید اگر این هم سوال گزینه 2 بود قبول می کرد .

apvrya

New Member
لایک ها
7
Ali1993 گفت
apvrya گفت
ا
منتظرم
من الگو و 10 استاد رو می زنم . برای فصل 3 که خیلی کلفته معلممون مرآت رو هم کپی کرد .
سلام به zekو ali1993وabdiو همگی
بودجم کفایت نمیکنه دو تا کتاب بگیریم اگه ممکنه بگو کدوم کتاب اون یکی دیگه رو دربر میگیره همونو بگیرم . اگه بگین خیلی ممنون میشم (با دلیل)( به هیچ کدوم از این کتابا دسترسی ندارم انتخاب کنم.)

بالا