به نظر من این که غلط هاتون در گاج و خوشخوان رو دوباره بررسی کنید ، بهتر از اینه که یه کتاب دیگه رو بزنید . چون بیشتر سوالای همه ی کتابا تستای کنکورای سالای گذشته س . اگه برید یه کتاب دیگه رو بزنید بازم همون نکته هارو می بینید و چون طبق گفته ی خودتون رو نکته ها تسلط ندارید بازم نمی تونید حل کنید .
چرا دیگه!همون جوری که توی سایت سازمان سنجش نوشته میری آموزش پرورش ناحیه ای که درس خوندی،بعد اطلاعاتت رو توی سایت آموزش پرورش سرچ میکنن،اگه بود فرم شماره 2رو بهت میدن که نمراتت توشه اگه درست بودن تیک میزنی بعد فرم شماره 3 رو بهت میدن(چند بارم اثر انگشت ازت میگیرن)درضمن اگه اطلاعاتت توی آموزش پرورش هم نبود فرم شماره 2 رو باید دستی خودت پر کنی ،همین!نگران نباش چون اطلاعات ما توی سنجش نیست سازمان سنجش بعد از 10 دی ماه یعنی اتمام مهلت مراجعه به آموزش پرورش اطلاعات ما رو توی سایت آپدیت میکنه در نتیجه میدونه که ما آذر ماه بی هویت بودیم و اجازه ثبت نام نداشتیم!!!توکلت به خدا باشه دوست عزیز.من همه اینها رو بعد از یه هفته دوندگی فهمیدم.التماس2a
من هنوز به خاطر این موضوع ثبت نام نکردم مدرسه هم میگه مشکلی نداره در حقیقت قصور از طرف مدرسه ست که اطلاعات جدیدو به آموزش پرورش ارسال نکرده ( به نظر من)
تو رو خدا اگه کسی اطلاع قطعی در این باره بدست آورد اینجا بگه
خواهش
ممنون
اولا که زیستو نمیخونن میخورن!!(اینو همیشه معلممون میگه!)من خودم این جوری میخورم(!) که اول یه دور کتابو میخونم(الکی نه!...کلا هیچ وقت حتی بار اول زیستو الکی نخون) بعد یه هفت هشت ده رنگ ماژیک و خودکارو اینا میذارم کنار دستم یه رنگ جیغشو(زرد از همه تو چشم تره!!) انتخاب میکنم واسه این اغلب و برخی و اینا!!(از همون یه رنگ خاص واسه کل کتابای دوم سوم و پیش استفاده کنی بهتره)بقیشم هرجا واقعن لازم بود خط میکشم...فقط چیزایی که خط میکشین ترجیحا جمله نباشند...عبارت یا کلمه باشن بهتره...بعد دور دوم...این دفعه واو به واوشو میخونی رو چیزایی که خط کشیدی بیشتر تمرکز میکنی ولی همشو باید بخونی چون 100بارم که کتابو بخونی بار 101ام یه چیز جدید پیدا میکنی!!هر جا هم اسم این جک و جونورا بود برگرد کل چیزایی که تو فصلای قبل و بعد راجبشون هست بخون اوناییشم که هی یادت میره و هر دفعه واست جدیدن اون گوشه موشه ها بنویس!!تو زیست1و2 کمتره ولی تو پیش اسم دانشمندم زیاده که البته هیچ وقت نمیان بگن فلانی کی بود!!ولی به خصوص اسم اون جانداری که باش کرده رو باید خوب بلد باشی شکلها هم که باید دقیقا بتونی وقتی کتاب بسته است خودت تجسم کنی!!بعد تازه باید شروع کنی تست زدن تو تستم اگه نکته خفنی دیدی(نه از این چیزایی که عمرا به ذهن طراح برسه ها!!)اونارم یه جایی پیدا کن بنویس ...هیچی دیگه تموم شد اگه خواستی میتونی بعد از اینکه تست زدی و با جاهای نکته خیز(!!) آشنا شدی دوباره یه دور بخونی!!
ولی این رنگی کردن خیلی واسه من فایده داره همین که دارم دنبال چیزای مهم میگردم که خط بکشم کلی چیز جدید پیدا میشه!!ولی خب بعضیام دوست ندارن زیاد کتابشون شلوغ باشه!!
البته صد در صد این بهترین روش نیست!!این روشیه که من زیست میخونم(البته در ایده آل ترین حالت!)!!
در نهایت باید به جایی برسی که علاوه بر اینکه هر فصلو جدا جدا بلدی وقتی میگن حشره یه صفحه کامل راجب حشره از کل کتابها بنویسی
یا مثلا وقتی خوندی اسکلریید بافتی منشعبه باید همون لحظه بیاد تو ذهنت که ماهیچه قلبیم تو بافتهای جانوری منشعب بود!!
با خوردن کتاب کاملا موافقم .....................اما به نظر من بجای خوندن کتاب درسی توی مرحله اول خوندن یه کتاب اموزشی خوب خیلی بهتره مثلا من همیشه واسه خوندن زیست اول میرم قسمتهای اموزشی کتاب سبزکه توی پاسخنامه شه(البته توی زیست 2 و پیش2کادر اموزشی نداره)رو خوب میخونم سعی میکنم همه چیزاشو صددرصد یاد بگیرم بعضی جاها کتاب طراحان و کتاب کار انتشارات فاطمی خوب جزئیاتو توضیح داده اما سبز یه چیزه دیگست. بعداز یاد گرفتن کامل اون متنها. سراغ کتاب درسی میرم چون توضیح های کتاب چنگی به دل نمیزنن خودم بعضی چیزای لازمو به نوشته کتاب اضافه میکنم. وچیزای خیلی مهمو مارکر می کشم برای مرورهای بعدی دیگه نیازی به خوندن کتابی جز کتاب درسی نیست چون با اضافه کردن مطالب مختلف حکم یه جزوه ی کامل رو داره.نوشتن و یادگرفتن تمام نکته ها در مورد تمام موجوداتی که توی کتاب اومدن واقعا نیازه .....بعداز 7 8بار خوندن تست بزنی احتمال اشتباه داشتن واقعا بعیده
چرا دیگه!همون جوری که توی سایت سازمان سنجش نوشته میری آموزش پرورش ناحیه ای که درس خوندی،بعد اطلاعاتت رو توی سایت آموزش پرورش سرچ میکنن،اگه بود فرم شماره 2رو بهت میدن که نمراتت توشه اگه درست بودن تیک میزنی بعد فرم شماره 3 رو بهت میدن(چند بارم اثر انگشت ازت میگیرن)درضمن اگه اطلاعاتت توی آموزش پرورش هم نبود فرم شماره 2 رو باید دستی خودت پر کنی ،همین!نگران نباش چون اطلاعات ما توی سنجش نیست سازمان سنجش بعد از 10 دی ماه یعنی اتمام مهلت مراجعه به آموزش پرورش اطلاعات ما رو توی سایت آپدیت میکنه در نتیجه میدونه که ما آذر ماه بی هویت بودیم و اجازه ثبت نام نداشتیم!!!توکلت به خدا باشه دوست عزیز.من همه اینها رو بعد از یه هفته دوندگی فهمیدم.التماس2a
pishy میدونی مشکل من چیه؟ تو اون برگه ای که مدرسه داده بود که انگشت بزنیم اونجام شماره سریال اشتباه بوده یعنی مال شناسنامه قبلی بوده و منم چون از حفظ نبودم همین جوری انگشت زدم یعنی تایید کردم !!!! (هنوز ثبت نام نکردم)
الان نمیدونم مشکل تو هم همینه یا نه؟؟ یا اینکه فقط سایت سازمان سنجش اشتباه نشون میده؟؟
حتما رسیدگی بکن از طریق آموزش و پرورش و سنجش. حتما حتما