pishi72

New Member
لایک ها
77
esteghlal گفت
pishy میدونی مشکل من چیه؟ تو اون برگه ای که مدرسه داده بود که انگشت بزنیم اونجام شماره سریال اشتباه بوده یعنی مال شناسنامه قبلی بوده و منم چون از حفظ نبودم همین جوری انگشت زدم یعنی تایید کردم !!!! (هنوز ثبت نام نکردم)
الان نمیدونم مشکل تو هم همینه یا نه؟؟ یا اینکه فقط سایت سازمان سنجش اشتباه نشون میده؟؟

حتما رسیدگی بکن از طریق آموزش و پرورش و سنجش. حتما حتما

ایشاالله مشکلمون حل میشه
دقيقا دقيقا دقيقا!!!
تو اون برگه (نمون برگ شماره 2) شماره سريالم اشتباه بود ولي من نميدونستم و تاييد كردم و نمون برگ شماره ي سه رو گرفتم!!!! اين به كنار! تاييد اين برگ مشكلي نداره ميشه درستش كرد ولي من خنگ برا گرفتن كد سوابق تحصيلي رفتم سايت سنجش و اونجا هم تاييد كردم و كد هم گرفتم!
ولي هنوز ثبت نام نكردم!

امروز زنگ زدم سازمان!
(نميدونين با چه حالتي!
) گفتن اونايي كه شماره سريالشون اشتباهه ميمونن بهمن ماه ثبت نام ميكنن! من هي ميگفتم من تاييد كردمااااااااا!كدو گرفتمااااااااااااااا! اونم ميگفت باشه برو اداره ي آموزش و پرورش.ميموني بهمن. انگار نميفهميد چي ميگم.
احساس ميكنم آبدارچي،مستخدمي چيزي بود!!!!!

meriom

New Member
لایک ها
23
anishtain71 گفت
anishtain71 گفت
meriom گفت
anishtain71 گفت
meriom گفت
من از آموزش و پرورش که پرسیدم واسه کد سوابق... گفتن که تمام دانش آموزای سمپاد نمیتونن بگیرن
...میخواستم بدونم تو همه شهرها این جوریه؟؟آخه یکم غیر عادی به نظر میرسه!!
توی شهر ما هم همینطوریه!ما هم نمیتونیم کد بگیریم بهمون گفتن باید 25 بهمن ثبت نام کنید.

یعنی واسه اینکه اونموقع بتونیم ثبت نام کنیم هیچ کاری نباید بکنیم؟؟یه فرمی...چیزی...!!
...آخه اینجوری که اونا نمیفهمن ما مشکل داریم!!
چرا دیگه!همون جوری که توی سایت سازمان سنجش نوشته میری آموزش پرورش ناحیه ای که درس خوندی،بعد اطلاعاتت رو توی سایت آموزش پرورش سرچ میکنن،اگه بود فرم شماره 2رو بهت میدن که نمراتت توشه اگه درست بودن تیک میزنی بعد فرم شماره 3 رو بهت میدن(چند بارم اثر انگشت ازت میگیرن)درضمن اگه اطلاعاتت توی آموزش پرورش هم نبود فرم شماره 2 رو باید دستی خودت پر کنی ،همین!نگران نباش چون اطلاعات ما توی سنجش نیست سازمان سنجش بعد از 10 دی ماه یعنی اتمام مهلت مراجعه به آموزش پرورش اطلاعات ما رو توی سایت آپدیت میکنه در نتیجه میدونه که ما آذر ماه بی هویت بودیم و اجازه ثبت نام نداشتیم!!!توکلت به خدا باشه دوست عزیز.من همه اینها رو بعد از یه هفته دوندگی فهمیدم.التماس2a

راستیmeriomوقتی فرم 3 رو پرکردی تا روزی که مهلت ثبت نام هست که اگه تمدید نشه تا 28آذره هی به سایت سنجش سر بزن خدا رو چه دیدی شاید سوابقت اومد!!!

بالاخره...
امروز مدرسه مون فرم شماره 3 رو بمون داد

zek

New Member
لایک ها
124
pishi72 گفت
esteghlal گفت
pishy میدونی مشکل من چیه؟ تو اون برگه ای که مدرسه داده بود که انگشت بزنیم اونجام شماره سریال اشتباه بوده یعنی مال شناسنامه قبلی بوده و منم چون از حفظ نبودم همین جوری انگشت زدم یعنی تایید کردم !!!! (هنوز ثبت نام نکردم)
الان نمیدونم مشکل تو هم همینه یا نه؟؟ یا اینکه فقط سایت سازمان سنجش اشتباه نشون میده؟؟

حتما رسیدگی بکن از طریق آموزش و پرورش و سنجش. حتما حتما

ایشاالله مشکلمون حل میشه
دقيقا دقيقا دقيقا!!!
تو اون برگه (نمون برگ شماره 2) شماره سريالم اشتباه بود ولي من نميدونستم و تاييد كردم و نمون برگ شماره ي سه رو گرفتم!!!! اين به كنار! تاييد اين برگ مشكلي نداره ميشه درستش كرد ولي من خنگ برا گرفتن كد سوابق تحصيلي رفتم سايت سنجش و اونجا هم تاييد كردم و كد هم گرفتم!
ولي هنوز ثبت نام نكردم!

امروز زنگ زدم سازمان!
(نميدونين با چه حالتي!
) گفتن اونايي كه شماره سريالشون اشتباهه ميمونن بهمن ماه ثبت نام ميكنن! من هي ميگفتم من تاييد كردمااااااااا!كدو گرفتمااااااااااااااا! اونم ميگفت باشه برو اداره ي آموزش و پرورش.ميموني بهمن. انگار نميفهميد چي ميگم.
احساس ميكنم آبدارچي،مستخدمي چيزي بود!!!!!
خوب یه بار دیگه زنگ بزنین. اونا که نمی فهمن شما قبلا زنگ زدین یا نه !!!! بعید نیستا آدم ناشی بشونن اونجا
حالا رفتین آموزش و پرورش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pishi72

New Member
لایک ها
77
آره رفتم. فقط يه كپي شناسنامه ازم گرفتن و گفتن به سلامت!!!!!!!
گفتم درس ميشه؟؟؟ گفتن آرهههههههههههههههههههههههههههههه!!!!! يه جوري گفت شك كردم!!

حالا نميدونم چيكار ميخوان بكنن! از اين ميترسم كه بهمن ماه بيام ببينم شماره سريالم همونه و عوض نشده...اونوقت ديگه....!

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
pishi72 گفت
گفتم درس ميشه؟؟؟ گفتن آرهههههههههههههههههههههههههههههه!!!!! يه جوري گفت شك كردم!!

حالا نميدونم چيكار ميخوان بكنن! از اين ميترسم كه بهمن ماه بيام ببينم شماره سريالم همونه و عوض نشده...اونوقت ديگه....!
انشاالــــــــــــ . . . درست میشه.

drali

New Member
لایک ها
34
سلام دوستان!
مدرسه ما هم هنوز به هیچ کس کدرو نداده!

به همین دلیل هنوز هیچ یک از بچه های مدرمون نتونستن ثبت نام کنن!

من خیلی نگرانم!

به نظر شما چرا کد رو نمیدن؟؟
ضمنا مدرسه ماهم سمپاده!

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
drali گفت
سلام دوستان!

من خیلی نگرانم!

ضمنا مدرسه ماهم سمپاده!
وااااااااااااای چه طور ندادن. خوب پیگیری کنید . . . زنگ بزنید مدرسه کد رو بگیرید.اگه اشتباه نکنم فردا اخرین روز ثبت نامه. (28 اذر)

تا حالا هم که در مورد تمدید مهلت ثبت و اینا چیزی نگفتن.

به نقل از سایت سازمان سنجش:

. . . بديهي است ساير داوطلبانيكه به هر دليل در زمان مقرر (16/9/89 لغايت 28/9/89) مبادرت به ثبت نام ننموده اند و يا پس از مشاهده مغايرت در سوابق تحصيلي (مخصوص داوطلباني كه سال اخذ مدرك ديپلم آنان سال 84 لغايت 89 مي باشد) به مناطق يا نواحي آموزش و پرورش مراجعه ننموده اند ، پس از پايان مهلت ثبت نام امكان پذير نمي باشد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* اولش رو نذاشتم. قسمت مرتبط با موضوع رو گذاشتم.

esteghlal

New Member
لایک ها
0

آره منم رفتم گفتن ااگه زمان ثبت نام و تمدید کردن شاید تو این دو سه روزه بشه کاری کرد والا می مونه بهمن ایشاالله حل میشه ولی بهتره بازم اداره بریم و پیگیری کنیم که مبادا سهل انگاری بشه
تو هم که کدو گرفتی حتما یه باره دیگه بهشون توضیح بده مشکلتو

همه این مشکلا به خاطر اینکه چند روز مونده به زمان ثبت نام تازه اعلام می کنند که باید برین سوابق تحصیلی رو تایید کنینو .... اگه همه این کارارو مثلا مهر ماه انجام می دادند و به بچه ها یه فرصت 1 ماهه میداند تا هر کی مشکلی داشته باشه تا آبان ماه حلش کنه الان وضعیت ما اینجوری نبود همه هم به موقع می تونستند ثبت نام کنند.

meriom

New Member
لایک ها
23
drali گفت
سلام دوستان!

من خیلی نگرانم!

ضمنا مدرسه ماهم سمپاده!

منم تا دیروز خیلی اعصابم داغون بود به خاطر این قضیه!!ولی امروز ناظممونو فرستادن مثلا آروممون کنه
گفت خیلی از مدارس این جورین و چون مشکل مربوط به کل مدرسه میشه و فردی نیست حتما درست میشه...به مدرستون بگین خودشون برن آموزش پرورش پیگیری کنن واسه این فرمو اینا چون اگه خودتون برید زیاد قضیه رو جدی نمیگیرن(اینجا که اینجوری بود!!)

نمیشه که به این همه دانش آموز بگن شما نمیتونید کنکور بدین!!...فقط باید تا بهمن صبر کنیم

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
drali گفت
سلام دوستان!

من خیلی نگرانم!

ضمنا مدرسه ماهم سمپاده!
ما هم همین طور!

drali

New Member
لایک ها
34
drali گفت
سلام دوستان!

من خیلی نگرانم!

ضمنا مدرسه ماهم سمپاده!
امروز صبح هم هنوز کد رو نداده بودن!
گفتن احتمالا ما باید بهمن ثبت نام کنیم

من خیلی نگرانم

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
چرا نگرانی ؟
ما که اصلا احساس خاصی نداریم . در آذر ثبت نام شدن که ضریب اضافی تو کنکور نداره .

anishtain71

New Member
لایک ها
9
بچه ها ما طبق اون چیزی که قبلا گفتم عمل کردیم(فرم 2 و فرم 3 پرکردیم)دیشب سوابق هممون اومد.
شما هم برید تو سایت ممکنه ماله شما هم اومده باشه!!!

zek

New Member
لایک ها
124
میگن تا چهارشنبه تمدید کردن مثل اینکه ، نذارین بمونه واسه بهمن . مدام پیگیری کنید تا ایشالا حل شه

meriom

New Member
لایک ها
23
منم بالاخره تونستم ثبت نام کنم...فکر کنم دیگه مشکل همه حل شده باشه

saeedkh

New Member
لایک ها
3
من هم!!!!!!!!!!

abdi

New Member