pishi72

New Member
لایک ها
77
يه چي ميگم اگه خنده داره نخندين!

خرق عادتو اغراق نوشتم!
اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zek

New Member
لایک ها
124
pishi72 گفت
يه چي ميگم اگه خنده داره نخندين!

خرق عادتو اغراق نوشتم!
اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک نکنم در اون حد نامرد باشن. آخه تا سال پیش همیشه اغراق نوشته بودن تو کتابامون دیگه
ایشالا میدن

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
موافقید نمره هایی رو که می گیریم بنویسیم ؟
من هر دو امتحان رو 19 می شم .
در حالی که پارسال که یک زنگ هم ادبیات و دینی نداشتیم هر 2 تا شون رو 20 شدم !

meriom

New Member
لایک ها
23
من دینی 16-17 و ادبیاتم 17-18 میشم

خیلی حس بدیه
...کاش آزمون بعدیه قلمچیو خوب بدم حداقل واسه خودم توجیه شه

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
maral-riazi گفت
سلام.

zek گفت
اون ایرج میرزا رو داشتم به دوستم میدادم. هزار بار گفتم ایرج ، آخرش گفتم بابای .... ، فهمید !!!!
بابای احسان خواجه امیری؟!!!!!!!!!!!
شخی کردم.
فکر کنم بابای یکی از دوستات رو میگی!جالبه!!!!!!!!!!! شیوه های نوین تقلب!
این رو تو مدرسه ی ما همه درست نوشتن . ما از وقتی که به درس 12 رسیدیم ، زنگ دوم ادبیات رو فقط ایرج میرزا می خونیم .
این لینک شعرش درباره ی انتقاد از قمه زنی :
http://ghoghnoos1358.persianblog.ir/post/15
ایرج درباره ی انتقاد از قمه زنی 2 تا شعر داره . شعر اولش رو که توش الفاظ رکیک نداره هر چی گشتم پیدا نکردم . سعی کنید الفاظ رکیکش رو نادیده بگیرید و به هدف شعر بپردازید .
این هم لینک شعر پدرسوخته که خیلی قابل دفاع از لحاظ مذهبی نیست ولی به هر حال شاعر هنر شاعریش رو نشون داده .
http://kimeya.blogspot.com/
این هم شعر چادر که اصلا اصلا قابل دفاع نیست . این شعر از بس بی ادبی داره که معلممون تو کلاس نخوندش . شما هم این رو یا نخونید یا فقط به این دید بخونید که شاعر چقدر خوب با استفاده از کلمات ساده یه شعر گفته . تاکید می کنم که این آخری رو به هیچ وجه به حساب عقاید من نذارید .
http://mvmgroup.blogsky.com/?PostID=18

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
زهره سازي خوش نميسازد مگر عودش بسوخت.
فكر كنم تو تعريف ايهام تناسب باشه معني دور با بعضي كلمات در جمله مراعات نظير داشته باشد.
عود دو معني دارد.چوب خوشبو و نوعي ساز كه دومي معناي قوي ميباشد.
ولي با هر دو معنا در جمله تناسب به وجود مي آيد .حالا چي ؟!

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
mersadchem گفت
فكر كنم تو تعريف ايهام تناسب باشه [HIGHLIGHT=#ff0000]معني دور [/HIGHLIGHT]با بعضي كلمات در جمله مراعات نظير داشته باشد.
به نظر من یکی از دلایلی که بچه ها ایهام و ایهام تناسب رو با هم قاطی می کنن استفاده از عبارات معنی دور و معنی نزدیکه . دور و نزدیک رو بیخیال شید ، به جاش بگید معنی ای که می خوره و معنی ای که نمی خوره . اگه هر دو معنی کلمه ( به قول شما دور و نزدیک ) به معنی جمله خوردن ( یعنی باتوجه به معنی اون کلمه شد جمله رو معنی کرد . ) ایهام داریم نه ایهام تناسب . حالا اگر اون کلمه در یکی از معنیاش با یکی دیگه از اجزای جمله تناسب داشته باشه ، تناسب هم داریم . یعنی هم ایهام داریم ، هم تناسب ، ولی ایهام تناسب نداریم .
اگه یکی از معنیای کلمه بخوره و اون یکی نخوره ، و اون معنی ای که نمی خوره با یکی از اجزای جمله تناسب داشته باشه ، ایهام تناسب داریم . دقت کن که در این حالت نه ایهام داریم نه تناسب .
اگه با توجه به این توضیحا نتونستی مثال بالا رو حل کنی بگو تا روی مثال هم بحث کنم .

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
جواب اون سوال میشه خرق عادت.کلید تصحیح رو گذاشتن رو سایت سنجش .من نوشتم قهرمانی! ولی جالبه که کلیدی که من دانلود کردم کامل

نبود ! شایدم کامپیوتر من کامل دانلود نکرده ! راستی بارم این سوال 0.5 بوده !

من پارسال دین زندگی 19.5 و ادبیات 18 یا 18.5 ! دقیق نمیدونم!

امسال فکر کنم دین و زندگی 19 و ادبیات 18.5 الی 19 میشم !

پارسال از عمومی ها فقط زبان انگلیسی رو 20 شدم !

راستی چند ساعته نشستم ثابت کنید میخونم!جواب ها رو ندارم.مجبور شدم بشینم همه رو اثبات کنم.

انشاالله دیفرانسیل و فیزیک (خطاب رشته ی ریاضی ها،واسه تجربی هام زیست و . . . نهایی فکر کنم!) هر دو رو 20 شیم حداقل یکم دلمون

شادشه!

abdi گفت
milad_imo09 گفت
abdi گفت
سلام
اون سواله فكر نكنم تلميح داشته باشه. زمينه رو هممن نوشتم خرق عادت، ولي يه سري از بچه‌هاي ما نوشته بودن قهرماني،استدلالاشونم درست بود. يه جورايي جفتش مي‌شه. پاسخنامه رو هم كه هنوزنفرستادن.
به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.

تلمیح و اشاره دارد بر این باور عامیانه ی گذشتگان « که دیوانه چون در ماه نگرد ، دیوانه تر شود. »

تو توضیحات درس اومده
آره، سر امتحان هم اينو يادم بود، نمي‌دونم چرا به نظرم اومد اين باور عاميانه خيلي به تلميح نمي‌خوره. ولي مثل اينكه اشتباه كردم.
منم دقیقا همین فکر رو کردم !

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
Ali1993 گفت
mersadchem گفت
فكر كنم تو تعريف ايهام تناسب باشه [HIGHLIGHT=#ff0000]معني دور [/HIGHLIGHT]با بعضي كلمات در جمله مراعات نظير داشته باشد.
به نظر من یکی از دلایلی که بچه ها ایهام و ایهام تناسب رو با هم قاطی می کنن استفاده از عبارات معنی دور و معنی نزدیکه . دور و نزدیک رو بیخیال شید ، به جاش بگید معنی ای که می خوره و معنی ای که نمی خوره . اگه هر دو معنی کلمه ( به قول شما دور و نزدیک ) به معنی جمله خوردن ( یعنی باتوجه به معنی اون کلمه شد جمله رو معنی کرد . ) ایهام داریم نه ایهام تناسب . حالا اگر اون کلمه در یکی از معنیاش با یکی دیگه از اجزای جمله تناسب داشته باشه ، تناسب هم داریم . یعنی هم ایهام داریم ، هم تناسب ، ولی ایهام تناسب نداریم .
اگه یکی از معنیای کلمه بخوره و اون یکی نخوره ، و اون معنی ای که نمی خوره با یکی از اجزای جمله تناسب داشته باشه ، ایهام تناسب داریم . دقت کن که در این حالت نه ایهام داریم نه تناسب .
اگه با توجه به این توضیحا نتونستی مثال بالا رو حل کنی بگو تا روی مثال هم بحث کنم .
ممنون
خب عود با هر دو معني در جمله معني ميده!
و با هر دو معني با بعضي از كلمات مراعات نظير داره!
حالا چي.
بايد بگيم ايهام؟

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
این که نوعی ساز بسوزه چه جوری می شه ؟
مشکلی که من الان دارم اینه که نمی دونم زهره سازی یعنی چی و با توجه به این نمی تونم تشخیص بدم که مگر در این جا به چه معنیه

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
Ali1993 گفت
این که نوعی ساز بسوزه چه جوری می شه ؟
مشکلی که من الان دارم اینه که نمی دونم زهره سازی یعنی چی و با توجه به این نمی تونم تشخیص بدم که مگر در این جا به چه معنیه
زهره نماد نوازندگي هست!
با توجه به اين ميتوني تشخيص بدي؟

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
پس در این جا معنی نوعی ساز می خوره .
ولی معنی چوب خوشبو نمی خوره .
حالا عود در معنی چوب خوشبو با کدام کلمه ی این جمله تناسب داره ؟
می شه بگی این جمله مال چه کتابیه ؟

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
Ali1993 گفت
پس در این جا معنی نوعی ساز می خوره .
ولی معنی چوب خوشبو نمی خوره .
حالا عود در معنی چوب خوشبو با کدام کلمه ی این جمله تناسب داره ؟
می شه بگی این جمله مال چه کتابیه ؟
چوب خوشبو به سوختن ميخوره!

abdi

New Member
لایک ها
171
سلام به همگي
در مورد نمره‌ها، من ديني رو فكر كنم 20 بشم، ولي ادبيات 18.5، 19 اينا.
maral-riazi گفت
راستی چند ساعته نشستم ثابت کنید میخونم!جواب ها رو ندارم.مجبور شدم بشینم همه رو اثبات کنم.
منظورتون جواب سوالاي سالاي قبله؟ تو همون سايت كليد امتحاناي سال قبل رو هم داره. اگه يه جا گير كردين از اونجا دانلودشون كنيد. كلاً بعضي از اثباتياش خيلي چرنده. پارسال سوال داده اگه b>a، اونوقت ثابت كنيد عكس b از عكس a كوچيكتره![SUP]
[/SUP]

معلممون يه نكته گفت درباره مجانب مايل كه به نظرم خودم نكته جالبي بود. ديدم بد نيست اينجا هم بگم شايد يه زماني به درد يكي بخوره:

تابع
داراي مجانب مايل به معادله
است.

به عنوان مثال:
پس مجانب مايلش مي‌شه:

meriom

New Member
لایک ها
23
abdi گفت
سلام به همگي
maral-riazi گفت
منظورتون جواب سوالاي سالاي قبله؟ تو همون سايت كليد امتحاناي سال قبل رو هم داره. اگه يه جا گير كردين از اونجا دانلودشون كنيد. كلاً بعضي از اثباتياش خيلي چرنده. پارسال سوال داده اگه b>a، اونوقت ثابت كنيد عكس b از عكس a كوچيكتره![SUP]
[/SUP]

معلممون يه نكته گفت درباره مجانب مايل كه به نظرم خودم نكته جالبي بود. ديدم بد نيست اينجا هم بگم شايد يه زماني به درد يكي بخوره:

تابع
است.

به عنوان مثال:
پس مجانب مايلش مي‌شه:

خیلی نکته خوبی بود...فقط من یه این مثالیو که نوشتین با روش معمولی که حل کردم 2تا مجانب مایل پیدا کردم یعنی همین جواب شما شد اما تو قدر مطلق

abdi

New Member
لایک ها
171
meriom گفت
abdi گفت
سلام به همگي
maral-riazi گفت
[/SUP]

تابع
است.

به عنوان مثال:
پس مجانب مايلش مي‌شه:

خیلی نکته خوبی بود...فقط من یه این مثالیو که نوشتین با روش معمولی که حل کردم 2تا مجانب مایل پیدا کردم یعنی همین جواب شما شد اما تو قدر مطلق
خب اينطوري كه چيزي نمي‌شه گفت. راهتون رو هم بذاريد تا بهتر روش بحث كنيم.

mozhgan

New Member
لایک ها
127
abdi گفت
meriom گفت
abdi گفت
سلام به همگي
maral-riazi گفت
[/SUP]

تابع
است.

به عنوان مثال:
پس مجانب مايلش مي‌شه:

خب اينطوري كه چيزي نمي‌شه گفت. راهتون رو هم بذاريد تا بهتر روش بحث كنيم.

سلام به همگی..
فک کنم meriom اینجاشو اشتباه کرده ...درسته که جواب قدرمطلقی میشه ولی باید دقت کنیم که فقط یکی از جوابا قابل قبوله چون x و y هم علامتن...

ممنون برا سوال و جواب خوبتون آقای abdi!

بالا