shayan70 گفت
سلام لطفا رتبه منو تخمین بزنین رشته ریاضی
ادب73 عربی85 دینی86 زبان73(البته ادبیات و زبان که 73 زدم در حد 80 سال قبله!!!چون خیلی سخت تر بود به انضمام ریاضیمون ک سنگ تموم بود من در تمام آزمون ها ریاضی رو زیر 80 نمیزدم کنکور سال قبل را هم 95 زدم ولی امسال 50!!!!باورتون میشه؟!!!)
ریاضی 50
فیزیک63
شیمی70
راستی اگه تخمین میزنید 1882 میشم اینو نمی نمیخوام :!: چون مطمئنم زیر 1000 میشم و این نرم افزار مال سال 86 در صورتی که سوالای امسال چندین سر و کله بالاتر از 86 بود!!!!
خوشحال شدم که بالاخره یکی اون نرم افزارو می شناسه و می دونه که اون نرم افزار چقدر غلط عمل می کنه!
علت غلط عمل کردنش اینه که اون نرم افزار یه mean داره که باید با توجه به کارنامه های واقعی تغییرش بدی تا رتبه رو تا حدودی درست تخمین بزنه.
و گرنه غلط عمل می کنه و رتبه رو کلی جا به جا تخمین می زنه.من خودم اون mean رو تغییر میدم تا بتونم تا حدودی درست تخمین بزنم.
به خاطر همین آدرس اون نرم افزارو نمیدم تا یه وقت نرین غلط تخمین رتبه بزنین.بعد نا امید شین برین خودکشی کنین!
رتبه شما هم بر اساس کارنامه های سال قبل اگه منطقه 1 باشین حدود 900(یه خورده بالا پایین تر) و اگه منطقه 2 باشین حدود 650 (یه خورده بالا پایین تر) تخمین زده می شود.رتبه ی کشوریتون هم حدود 1600 تخمین زده می شود.
توجه:این تخمین رتبه ها بر اساس اطلاعات سال های گذشته است و امسال بر اساس سختی سوالات و رقبا ممکنه فرق کنه.
اینارو میگم تا وقت اعلام نتایج ملت جمع نشن جلوی خونه ی ما تظاهرات کنن!
آخه من تا حالا واسه ی 30- 40 نفر همینطوری تخمین زدم!