پاسخ سوال دوم: چون a و b بر d بخش پذیر است پس هر ترکیب خطی a وb را عاد میکند و میدانیم یک ترکیب خطی از a و b وجود دارد که برابر ب م م آنهاست پس d بر ب م م این دو عدد(یک ترکیب خطی از این دو عدد که برابر ب م م است) بخش پذیر است.
پاسخ سوال دوم: چون d هم بر a و هم بر b بخش پذیر است پس هر ترکیب خطی a وb را عاد میکند و میدانیم یک ترکیب خطی از a و b وجود دارد که برابر ب م م آنهاست پس d بر ب م م این دو عدد(یک ترکیب خطی از این دو عدد که برابر ب م م است) بخش پذیر است.
اشتباه تایپیه میشه سه نه دو ببخشید بعدشم z-r باید بشه سه که فقط دو تا عددن که این طوری میشن راجع به سوال دومت 3[SUP]r[/SUP] که نمیتونه دو بشه اون یکی باید دو بشه بعدم نسبت به هم اولن دیگه پس حل میشه
اشتباه تایپیه میشه سه نه دو ببخشید بعدشم z-r باید بشه سه که فقط دو تا عددن که این طوری میشن راجع به سوال دومت 3[SUP]r[/SUP] که نمیتونه دو بشه اون یکی باید دو بشه بعدم نسبت به هم اولن دیگه پس حل میشه
گفتی چرا 3[SUP]z-r[/SUP]-1=2 بخاطر این که اگه بشه یه 2[SUP]k [/SUP] یا هر چیز دیگه ای اگر k>4 در اون صورت باید بر 16 بخشپذیر باشه که بابررسی باقی مانده بدست میاد مشکلت حل شد ؟
دلیلش اینه که یه طرف نماییه و یک طرف چند جمله ای. این تابع نمایی از جایی به بعد از چند جمله ای میزنه بالا. چون سریع تر رشد می کنه.
از اونجایی که تو خود این مسئله y طبیعیه حکم بالا با استقرا روی y راحت ثابت میشه. ولی برای y حقیقی هم درسته که برای اثبات این چیز کلی تر کافیه از مشتق استفاده کنی.
گفتی چرا 3[SUP]z-r[/SUP]-1=2 بخاطر این که اگه بشه یه 2[SUP]k [/SUP]یا هر چیز دیگه ای اگر k>4 در اون صورت باید بر 16 بخشپذیر باشه که بابررسی باقی مانده بدست میاد مشکلت حل شد ؟
گفتم شاید یک 2k باشه نه یه 2[SUP]k[/SUP] .به علاوه نمیشه مثلا از اینکه 3[SUP]z-r[/SUP]-1 بر 16 بخشپذیره به تناقض رسید. چون طبق لم دو خط میتونه کلی عامل دو داشته باشه.
اینم تناقضی که میخوای واضحه دیگه نسبت به هم اولند من برای راحتی کار از 2y نرفتم از 2a رفتم که فرقی هم نداره بعدم فرض کردم
a=3[SUP]r[/SUP]k که از 3[SUP]r-k[/SUP]-1=2y نتیجه میشد بعدم یه سری حالات دیگه که اگه اون یکی بزرگتر باشه بعد اون باید فاکتور بگیریم (منظورم توان سه هاست) این جور کارا میاد که راحته دلت خنک شد دیگه :197: