Gaara

New Member
لایک ها
114
پاسخ : ماراتن نا مساوی

کسی نمی خواد سوال 9 رو حل کنه؟؟؟؟

mahanmath

New Member
لایک ها
701

برای اعداد مثبت
ثابت کنید

با نابرابری
یه خورده بازی کنید تا واسه اون مقادیر زیر رادیکال کران بدست بیاد .

(اینو تازه الان حل کردم :51:!! قبلش از معلم جبرمون پرسیدم میگفت یه راه حلم با SOS داره ، من که خودم حسشو نداشتم بنویسم ، خواستین میتونید اونجوری هم فک کنید ...)

آخرین ویرایش توسط مدیر

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

با نابرابری
یه خورده بازی کنید تا واسه اون مقادیر زیر رادیکال کران بدست بیاد .

(اینو تازه الان حل کردم :51:!! قبلش از معلم جبرمون پرسیدم میگفت یه راه حلم با sos داره ، من که خودم حسشو نداشتم بنویسم ، خواستین میتونید اونجوری هم فک کنید ...)
سلام عرض شد! من حدس زدم که شما یه همچین راه حلی مد نظرته (چون به دو تا مسئله ی قبل تر هم می خورد). میخواستم بنویسم دیدم شاید برای بچه های دیگه آموزنده نباشه. Sos و یا روش های دیگه هم یه مقدار از دسترس اکثر بچه ها دوره (هر چند با این روش ها مسئله سریع و خوب حل میشه) . فکر می کنم سوال های ساده تری که بار آموزشی داره برای بچه ها مناسب تره. موافقید؟

mahanmath

New Member
لایک ها
701

سلام از ماست آقای شریفی :77: ! شما هر چی* بفرمایید ما قبول داریم ...:115:

اگه لطف کنید سوال بعد رو بذارید ممنون میشم :1:

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

سلام از ماست آقای شریفی :77: ! شما هر چی* بفرمایید ما قبول داریم ...:115:

اگه لطف کنید سوال بعد رو بذارید ممنون میشم :1:
مرسی. سوال بعد

فرض کنید
و
. ثابت کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر

alimohammadi

New Member
لایک ها
103

همون طور كه شما راهنمايي كرديد از كوشي استفاده ميكنيم و به عبارت بالا ميرسيم بعد دو طرف فرض رو بر abc تقسيم ميكنيم بعد با هر طرف 3 واحد اضافه ميكنيم با دسته بندي مناسب و استفاذه از حسابي هندسي به جواب ميرسيم(اميدوارم اشتباه نكرده باشم..)

11
abc=1 و هر سه نا منفي هستند ثابت كنيد

mahanmath

New Member
لایک ها
701

همون طور كه شما راهنمايي كرديد از كوشي استفاده ميكنيم و به عبارت بالا ميرسيم بعد دو طرف فرض رو بر abc تقسيم ميكنيم بعد با هر طرف 3 واحد اضافه ميكنيم با دسته بندي مناسب و استفاذه از حسابي هندسي به جواب ميرسيم(اميدوارم اشتباه نكرده باشم..)

11
abc=1 و هر سه نا منفي هستند ثابت كنيد

خوب من ادامشو اینجوری گفتم :

نابرابری که شما نوشتین با ضرب کردن خیلی خیلی راحت حل میشه (بعد از تغییر متغیر با کشی هم حل میشه :67:)

اگه لطف کنی سوال جدید بزاری ممنون میشم .;)

alimohammadi

New Member
لایک ها
103

12
فرض كنيد a_k مثبت است و
و k=(1,2,..,n)
ثابت كنيد

آخرین ویرایش توسط مدیر

amirian

New Member
لایک ها
3

جبر : در مورد مبحث نامساوي ها بي رفت و برگشت(!) كتاب "استراتژي هاي جبر در المپياد رياضي-جلد اول(نامساوي ها) از انتشارات دانش پژوهان جوان(نويسنده:محمد جعفري)" را توصيه مي كنم.در مورد دو موضوع ديگر هم گر چه دو جلد بعدي اين مجموعه به آنها اختصاص يافته ولي احتمالا هنوز چاپ نشده اند. پس اگر آنها را پيدا نكرديد كتاب "مباحث و مسائل جبر در المپياد رياضي-انتشارات خوشخوان(نويسنده:مهدي صفا)" را (كه هر سه مبحث جبر در آن هست) بخوانيد.

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

جبر : در مورد مبحث نامساوي ها بي رفت و برگشت(!) كتاب "استراتژي هاي جبر در المپياد رياضي-جلد اول(نامساوي ها) از انتشارات دانش پژوهان جوان(نويسنده:محمد جعفري)" را توصيه مي كنم.در مورد دو موضوع ديگر هم گر چه دو جلد بعدي اين مجموعه به آنها اختصاص يافته ولي احتمالا هنوز چاپ نشده اند. پس اگر آنها را پيدا نكرديد كتاب "مباحث و مسائل جبر در المپياد رياضي-انتشارات خوشخوان(نويسنده:مهدي صفا)" را (كه هر سه مبحث جبر در آن هست) بخوانيد.
شما هدفتون از دادن این پست توی این تاپیک چیه؟ قبلا بحث هایی در مورد کتاب های مفید شده. حالا این که شما مطلب رو از یه وبلاگ کپی می کنید فکر نمی کنم کار جالبی باشه. ضمن این که کسی توی این تاپیک دنبال کتاب نیست که شما این پست رو دادید. می تونید یه تاپیک مجزا درست کنید و نظر شخصی تون رو بنویسید.

amirian

New Member
لایک ها
3

خيلي ببخشيد...قصدي نداشتم.اون وبلاگ هم وبلاگ خودمه.خواستم بدون ايجاد يه پست جديد تجربه خودم رو به بقيه بگم.همين!

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

خيلي ببخشيد...قصدي نداشتم.اون وبلاگ هم وبلاگ خودمه.خواستم بدون ايجاد يه پست جديد تجربه خودم رو به بقيه بگم.همين!
خیلی از بچه های این سایت قطعا کتاب های بهتری رو هم مطالعه کردند. این کتاب ها هم دیگه اون قدر معروف هستند که هر المپیادی باید اون ها رو بخونه. ولی به هر حال اگه خواستید توی یه تاپیک مجزا نظرتون رو بگید تا عنوان تاپیک و پست ها به هم ارتباط داشته باشند.

amirian

New Member
لایک ها
3

خيلي ممنون!اگه ميشه چندتا از اون كتابهايي كه ميگيد بهتر هستند رو معرفي كنيد...خدا قوت!

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

خيلي ممنون!اگه ميشه چندتا از اون كتابهايي كه ميگيد بهتر هستند رو معرفي كنيد...خدا قوت!
عموما زبان اصلی هستند. یه بار یه تعداد زیادی از این کتاب ها رو لینک دانلودشون رو بچه ها رو سایت گذاشتند. باید دنبال بگردم پیدا کنم.

amirian

New Member
لایک ها
3

خيلي خوشحال ميشم همين جا براي من بذاريدشون!ولي واقعا به نظر شما الآن كسي كه المپياد داره ميخونه به صرفه هست كه كتاب يا جزوه ي مطالعش زبان اصلي باشه؟!خب اگه اين طور باشه كه شما ميگيد پس چرا اين كتاب و جزوات زبان اصلي زياد مخاطب(منضورم مخاطت واقعيه!...حداقل مرحله دويي) ندارند؟!من اين حرف رو از روي تجربه خودم ميگم...براي خودم هم نيست كه ميگم چون خودم الآن سال سوم رو تموم كردم و مرحله دو رو هم گذروندم...!
ولي به هر حال بازم ممنون ميشم بذارينشون.

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

خيلي خوشحال ميشم همين جا براي من بذاريدشون!ولي واقعا به نظر شما الآن كسي كه المپياد داره ميخونه به صرفه هست كه كتاب يا جزوه ي مطالعش زبان اصلي باشه؟!خب اگه اين طور باشه كه شما ميگيد پس چرا اين كتاب و جزوات زبان اصلي زياد مخاطب(منضورم مخاطت واقعيه!...حداقل مرحله دويي) ندارند؟!من اين حرف رو از روي تجربه خودم ميگم...براي خودم هم نيست كه ميگم چون خودم الآن سال سوم رو تموم كردم و مرحله دو رو هم گذروندم...!
ولي به هر حال بازم ممنون ميشم بذارينشون.
تا اون جایی که من میدونم خیلی از بچه هایی که هدفشون فراتر از مرحله 2 هستش (حداقل طلا) گریزی هم به این کتاب ها میزنند. بچه هایی رو هم میشناسم که این کارا رو کرده اند.

amirian

New Member
لایک ها
3

كاملا درست گفتيد!من هم همين طور بودم...به اينجا سر بزنيد مي بينيد پر از جزوه و كتاب به زبان اصليه مثل:
جزوه هاي هندسه ي سايت "Yufei Zhao" و مسائل سال هاي اخير امريكا مسابقات APMO و المپيادهاي رياضي كشورهايي چون روسيه بلغارستان و چين
... http://maamt.blogfa.com

آخرین ویرایش توسط مدیر

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

12
فرض كنيد a_k مثبت است و
و k=(1,2,..,n)
ثابت كنيد

روی n استقرا می زنیم. حالت
پس از ساده شدن به
تبدیل میشه.
'گام استقرا هم (از n به n+1) پس از ساده شدن به

تبدیل میشه که درسته، چون سمت چپ حداکثر n+1 و سمت راست حداقل n+1 هستش. تساوی هم در صورت نابرابری تنها زمانی اتفاق می افته که

بالا