پاسخ : مشکلات و سوالات بنده (ریاضی اول دبیرستان ) در حد متوسط
با توجه به تحولات اموزش پروش همون طور كه ميدونيد 2 سال بعد اول دبيرستان در داخل كشور وجود نخواهد داشت و مثلا به علامه حلي 1 كه 360 دانش اموز در پايه اول داره ضرر هنگفتي ميخورد به همين دليل مجبور كه براي سال هاي دوم و سوم دانش اموز بگيره البته ابن خبر به طور رسمي درباره ي شهر تهران تاييد نشده و فقط يك پيشبيني
آقاى محترم اين كه شما تيزهوشان قبول نشديد و كمى عقده اى شديد به ما و هيچ كس لااقل تو اين تايپيك ربطى نداره اگه سوالى دارين بذارين اگرم ميخاين سواليو حل كنين اما چرت و پرت نگيد بنده راهنمايى نمونه بودم الانم ميرم تيزوشان سال سوم قبول شدم اگه من الان تيزهوشان قبول شدم معنيش اينه كه يا باهوشم يا زياد درس خوندم شما اگه درس نخوندى و ناراحتى كه نرفتى سمپاد مشكل خودته ميتونى يه تايپيك راه بندازى خودت توش با خودت بحرفى ولى اينجا مربوط به سوالات رياضيه نه مشكلات مزخرف و عقده گشايى هاى شما ناظمين محترم لطفا هر چه سريعتر اين اسپم هاى بيخود رو پاك كنين ديگه.....
بچه ها به نظر من هر کی پست بی ربط خودشو پاک کنه که کار ناظم ها راحت تر باشه هم سریع تر این تایپیک برقرار بمونه البته به غیر از شخص pegahmm بذارین باشه لطفا تا خود همون آقا بیاد ببینه !!ممنون از همه